knox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 oyunun problemi wave wave dusmanlarin geldigi ve seninde oldurdugun bir main storysinin olmasiydi. vanilla icin konusuyorum tabii diger 2 ek paketini oynamadim. end-gameide agir grind ve bullet sponge bosslari oldurugun bayik missionlarla doluydu
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 xbox one da sans eseri denk geldi. Level 7 oldum baya sardı alsam mı bilemedim. Oynayasım da var feci.
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 ben kendi kendimi hype ladim ve aldim asdlkj
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Oski said: ne guzel oyunmus yav. setting i cok begendim. neden almamisim ben bu oyunu su ana kadar nedir sorun ilerde monotonlasiyor mu story bitince moba tarzi arada girip oynamalik oyun gibi tutarim ben bunu. exp cikti mi da alip hikayeyi goruruz falan gg Bence 10 numara oyun, ileriside oldukça güzel ve eğlenceli. Genel bir oyuna karşı flame var, insanlar etkileniyorlar
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 destiny hands down ps4'deki en iyi oyunlardan biri. çok daha iyi olabilirdi ama adamlar çok kasmıyor. gelen dlcler baya patates. fiyat/content dengesi çok bozuk. onun dışında mekanikler 10/10, gameplay 10/10
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 baya bi değişiklik var yanlız taken kingde http://www.youtube.com/watch?v=ZFm0zRwg5UI
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 dlc e 40 dolar? hayır. adamlar son dlc'de 3 internun 10 saatte hazırlacağı kadar content çıkarttı. aynı maplere 1-2 eklendi. aynı moblara 1-2 eklendi. geriye kalan sıfır yaratıcılık ve rng.
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 gaza geldim aldım oyunu bu sabah
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 iyi yapmışsın bıngıldak'a bakma sen o da oyun iöyle böyle diyo ama lootdan yana sıkıntı yaşadı o yuzden oynamıyor :)
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 loottan yana sıkıntı yaşamayan var mı abi destiny'de hahaha. adam akıllı bir silah düşürmem 2 ay sürdü lan. sokayım öyle rng'e affedersiniz. son dlc'den sonra bırakma nedenim loot değildi abi ya, content çok az. 32 leri yaptık, 34 aynısı, 36 aynısı. aynı şeyi grind, grind, grind. 2-3 ay güzel gitti de yeter yani. adam akıllı competitive, cheese yapılmayan raid contenti getirsinler dönerim ben. raidler keyifli ama ben geç geldiğim için her şeyi cheeseledik zaten. o zaman keyfi olmuyor.
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 o zaman işte dlc başında dönmelisin bence. çünkü bu dlc hazırlanırken house of wolf da attıkları kazığın hesabını community baya sordu adamlara. ayrıca yeni level cap ile gelecek yeni itemler vs yeni bir başlangıç için ideal. he ben de şu ana kadar bekledim almadım ama açıklanan content fena değil bence
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 community hesap sormuş olsa bence 40 dolar olmazdı dlc. çok ayıp değil mi abi azıcık contente 40 dolar istemek. tamam adamlarda sistem değişikliği yapıyor da, olan major değişikliklerin çoğu var olan şeylerin düzenlenmesi. yani bunu oyuncuya değer olarak satmak çok saçma. 40 dolarlık content varsa gerçekten alalım. ben araştırmadım ondan bir şey diyemiyorum ama ilk duyduğumda yok artık dedim fiyatı görünce.
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 ben bu tartismalara girmiyorum standard ps4 oyun fiyatina aldim her sey included. en azindan sifirdan baslayan oyunculara value veriyor adamlar asdlkj
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 ben de bıngıldakla aynı sebepten bıraktım ki her gün oynuyordum house of wolf a kadar bıngıldak bilir. baya bungie enayi yerine koydu almadım bile dlc yi. oyunun gameplayi i güzel. onun dışında hiçbişeyi yok content desen ağlarsın. hikaye anlatımı vasat. efsane bir setingi piç etmiş bırakmışlar. destiny 2 çıkacak zaten o zaman bakarız.
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 lvl 9 um şu an. internetten guide okudum biraz. sizin tavsiyeleriniz var mı hızlı lvl up ve iyi gearlar almak için. storyleri yapıyorum. birkaç kez pvp lere girdim. öyle takılıyorum ortalıkta.
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 niye hizli levellamak istiyosun zevkini cikararak oynasana iste
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 gencler xur bugünden pazara kadar gjallahorn satıyo kaşırmayın
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Bounty vanguard marks veriyor gibi yapip vermiyor hala sifir bende. Normali mi bu yoksa bende mi bir sikinti var
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Mark dediğin şu seviyesini atlatmaya yarayan şeyse bende de crucible'da vermedi bayağı. 3. Seviye olmaya çalışıyordum. 260'da takıldıydı, dün baktım 800 küsür olmuş. Bilen var mı niye?
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 benim dediğim ortadaki. glimmer ın yanındaki. sıfır bende şu an. lvl 16 yım bu arada
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Şimdi öğrendim. Onları 20 olana kadar vermiyormuş. 20'de (16'da da varmış 1 tane) strike'lar açılıyor olması lazım. Ödül niyetine veriyordur onları yaptıkça. Bu arada hunterlardan ve pompalıdan nefret ettim. Ek: Oyuna hatta season pass'e sahip olanlara dahi yeni paketin $40 olması şaka gibi. Tamam yine parayla sat ama $15-20 olsun oyun sahiplerine. PvE gg zaten de PvP kısmı eğlenceli oyunun. Sistemi değiştirip içeriği ve dengeyi yeni pakete göre yaptığınız için "Crucible"'da $40'ı sökülmeyene tutturacaklar. Şerefsiz Activision.
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 lvl 23 oldum ancak silahlarım çok dandik kaldı sanki. Resmen kendi levelimdaki en dandik yaratığı öldürcem diye can çekişiyorum.
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 dün yayınlanan year 2 reveal http://www.youtube.com/watch?v=3ds2-Hs4KLo
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=KPYlGzZXPvA
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 baya iyiymiş. pvp de resmen berbatım. hala tam alışamadım şu kolla fps oynamaya.
Öne çıkan mesajlar