Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Valvrave WTF aynen. En guclu silahi yapin ve okulun altinda saklayin en guclu noktasi... Do you resign as a human being???? Izlerim yine de, suspension of disbelief yeterli seviyede bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Devil is a Part-Timer iyiydi cok. Gecen sezonun ardindan ilac gibi bu seferki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 abi evet AHAHA komik bir de civcivlenmeye başlayacak gibi ama diğer herolar geliyor olsaydı ED de fln görürdük çizimlerini düye düşünüyorum hayırlısı, işe gidem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 red data girl 5. bölümü çıkmış, nasıldır? eyimidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Guzeldi objektif olursam ama ilk bolume baktim ben, karakterleri sevmedim, bir daha da bakmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ahah hatarakuda yuusha felaket tatlıydı bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 yuyushiki çok iyi ya çok güldüm ayrıca DON-DUR-MA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 abi koçimişu inanılmazdı şimdi bi daha izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=7tQGVMfDMXA orçon şununla başla ben de buunla başlamıştım ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 BabacumMostors said: yuyushiki çok iyi ya çok güldüm ayrıca DON-DUR-MA! ^^ oha dondurma dedi lan ehe ehe mellorine daha kawaii ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 çocuğumu japonyada okutmak istiyorum ya. Liseyi falan çok merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 oss var aksam dershaneye gidiyorlar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 BabacumMostors said: yuyushiki çok iyi ya çok güldüm abi 15 yaş altı animesi beynim eridi naptın yahu :D Teletabiye bağladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 abi ben o tür şeylere çok gülüyorum ya, iceage serisindeki keseli sıçanlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Yuyushiki fena değil, her sezon bir tane lazım böyle. Bu sezonki moe tercihim Leviatan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 BabacumMostors said: Senin için yaptım :D http://www.youtube.com/watch?v=oc0r5XZB7PU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Yukari'nin dondurma diyişini de koysaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ofisteyim gülmekten sandalyeden düştüm. millet bana bakıyor, deli diye. çok iyimiş yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 samaella said: BabacumMostors said: Senin için yaptım :D http://www.youtube.com/watch?v=oc0r5XZB7PU AHAHA çok iyisin veridm şukunu :) bunun gifini alabilir miyiz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 http://picasion.com/pic68/c7090288343f63a45eceac768f1362a9.gif anlamam pek ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ahasdf olsada uydu olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 lol dondurma iyiymiş. daha çok toruko lazım anime'lere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ahahahah çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ahahah izliyim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 hahahahahahahahahha mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar