BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 öğle yemeğe çıkınca izleyeyim bunu da hoş photo kano hazırlamıştım da çok da istekli değildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Valvrave çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Photo Kano'yu bitiremedim bile ben. CR bolum icinde "The Romantic Comedy of My Youth Is Wrong, As Expected" de yazmis. Ya da buna cok benzer duzgun bir sey iste. Baslik neden oyle bilmiyorum ama, belki lisanslayan CR degildir, baska firmalarin da lisansladigi animeler CR'de yayinlaniyor bazen, DVD cikmadan once simulcast gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Valvrave'e CR 9 saat var diyor, onlarin ceviriyi bekleyip aksam izlerim ben. gg'nin speedsub'i bakacagim son sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 abi 9 -10 sayfa okutmadan önerdiklerinizi bi altalta yazsanız bu sezon için. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 kek said: GERGE said: Serileri eleyemiyorum, hepsi cok iyi. 15 tane var su anda, cok bu 15. 15 tane ne izliyosun abi... ben sıkıldım çoğundan. bazılarından nefret ettim bile... bu sezon bana pek ekmek yok gibi... Azalttim sayiyi. Bunlar: Majestic Prince (fena degil bu, ilk bolum havada kaldi ama oyku guzel ilerliyor gibi, 25 bolumluk ayrica, bakman gerek biraz) Devil Survivor 2 (SHIN! MEGAMI! TENSEI!) AIURA (5 dakikalik ama animasyon cok basarili, karakerler de slapstick modunda fena degil) Nyarko-san (Komedi-harem-parodi-rpg... uyusturucu gibin) Zettai Boei Leviatan (Moe-With-Story fix) Gargantia on the Verdurous Planet (Sezonun acik ara en iyisi, anlatmaya bu bir cumle yetmez; mecha gorunumlu ama mecha degil sanirim) Oreimo (Belli bu, bilmeyen bilmez bu andan sonra da) Arata The Legend (Epic Fantasy fix) YUYUSHIKI (Nonsensical Moe Comedy fix) My Teen Romantic Comedy SNAFU (High School Romantic Comedy fix) The Devil is a Part Timer (Saf durum komedisi, guzel ama) 11 tane. Bu 11'i guzel, begendim hepsini. 10 tane aslinda, biri 5 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Şu ana kadar izlediklerimden beğendiklerim şunlar: En iyiler: Shingeki no Kyojin : Epik. Süper olmuş, bayağı ümitliyim bundan. Suisei no Gargantia : Üzerinden kalite damlıyo resmen çok iyi. Hataraku Maou-sama! : Çok eğlenceli, kaliteyi düşürmeden komediye doyuruyor. Favorim. İyiler: Yahari ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru: Romantik komedi. Haganai nin biraz daha ciddi versiyonu gibiydi ilk bölümü, bayağı başarılı. Devil Survivor: Persona gibi birşey. Haiyore! Nyaruko-san S2: uu~ (/・ω・)/ nyaa~ (・ω・) OreImo S2: bkz. S1 Namiuchigiwa no Muromi-san: Nyaruko kafası denizkızı hikayesi, çok eğlenceli. Yuyushiki: Saçma muhabbet komedisi, bu da bayağı eğlenceli. Arata Kangatari: Biraz bayık geldi gerçi, ama bu da bayağı başarılı. Vasat/Çerezlik: Dansai Bunri no Crime Edge: Biraz aksiyon, biraz weird romance. Güzel sayılır. Karneval: Aslında bayağı kaliteli, bir üst listeyi hakediyor gibi, ama nedense pek sevemedim. Yani şurasını sevemedim diyebileceğim birşey yok aslında güzel bayağı. Mushibugyo: Canavar böcek avlamalı shounen. Photokano: Bayık slice of life, droplasammı droplamasammı karar veremedim, bir alt listeye düşebilir. Droplist: Zettai Bouei Leviathan: Vasat moe aksiyon ama seslendirme kadrosu bayağı iyiydi. Dropladım da ayıp ettim sanki, izlenecekler listesi çok şişmezse bir üst listeye çıkabilir. Date A Live: Üzerinden vasatlık damlıyor. Aku no Hana: Berbat animasyonlar, ölümüne bayık karakterler, sıkıcı hikaye. O yarım saat nasıl geçti bilmiyorum. /a/ muhabbetinden geri kalmamak için izleyebilirim belki de resmen sezonun train wreck i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 GERGE yüzünden Shingeki no Kyojin den olan beklentilerim düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 date a live çoooook kötü Haiyore! Nyaruko-san S2: uu~ (/・ω・)/ nyaa~ (・ω・) Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru izleyecektim öğlen tatilinde de hava güzel dışarı çıktık boğaza nasız çay içtik tavla attık.. nasılsa saat 3 dedin mi benim için /slack_on durumu başlar o zaman dayarım photo kano sanırsam izlemeyceğim bile hiç vasat üstü not göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Valvrave WTF?!?!?!? Prodüksiyon çok iyi ama konu karakterler olay örgüsü filan rezalet. Finaldeki sahneden de bi halt anlamadım. Nası yani ya? Çocuk robotla contract yaptı vampir mi oldu o sırada boynuna bişey enjekte etti mutant mı oldu son sahne nedir biri bana açıklasın ya. Robotla ne alaka yani lol^^ İzlediğim en berbat plot device olabilir cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ShadowFury said: Shingeki no Kyojin : Epik. Süper olmuş, bayağı ümitliyim bundan. Cidden feci olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Anime sektoru hakkinda iyi haber mi, kotu haber mi siz karar verin ama Shingeki no Kyojin disinda simulcast lisansi olmayan anime yok bu konu da konusulmus. Bazilari 1-2 gun latecast ama. CR bir anime daha aciklayacakmis ama Hentai Ouji To Warawanai Neko bekliyorum onun icin, bu sezon yayinlanmasini bekledigim tek anime o kaldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ya bize farketmiyor çok tr ipsinden zaten bi fok izlenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Size fark ediyor, bu arada tum US ve UK stream sitelerini acan bir DNS ayda 3.99$'a bile kiralanabiliyor ama olayin fansub uzerine etkileri cok fark ediyor. Valvrave mesela sadece gg speedsub su anda ki kalitesi belli onun da, bir kac dakika sonra CR'de ciktiginda fansub dolacak birden CR'den ripleyip editleyen bir suru kisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Shingeki no Kyojin ise 7 grup tarafindan cevrilmis, hepsi de farkli farklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 valla bize vermiyorlar bildiğin işte gidip vpn kullanıp başka ülke vatandaşı gibi izliyorsun sen. yaptığın yasal mı o bile tartışılır çünkü senin bölgene lisanslanmış animeler belli bi de gg ye speedsub diyip durma. piyasadaki belki de en köklü ve iyi sub grubu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ciktiktan saatler sonra sub geliyor. O kadar hizli nasil cevrilsin? Nasil kaliteli olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 metin çıktıktan sonra 7-8 kişi kısım kısım alırsa biter elbet şiir çevirmiyorlar ki bir bütün olsun, senaryo en nihayetinde, en sonunda da hepsi çevirilerini derler editör gözden geçirir en azından ben nasıl bir iş planı yaparım diye düşündüğümde böyle bir çözüme giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 şirketteki herkes bir satır çevirse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 http://i.imgur.com/50DcxJ5.jpg abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Shingeki no Kyojin (bir gun kadar latecast, 1 ve 2 bolumu birden vereceklermis bugun) ile Hentai Ouji To Warawanai Neko'yu da listesine aldi CR. Shingeki no Kyojin'i hem Funimation hem CR almis ama, ilk kez oluyor boyle bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 comimne ve gg yine abarti büyük subluyor :( Hani gittikce büyüyor dosyalar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 aku no hanayı sadece ben mi beğendim ya hehe gayet izliyorum hatta en son bölümü izledikten sonra merak edip mangasını da okumaya başladım hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ya animesi full rotoskop olmasa izlenir de oha yani he-man izliyoruz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mortis said: aku no hanayı sadece ben mi beğendim ya hehe gayet izliyorum hatta en son bölümü izledikten sonra merak edip mangasını da okumaya başladım hafiften. ya ona anime demek bile mümkün değil pek, live action üzerine filtre basmakla olmaz yani. öldürmüşler bitirmişler bir potansiyeli vardıysa bile. a scanner darkly de cartoon mu oluyor bu hesapla ehu Kaede said: bi de gg ye speedsub diyip durma. piyasadaki belki de en köklü ve iyi sub grubu gg http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/361/280/b2c.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar