Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Bahar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

horrible 330 civarı çıkarıyor fix hatırladığım kadarıyla. commie 150mb ile gg'nin 500mb'sine denk görüntü çıkarabilen bir gruptu. şimdi 520-540 gitmişler. 850mb 1080p gits sac cam gibi var 8-bit, anlamıyorum bu bloat mantığını. 720p 500+mb gayet bloat.

"böyle devam edecek" demişler lol. başka gruba kayarım bu ve devil survivor için. 150mb SPESS BROS ve 250mb çihaya yapıyorlar onlara devam.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de cgi frame sayısındanmıdır nedendir bilmiyorum ÖKÜZ gibi yer kaplıyor

mesela kurenaide 1.5 dakikalık op 100+ mb dı TEK BAŞINA. adamlar sırf o yüzden chaptered yapmışlardı ayrı çıkartıyorlardu. 22 dakikalık bölümün geriye kalanı op kadar büyüklükteydi

şu mesela tv yayınında alttan kayarak geçen yazılar da ÖKÜZ gibi bitrate arttırıyor. eğer kare kare atlayacak şekilde yapmazlarsa onu o sahnede cpu usage ve bitrate kontrolden çıkıyor
Sosyal ağlarda paylaş

ya 150mb yapsınlar demiyorum zaten de 300-350mb ile 720p yapamıyorlarsa bir saçmalık vardır yani. 20dk 400mb'yi aştı mı ben bırakıyorum çünkü cidden ne görüntüde fark var, ne de bir daha izleyip izlemeyeceğim belirsiz bir seri için değer. hele hele hiç seyretmediğim, bilmediğim birşey için. devil survivor sırf atlus'a güvenerek işte ama değiştiririm commie'yi önümüzdeki hafta da aynı olursa. 500 üzeri istersem zaten blu-ray 1080p beklerim.

neyse yani herkesin zevki başka tabii, ben indirdiğim şeyleri silmediğim ve blu-ray yazıcım olmadığı (olsa da medyası acayip pahalı hala) için boyut önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Namiuchigiwa no Muromi-san çok tatlı ya ahahahah bayağı güldüm.
kısa anime ama çok eğlenceli (1dk intro+2dk ED toplam 5 dk olanlardan değil ama, 13 dk filan bu.)

Shingeki no Kyojin de mükemmel olucak gibi gözüküyor. Bayağı kaliteli.

Hataraku Maou-sama! mükemmel demişmiydim? :p

Aku no Hana ve Date a Live ı droplarım muhtemelen.
Zettai Bouei Leviathan ı dropladım bile (seslendirme kadrosu sağlam gerçi, droplamasam mı:p)

Photokano biraz bayık gibi ama droplamadım, ilk bölümü filan fena değildi devam ederim heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sam said:

hd'de kalanlardan, daha vardır dvd'lerde.
http://img560.imageshack.us/img560/5536/commie.jpg

Aksiyonun agir oldugu bolumlerde Muv-Luv da 250MB uzerine cikmis. CR daha iyi gibi, 10-bit'ten gelen renk paleti kazanimlari filan var sadece ama cok hareketlendiginde ekran CR'nin daha iyi oldugu belli oluyor. Yari boyutuna ayni kalite zor zaten. 250-350 farki 10-bit de olsa var. 500mb'lik olanlari cekmedim ama CR'nin kotu gosterdigi cok az yer var, oralari da tam yapmistir onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...