Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Fin said: o kötü baya ya. çatalla kaldırmıyor diye kötü demek de iyiymiş mis gibi künefe işte canın çekti tabii...
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 peyniri dandik olabilir yok ne canım çekecek 20yıl iskenderun'da yedim her gün :D. dondurma yok bide o künefenin yanında istanbul'da künefe yapmayı bilen yok.
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 şöyle düşünün, bu saatte yenilen yemek sabaha kadar eritilmez(çok yavaş). yani mideye zararlı. direkt kilo.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 knox said: banlayalim bu arkadaslari. şarapla iyi gider http://ww4.hdnux.com/photos/11/00/36/2361267/7/628x471.jpg http://www.javavino.com/images/mixedCheeseDouble.gif
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 siz hiç cheddar spagetti yediniz mi? o kaşar öyle bir eriyor. öyle bir kaplıyor ki spagettiyi... offfff...
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 zor bir şey değil abi. kendin de yapabilirsin.
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 iskenderun petek pastanesi antakya kral künefe (kilisenin yanında).
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 chrome said: copry dişim ağrıyor fırçalasam geçer mi sence sanmam maalesef , ama dene bakalım agri kesici alsana
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 çanakkale'nin ünlü peynir helvasını bilen var mı? üstünde dondurmayla bayılabilirim yerken. http://3.bp.blogspot.com/-myJDVXfIZfE/TmKQlEk8NlI/AAAAAAAABAw/vvXFzTv8qjA/s1600/IMG_4347.JPG
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ben üşenirim, birisi yapçak ben yiycem. (spagetti) ya da tarifi varsa belki gaz bi anıma denk geldiğinde yapabilirim neden olmasın
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 spagettiyi pişiriyorsun. üzerine peyniri seriyorsun. fırında 10 15 dk. tarifi bu hacıt.
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 escape said: şöyle düşünün, bu saatte yenilen yemek sabaha kadar eritilmez(çok yavaş). yani mideye zararlı. direkt kilo. yok be escape, dolabı kurcalamak farz oldu :P
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 chrome said: spagettiyi pişiriyorsun. üzerine peyniri seriyorsun. fırında 10 15 dk. tarifi bu hacıt. ee tavuk ?
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 escape said: çanakkale'nin ünlü peynir helvasını bilen var mı? üstünde dondurmayla bayılabilirim yerken. http://3.bp.blogspot.com/-myJDVXfIZfE/TmKQlEk8NlI/AAAAAAAABAw/vvXFzTv8qjA/s1600/IMG_4347.JPG çanakkaleye gittiğimde kilo kilo almıştım. off ki ne off. bir de balıkesirin höşmerimleri var türlü türlü anteplisi, sakızlısı ve çileklisi mükemmeldi
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 escape said: çanakkale'nin ünlü peynir helvasını bilen var mı? üstünde dondurmayla bayılabilirim yerken. http://3.bp.blogspot.com/-myJDVXfIZfE/TmKQlEk8NlI/AAAAAAAABAw/vvXFzTv8qjA/s1600/IMG_4347.JPG Bu beni yikti ya..
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Çok overrated bu aldım iki çatal sonra bıraktım
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Fin said: chrome said: spagettiyi pişiriyorsun. üzerine peyniri seriyorsun. fırında 10 15 dk. tarifi bu hacıt. ee tavuk ? abi tavuk paylaştığım görselde var. normalde tavuksuzu daha hardcore oluyor. peyniri bol eriteceksin ama. insanlıktan çıkarsın o kadar diyorum.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hoşmerim felan denmiş... http://hhhgyerdf.files.wordpress.com/2009/10/img_19462008-12-071.jpg (Patlıcan, simit, soğan, fıstık ve şiş kebap)
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 aslında kaşarı güzelse bu saatte kaşarlı pide de çok iyi gider @bone. son kebaptan sonra mutfağa gidesim geldi.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 kaşarlı pide yumurtalı olcak http://img106.imageshack.us/img106/6236/kasarlpidewz0.jpg
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bir de şu var ki fırından yeni çıkmış ekmek. 15 sn de yok edilebiliyor öyle böyle değil.
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Kuşbaşı+kaşar, kavurma+kaşar, pastırma+kaşar.
Öne çıkan mesajlar