Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Fin said: o kötü baya ya. çatalla kaldırmıyor diye kötü demek de iyiymiş mis gibi künefe işte canın çekti tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 peyniri dandik olabilir yok ne canım çekecek 20yıl iskenderun'da yedim her gün :D. dondurma yok bide o künefenin yanında istanbul'da künefe yapmayı bilen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 şöyle düşünün, bu saatte yenilen yemek sabaha kadar eritilmez(çok yavaş). yani mideye zararlı. direkt kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 knox said: banlayalim bu arkadaslari. şarapla iyi gider http://ww4.hdnux.com/photos/11/00/36/2361267/7/628x471.jpg http://www.javavino.com/images/mixedCheeseDouble.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 siz hiç cheddar spagetti yediniz mi? o kaşar öyle bir eriyor. öyle bir kaplıyor ki spagettiyi... offfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 yapan yer var mı ki türkiyede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 zor bir şey değil abi. kendin de yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 iskenderun petek pastanesi antakya kral künefe (kilisenin yanında). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 chrome said: copry dişim ağrıyor fırçalasam geçer mi sence sanmam maalesef , ama dene bakalım agri kesici alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 çanakkale'nin ünlü peynir helvasını bilen var mı? üstünde dondurmayla bayılabilirim yerken. http://3.bp.blogspot.com/-myJDVXfIZfE/TmKQlEk8NlI/AAAAAAAABAw/vvXFzTv8qjA/s1600/IMG_4347.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ben üşenirim, birisi yapçak ben yiycem. (spagetti) ya da tarifi varsa belki gaz bi anıma denk geldiğinde yapabilirim neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 spagettiyi pişiriyorsun. üzerine peyniri seriyorsun. fırında 10 15 dk. tarifi bu hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 escape said: şöyle düşünün, bu saatte yenilen yemek sabaha kadar eritilmez(çok yavaş). yani mideye zararlı. direkt kilo. yok be escape, dolabı kurcalamak farz oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 chrome said: spagettiyi pişiriyorsun. üzerine peyniri seriyorsun. fırında 10 15 dk. tarifi bu hacıt. ee tavuk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 escape said: çanakkale'nin ünlü peynir helvasını bilen var mı? üstünde dondurmayla bayılabilirim yerken. http://3.bp.blogspot.com/-myJDVXfIZfE/TmKQlEk8NlI/AAAAAAAABAw/vvXFzTv8qjA/s1600/IMG_4347.JPG çanakkaleye gittiğimde kilo kilo almıştım. off ki ne off. bir de balıkesirin höşmerimleri var türlü türlü anteplisi, sakızlısı ve çileklisi mükemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 escape said: çanakkale'nin ünlü peynir helvasını bilen var mı? üstünde dondurmayla bayılabilirim yerken. http://3.bp.blogspot.com/-myJDVXfIZfE/TmKQlEk8NlI/AAAAAAAABAw/vvXFzTv8qjA/s1600/IMG_4347.JPG Bu beni yikti ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Çok overrated bu aldım iki çatal sonra bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Fin said: chrome said: spagettiyi pişiriyorsun. üzerine peyniri seriyorsun. fırında 10 15 dk. tarifi bu hacıt. ee tavuk ? abi tavuk paylaştığım görselde var. normalde tavuksuzu daha hardcore oluyor. peyniri bol eriteceksin ama. insanlıktan çıkarsın o kadar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hoşmerim felan denmiş... http://hhhgyerdf.files.wordpress.com/2009/10/img_19462008-12-071.jpg (Patlıcan, simit, soğan, fıstık ve şiş kebap) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 aslında kaşarı güzelse bu saatte kaşarlı pide de çok iyi gider @bone. son kebaptan sonra mutfağa gidesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 kaşarlı pide yumurtalı olcak http://img106.imageshack.us/img106/6236/kasarlpidewz0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Tereyagi guzel olursa 10 numero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 LAN İLLA KÜFÜR MÜ EDELİM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bir de şu var ki fırından yeni çıkmış ekmek. 15 sn de yok edilebiliyor öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Kuşbaşı+kaşar, kavurma+kaşar, pastırma+kaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar