dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 sayfa sonunda kalmayı sevmiyorum lan.. gerçi olası yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 dasaaa said: abi boktan bi hayatın varsa ve daha kötüye gitmeyeceğini düşünüyorsan, kaybedecek bişiyin yoksa. çünkü sahip oldukların zaten istediklerin değilse. devam edin. dünyanın bze ihtiyacı yok. fazlalık yaratmaya gerek yok. etraftakileri de üzmeyin hiç. devam edin, çabuk gidin. bir secret kitabı da ben yazıcam. loserlar için olacak ama. hidden falan olabilir adı. loserların aslında gizli kalan imkanlarını ve bunları ortaya çıkartmaya çalıştıklarında işlerin çok daha kötü gittiğini gösterip "boşver hacım. losersın sen loser kal, yak dedi köprüleri" içerikli bir kitap olacak ya da eat pray love gibi bişi de olabilir. iç sıç geber.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 çamaşırlarımı yıkadım astım yemegimi yedim rom sprite'ı hakettim şimdi bulasik vardi bi kac onları da yıkyayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Yılbaşında rezillik çıkarmamdan ötürü bıraktım ben de alkolü, sigarayı da bırakmıştım zaten. Millet diyor ki ağzınla iç, sanki biz g.tümüzle içiyoruz, 7 senedir düzenli, düzensiz her arkadaş ortamında içiyordum. Ancak hiç son zamanlardaki kadar beni etkilememişti alkol. Bıraktıktan sonra yapılan yorumlarda "niye bıraktım, az iç" falan filan. Alkol niye alıyosun o zaman? Kafan güzel olmayacaksa alkol almanın manası ne? Hamallıktan öte bir yanı mı var kafa güzel olmadan? Hoş, tabi sarhoş olana kötü gözle bakılıyor ya bizim memlekette, hehe mala bak sarhoş oldu deniliyor. E bu adamlarla içmesen de olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ama istersen kendin içmek yerine bana ısmarlayabilirsin, ben içince sende içmiş sayılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 arada bir lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 alkol çok kötü lan. bırakın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 sakatlık blackout'larda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 tutunamayanları oku dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 blackout olayi bir entresan ya 3 yil onceye kadar hic yasamamistim artik duzenli araliklarla yasiyorum neye gore oluyor hic bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 GERGE said: İki yıldır iki bardak bira ya da bazen biraz şaraptan öteye gitmemistim. Alkolikliği bırakma kararı almıştım. Kötüyüm dostlar. Bu sabah yarım şişe Captain Morgan Original Spiced içtim, şişenin sonuna giderim. Tutamıyorum kendimi hafif çakır olduktan sonra, nakiti bitirip krediye geçtim. Yardım mı almam gerek dersiniz. O şarhoş adam olarak tanıtılmak istemiyorum artık üçüncü kişilere. insanlarla birlikte iç, hem daha keyif alırsın. derslerini engellemediği sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 benle içerseniz gecenin sonunda kusmuk temizlersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 herkes kendi kusmuğunu temizlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 belese iceceksem temizlerim fistanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 son 4-5 yıldır özellikle fazla karıştırdığımda yaşıyorum ben de blackout kişilik bölünmesi gibi, başka bir ben sanki.. en kötüsü de hatırlamadan hesap vermek zorunda kalmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bende az icmem cok icmem karistirmamdan bagimsiz gelisiyor gecen 4 duble rakiyla blackout yasadim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Murray said: Yılbaşında rezillik çıkarmamdan ötürü bıraktım ben de alkolü, sigarayı da bırakmıştım zaten. Millet diyor ki ağzınla iç, sanki biz g.tümüzle içiyoruz, 7 senedir düzenli, düzensiz her arkadaş ortamında içiyordum. Ancak hiç son zamanlardaki kadar beni etkilememişti alkol. Bıraktıktan sonra yapılan yorumlarda "niye bıraktım, az iç" falan filan. Alkol niye alıyosun o zaman? Kafan güzel olmayacaksa alkol almanın manası ne? Hamallıktan öte bir yanı mı var kafa güzel olmadan? Hoş, tabi sarhoş olana kötü gözle bakılıyor ya bizim memlekette, hehe mala bak sarhoş oldu deniliyor. E bu adamlarla içmesen de olur zaten. sarhoş olana tabi kötü gözle bakılacak. içkiyi içmek için masaya nasıl oturuyorsan, kalkarken de aynen o şekilde kalkacaksın. Çakır keyiflik tabi ki işin cilası. Ama sarhoş olmak ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Norak said: kefir iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ben kontrolü kaybedeceğimi 15dk önce falan anlıyorum ve direk bırakıp kendimi emniyetli bi yere atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 KuddusiMavra said: sarhoş olana tabi kötü gözle bakılacak. içkiyi içmek için masaya nasıl oturuyorsan, kalkarken de aynen o şekilde kalkacaksın. Çakır keyiflik tabi ki işin cilası. Ama sarhoş olmak ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ZTsAI778uOA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ne kadar içersen iç kendinden kurtulamıyorsun olm. yok öle bişi. aynı iğrenç adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 senle ben iğrenciz lan geri herkeş güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar