Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 İki yıldır iki bardak bira ya da bazen biraz şaraptan öteye gitmemistim. Alkolikliği bırakma kararı almıştım. Kötüyüm dostlar. Bu sabah yarım şişe Captain Morgan Original Spiced içtim, şişenin sonuna giderim. Tutamıyorum kendimi hafif çakır olduktan sonra, nakiti bitirip krediye geçtim. Yardım mı almam gerek dersiniz. O şarhoş adam olarak tanıtılmak istemiyorum artık üçüncü kişilere. Bu arada case of spelunkian ezplorers hakkında fiktrini ne?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 içkiyi yalnız başına bu kadar çok içiyorsan yardım alman lazım. içkiyi en az benimle birlikte bütün gece içiyorsan adamın hasısın. aradaki farkı anladın umarım ;)
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 abi ben adamı forum botu sanıyordum, geldi alkol problemim var diye konu açtı.
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Keşke black içseydin http://apps.facebook.com/stepintotheblack/?fb_source=search&ref=ts&fref=ts
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 şişe bitecek diye korkuyor adam ben napayım lan o zaman
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bitirince birayla cila yapmayı unutma çok güzel oluyo
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 sebebi var mı düz içiyor musun? dün gece arkadaşla biraz çıkıp içtik. adamı taksiye bindirdim dönüp devam ettim içmeye. mis.. sebebi varsa ne güzel. yoksa niye içiyor lan?
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 GERGE said: Captain Morgan Original Spiced anaa ben bilmiyordum bunu. şişesi kaça bunun gerge? nerden alıyorsun bi de neyle içiyorsun?
Somon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 zaten şu alkol olayı bi garip içmek ve içmemek asıl problem bu
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 begendiniz mi yaptiginizi işki işki dediniz şimdi basliyorum icmeye
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bende de duramama var basladigim zaman en azindan sinirlar getir kendine tam olarak kesemiyorsan
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bu saatte içilir mi 2.kahvaltıyı yapmadım daha.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 İçki tüm kötülüklerin anasıdır!
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 abi boktan bi hayatın varsa ve daha kötüye gitmeyeceğini düşünüyorsan, kaybedecek bişiyin yoksa. çünkü sahip oldukların zaten istediklerin değilse. devam edin. dünyanın bze ihtiyacı yok. fazlalık yaratmaya gerek yok. etraftakileri de üzmeyin hiç. devam edin, çabuk gidin. bir secret kitabı da ben yazıcam. loserlar için olacak ama. hidden falan olabilir adı. loserların aslında gizli kalan imkanlarını ve bunları ortaya çıkartmaya çalıştıklarında işlerin çok daha kötü gittiğini gösterip "boşver hacım. losersın sen loser kal, yak dedi köprüleri" içerikli bir kitap olacak ya da eat pray love gibi bişi de olabilir. iç sıç geber..
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 oha adam alkolik çıktı... içki keyif için içilir zaten, bağımlılığa varmışsınız.
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 iç işte en fazla alkolik olursun başka nolucak bende alkolik olmak istiyorum ama fakirim ben nabayım?
Öne çıkan mesajlar