tunca Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 euda oynuycaklar yazsınlar buraya bilelim kimler var ona göre bi guild falan oluşumuna başlayabiliriz yada en azından kafamızda fikirler oluşur. ben büyük ihtimalle eu da oynucam. us zor iş. diğer topik gibi bu topikde derli toplu olsun lutfen =) Tunca Riruix-Nightelf rogue-pvp yada normal server Riruix-Nightelf hunter/druid (belli değil tam)-rp server[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 18 Kasım 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben de kesin eu da oynuycam ne karakter yaparim ama belli degi,o zamanki keyfime bagli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Girersem EUya girerim. Karakter Nightelf, Human veya Dwarf. Diğer hiçbir şeyi belirlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 daha durun eu ya cok var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 olsun hevesimizi şettirelim. pvp server human warrior, night elf priest ana karakterime karar veremedim ama priest diye düşünüyorum şimdilik.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Pvp serverlarında Orc Shaman- MeEatHuman Undead Rogue- Hellnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 priest açıcağım ama hangi ırk bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz bu konuda?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bende oynıcam buyuk ihtimal rp pvp fark etmez hepimiz aynı serverda oynıyalımda[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bunun konuşulması için daha ÇOOOKKK erken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beromero Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 erken ama olsun bende eu dayım dwarf-warrior olcak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bende EU'dayım gerçi RP serverda takılırım ama bi tane de orta kserverda karakter açarız artık RP: Dwarf Paladin (Reorx), Night Elf Hunter (Porthios) PvP: Human Mage (Palin) veya Tauren (Kaz) Hiç isim kasmayacağım mümkünse :D [Bu mesaj Ozan tarafından 18 Kasım 2004 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ozan tarafından 18 Kasım 2004 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Dwarf Hunter olacam büyük ihtimalle ama kesin değil,Human Mage de olabilir.Muhtemelen PvP serverinda olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Eno, 18 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki: Bunun konuşulması için daha ÇOOOKKK erken... eheh bence tam zamani :) dusunsene wow beta icin kac ay onceden baslanildi konusmaya :p hatta 2001 de acilmis wow ile ilgili konu var :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 PVP Ya Human Rogue yada Troll Shaman düşünüyorum ikisinin arasında kaldım acıkcası shaman a yeni başladım anlamaya calışıyorum sevdim ama[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 su anda eu pvp serverindayim ve eu cikinca da eu da olacam haliyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 closed eu beta test dimi o? ona herhalde artik acc bulunmuyordur. bende eu ya pre order vericem o zaman artik open betasina katilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Dwalf rogue pvp server [signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 18 Kasım 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Orc-Shaman[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ilk önce US de oynıyacam eğer acc taşıma gibi birşey olmassa acc ı satıp EU da alıcam... Night Elf - Warrior - Redbaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 night elf hunter server : pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Euda pvp serverında oynarım.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben EU'da oynarım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Black oynuosa ben de oynarım ! :P ben de EU cuyum Orc Rogue PvP ismi yazmam çalarsınız :P.aşığım isime eheh.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Human Rogue [PvP][signature][hline]sw0dster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Eu'da oynıcam ben Roque ama tam ırka karar vermedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar