Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lilyhammer (2012) - Netflix

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Ulkesi biraz karisik aslinda, USA, Norvec ve Almanya isin icinde ama parayi veren ve sonraki sezonlari kontrol eden Netflix su anda.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/07/Lilyhammer1.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=bfRgVbp9gSY

Guzel bir dizi, kara mizah ve suc temali.

New York'da bir mafyanin ikinci adami baba olunce basa gecemiyor, sonra da yeni baba tarafindan oldurulmeye calisiyor, o da hepinizi ispitlerim lan diyip tanik koruma seyiyle Norvec'e yerlesiyor. Burada basliyor dizi. Norvec kulturu her ne kadar bize uzak olsa da sosyal ve liberal Norvec'de adamin yasadigi sorunlara empati kurmamak mumkun degil. Ozellikle adamin davranislarinin aynen bizim burada yaptiklarimiz gibi olmasindan bu. Guzel bir dizi, eglenceli, komik.

Muzikler ozellikle cok iyi, cok ender yaptigimi yapip muzik sistemim uzerinden izledim diziyi, amfiyi filan actim yani, DAC'lar taktim dizustune. Araliksiz muzik yok bazi diziler gibi, ama ciktiginda birinci sinif.

Izleyin derim. Ikinci sezon cekiliyor su anda.

Wik (spoiler var az) said:

Frank "The Fixer" Tagliano (Steven Van Zandt), a former underboss of New York's Italian Mafia, is put in the witness protection program after testifying in a trial in the United States. Tagliano requests that he be relocated in Lillehammer, Norway; intrigued by the town when he saw television images of the 1994 Winter Olympics. His new identity is Norwegian-American immigrant Giovanni Henriksen. The spelling of the series alludes to Lily, Tagliano's dog, killed in an attempt on Tagliano's life, and the way some anglophones mispronounce the name of the town.

Yeni sezon ne zaman biter bilmiyorum ama Netflix'in yeni yeni populer etmeye calistigi tek seferde tum sezon tarzi gelecek yeni.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Norveç'de yayınlanmaya başlamış ama Netflix'e 13 Aralık'ta birer saatlik sekiz bölüm olarak gelecek. Netflix'e gelmesini bekleyeceğim ben

Bu nedenle çekimi de tam House of Cards tarzı değil, normal dizi şeklinde daha çok.

3. sezonu da çekin demiş Netflix bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...