Felix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Red Eclipse serverında, lvl50 shadow consular tank. üzerinde 4 5 yada 6 tam hatırlamıyorum 23, kalanı 22 item vardır. 5 6 milyon parası var. istrseniz hepsini 23 tamamlayıp bile satabilirim :) okul bitirme durumu sebebiyle oynayamayacagım için satiyim bari dedim. ayrıca hesapta bikaç tane 20-25 arası 2 belki 3 karakter var. ilgilenen var ise tam özellikleri fiyatı vb konuşabiliriz. iletişim için [email protected] mail yada +905337790780 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 pazar alanı bölümünü denersen daha çabuk sonuç alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 uçurdum pazar alanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 temiz doktordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Bu karakterlerin temizi pisi nasıl oluyor acaba, wow'da troll karakterim vardı keşke pis bu karakter diye satsaymışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 öyle bi şey yok da işte bazı oyunlarda şey oluyor, botla kasılması ya da öyle işlere bulaşmış olması. (tabi wowda adı çıkmış karakterler de pis olarak geçebilir eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 adam gelip botla kastım alayına ks yaptım herşeyi ninjaladım mı diyecek hm. sw gitmiyor tabi inş allah çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 hangi oyun bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sıtar vars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Bağyandan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Temiz diye şu anlamda yazmıştım, karakterin üzerinde neredeyse end game gear'lar var. dediğim gibi full end game yapıp da verebilirim. Tüm hard mode operation'lara yeticek bi karakter bağlamında.. Ayrıca tabi cezası vb şeyleri de yok kesinlikle normal kasılmıştır. Warzone commendation'ları da var bi miktar. Ayrıca karakter bayan, sarışın, ismi Leixa Dark 5, light pointi hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Henüz hiçbi teklif gelmedi, kimse mi oynamıyor yahu bu oyunu burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 oyun çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Ebet biraz tırt lakin Star Wars evreni diye bi gazla oynayıp kilit hale gelmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar