Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor - Fenerbahçe | 17.02.2013 @19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

Lig Tv'nin kamerası Piero'ya göre, çok konuşulan pozisyonda topun tamamı çizgiyi geçti.

bunu da ekleyelim tabi.

Geçti diyorsa geçmiştir o zaman , tartışmaya gerek yok.

Çizgi teknolojisinin uygulanmaması tam bir ahmaklık zaten . Yok ruha aykırıymış, yok bilmem ne imiş. Ulan ruh mu kaldı , milyar dolarlık endüstri bu
Sosyal ağlarda paylaş

1. Gol ofsayt TS nin verilmeyen top gol. Daha iyi oynayan takim TS, FB yorgun oldugu macta kolay bi 3 puan aldi, ama oynanan oyunun sisirilmesi sacma ve komik.

Bu arada hakemin bahsi gecen 2 pozisyonda da yapabilecegi bisey yok. Görmek mümkün degil sadece takildigim yan hakem görmedim diyor uefa emin olmadigin pozisyonda golu ver diyor yani kararsiz kalanlarin bu golü vermeme kolaya kacma kafasindan cikmasi lazim. Bence futbolda hatali kararla gol verilmesi hatali kararla golün iptal edilmesinden daha tercih edilir bir durum olmali.

Neyse iyi oldu bu skor sayesinde A.Y. ve A.K. sezon sonunu görebilir takimin basinda.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe sezonun en iyi topunu oynadı. Bamba hata yapmasa yine bi şekilde gol gelirdi, müthiş baskı vardı. Emre mükemmel top oynadı, takımın beyniydi. Topalı bugün çok beğendim, hep oyun içindeydi. Karşı karşıya kaldığı pozisyonda da top ters geldi biraz. Zaten şuttan hemen sonra kamera Topal'ı gösterdiğinde Semih'e doğru dönüp ''Valla sana atıcaktım.'' tarzı bişey dedi sanırım. Hasan Ali sıfır hata ile oynadı. Belki çok hücuma çıkmadı ama gayet iyi bi oyun sergiledi bana göre. Genelde mal mal hataları oluyor hep maç içinde. Ziegler transferi ona da katkı sağladı gibi gözüküyor.

Aykut hocanın müdahaleler çok doğruydu. İlk yarı Sow müthiş sallandı. Bayağı top ezdi, pas hatası yaptı. Caner değişikliği çok yerindeydi. 65. dk'da Semih değişikiği oldu ki bence tam zamanında aldı Semih'i oyuna. Semihte oyuna girdikten sonra top tamamiyle bizim ayağımzıdaydı, top yüzü göstermedik TS'ye.

Genel olarak oyunu domine ettik yani, acayip keyif aldım ben sahadaki futboldan. Yalnız bi iki dikkat çekmek istediğim husus var. Bi tanesi 2. golde Baroni Webo'nun önüne topu yuvarlamak yerine kaleye şut çekti. Bambaya çarpmasa gol olacağı yok. Böyle bencilce vuruşları çok fazla yapıyor. Diğeri ise Egemen'in atom, Bekir'in hidrojen bombası olması. Nerde ne zaman patlayacakları da belli değil. Serdar'a hocanın bi kaç maç şans tanıması lazım gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Sığmadı diye yan açıldı diyolar da, e yani ya boyutunu değiştir ya sığacak bi yerde aç, ya da öyle dizayn et. Adamlar tutmuş o halde salmış :)

Tabi tabi... 2010-2011 şampiyonu olduklarını biliyolar ama statlarının boyunu bilemiyolar, gaz işte bunun tek açıklaması bu. Kontrol edemiyolar artık gazın miktarını, böyle ampır ampır çıkıyo bi yerlerden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...