Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 22. Hafta | Akhisar Bld. - Galatasaray | 15.03.2013 @20.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

ah ünal abi ah

sana dedik ki şu adamı sene başında al ki bizde kombine alalım

sen gittin o paraya amrabat bamrabat aldın, dinlemedin sözümüzü

neyse bugünlere de şükür, çok geç değil, en azından seneye çok iş yapar

ama sen şimdiden terimin yerine adam bul, acil, çok çok acil, zira 1 haziran'da takımın başına geçmesi lazım !
Sosyal ağlarda paylaş

ilk golü izleyin tekrar tekrar. en önemli türk oyuncumuz dediğimiz selçuk topu ayağında tutuyor, tutuyor, tutuyor, tutuyor. sonunda görüyor drogba'nın boş olduğunu veriyor.

drogba tek top, sneijder kontrol ve burak'ın koşusunu bekleyip anında pas, burak drogba'yı bekleyip orta ve drogba'dan muhteşem havada asılı kalarak bir kafa.

ama her şey drogba'nın tek pasıyla başladı ve sonunda da o bitirdi.

sneijder daha çok da iyi değil ama bu drogba tek başına 12 maçın 6'sını falan kazandıracak herhalde... nazar değmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu HK kardeş, izlemedim ama oyun Fatih Terimin oyuna yaptığı radikal müdahale ile değişmedi mi?

Tam zamanında doğru hamleyi yaptı TD ve galip geldik, lideriz, ŞL'de ilk kez buralardayız çok uzun zamandan beri ama genede TERİM GİTSİN midir?

Anlayamıyorum...

Zorluyorum kendimi ama anlayamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

futbolcu dediğin böyle birşey işte

az hazır, yarım hazır, kavrulmuş hazırı olmaz

sokarsın oyuna girer hünerlerini sergiler

bazıları sazı eline alır, bazıları sapını

öyle ki çevresine bile etki eder, uyuyanları dürter oyuna sokar

yemez yedirir, giymez giydirir, atmaz attırır

kardeş gibi ortak olur sevincine, abi gibi eğitir öğretir

welcome didier, you are very welcome
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

ah ünal abi ah

sana dedik ki şu adamı sene başında al ki bizde kombine alalım

sen gittin o paraya amrabat bamrabat aldın, dinlemedin sözümüzü

neyse bugünlere de şükür, çok geç değil, en azından seneye çok iş yapar

ama sen şimdiden terimin yerine adam bul, acil, çok çok acil, zira 1 haziran'da takımın başına geçmesi lazım !

valla öyle,birde bu maçı kafede izliyoruz amrabat soldan bir uctu gitti 0 dan orta yapıyım dedi beceremedi.
Cafede ki herkes gülüyor ona çünkü takım ayrı oynuyor,amrabat ayrı. Amrabat FT'in hediyesi bu arada. Başkan ne yapsın onu istiyorsa
Sosyal ağlarda paylaş

dany tam bir saatli bomba ya ben ona güvenemiyorum.

sabri iyi diyenleri anlamıyorum ben. 1000 tane orta açsa sanırım biri belki gol olur. dany bile sabriden iyi orta açıyor. eboueyi alması yanlıştı zaten golü yedik. sabriyi ortaya geçti salak gibi 4-5 adamın arasında topu geveleyip kaptırdı saçmaladı.

drogba çok canlar yakıcak daha çok.

sneijder ile drogba bir 10dk oynama fırsatı yakaladı. sneijderi sahada anlayan bir oyuncu olmuş oldu sonunda.

rieraya yakıştıramadım o luganoluk haraketi.

fatih terim gene önemli bir maç öncesi saçmaladı, umutta niye o kadar ısrar etti anlamıyorum. yekta gibi bir gereksiz adam varken umut-burak ikilisi olmaz bir kere. golü yiyince değişiklik yapar artık diyordum nerdeyse gerçekleşiyordu. o radikal müdahaleyi ikinci yarı başında yapması gerekiyordu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...