aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 direk drogbaya sahibiz desek daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Şimdi onlar düşünsün sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Fakirler sahaya giriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 şalke akıllı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Sostizim al sana amme hizmeti yapayım. http://s7.directupload.net/images/130215/pvg6osmn.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Anlat şimdi Drogba'yı Rıdvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 hahahahaha yok böle bi maç ya hahahaha süper drogbaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Offf be çok güzel vurmuş. Allasenden razı oldun kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 DROGBAAAAAAAAAAA ulan adam girdi şınayderin pasları anlam kazandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Rıdvan: drogba bu ligde çok iş yapar ama ŞL de iş yapabilmesi önemli. Yoksa bir işe yaramaz. Zaten turkiye ligi çok yavaş drogbaya göre iyi sayılır. ŞL çok hızlı drogba oyunu yavaşlatır. bu akşam bunları diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 DOROGBO GOLOTOSOROYO YOVOŞLOTOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 olm öle bi kafa golü gsde iki sene önce tüm oyuncuları omuz omuza piramit yap yine atamazlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ulan oyuna drogba girip gol atiyo, gol sevincinde sirtina sneijder atliyo filan ne acayip seyler. burak da iyi kesmis iceri. amrabat algilayamadi ama bi an ne oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 devre arasında rıdvan şınayderi alexle karşılaştırdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Rıdvan: "Benim Drogba hakkında şüphelerim vardı. Drogba bana "Şüphe duyma ben topçunun feriştahıyım diye cevap verdi." Hakkını vermek lazım. Başkası olsa mırın kırın ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ah ünal abi ah sana dedik ki şu adamı sene başında al ki bizde kombine alalım sen gittin o paraya amrabat bamrabat aldın, dinlemedin sözümüzü neyse bugünlere de şükür, çok geç değil, en azından seneye çok iş yapar ama sen şimdiden terimin yerine adam bul, acil, çok çok acil, zira 1 haziran'da takımın başına geçmesi lazım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 biz de harrykewell yerine yeni uye bulsak ne iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ilk golü izleyin tekrar tekrar. en önemli türk oyuncumuz dediğimiz selçuk topu ayağında tutuyor, tutuyor, tutuyor, tutuyor. sonunda görüyor drogba'nın boş olduğunu veriyor. drogba tek top, sneijder kontrol ve burak'ın koşusunu bekleyip anında pas, burak drogba'yı bekleyip orta ve drogba'dan muhteşem havada asılı kalarak bir kafa. ama her şey drogba'nın tek pasıyla başladı ve sonunda da o bitirdi. sneijder daha çok da iyi değil ama bu drogba tek başına 12 maçın 6'sını falan kazandıracak herhalde... nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Yahu HK kardeş, izlemedim ama oyun Fatih Terimin oyuna yaptığı radikal müdahale ile değişmedi mi? Tam zamanında doğru hamleyi yaptı TD ve galip geldik, lideriz, ŞL'de ilk kez buralardayız çok uzun zamandan beri ama genede TERİM GİTSİN midir? Anlayamıyorum... Zorluyorum kendimi ama anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 aslında ft geç kaldı ikinci yarı başında alsaydı drogba yı rahat 3 golü vardı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Asdasdasd... Sostizim dikkat et çok yanlış şeyleri düşünüyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 futbolcu dediğin böyle birşey işte az hazır, yarım hazır, kavrulmuş hazırı olmaz sokarsın oyuna girer hünerlerini sergiler bazıları sazı eline alır, bazıları sapını öyle ki çevresine bile etki eder, uyuyanları dürter oyuna sokar yemez yedirir, giymez giydirir, atmaz attırır kardeş gibi ortak olur sevincine, abi gibi eğitir öğretir welcome didier, you are very welcome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 harrykewell said: ah ünal abi ah sana dedik ki şu adamı sene başında al ki bizde kombine alalım sen gittin o paraya amrabat bamrabat aldın, dinlemedin sözümüzü neyse bugünlere de şükür, çok geç değil, en azından seneye çok iş yapar ama sen şimdiden terimin yerine adam bul, acil, çok çok acil, zira 1 haziran'da takımın başına geçmesi lazım ! valla öyle,birde bu maçı kafede izliyoruz amrabat soldan bir uctu gitti 0 dan orta yapıyım dedi beceremedi. Cafede ki herkes gülüyor ona çünkü takım ayrı oynuyor,amrabat ayrı. Amrabat FT'in hediyesi bu arada. Başkan ne yapsın onu istiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 harry sadece nefret ediyor fatih terim'den :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dany tam bir saatli bomba ya ben ona güvenemiyorum. sabri iyi diyenleri anlamıyorum ben. 1000 tane orta açsa sanırım biri belki gol olur. dany bile sabriden iyi orta açıyor. eboueyi alması yanlıştı zaten golü yedik. sabriyi ortaya geçti salak gibi 4-5 adamın arasında topu geveleyip kaptırdı saçmaladı. drogba çok canlar yakıcak daha çok. sneijder ile drogba bir 10dk oynama fırsatı yakaladı. sneijderi sahada anlayan bir oyuncu olmuş oldu sonunda. rieraya yakıştıramadım o luganoluk haraketi. fatih terim gene önemli bir maç öncesi saçmaladı, umutta niye o kadar ısrar etti anlamıyorum. yekta gibi bir gereksiz adam varken umut-burak ikilisi olmaz bir kere. golü yiyince değişiklik yapar artık diyordum nerdeyse gerçekleşiyordu. o radikal müdahaleyi ikinci yarı başında yapması gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar