Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ne ayak bu hastalar için özellikle paylaşıyorlar şu kadar beğenilirse o kadar para o kadar yardım diolar. Yani ne bilim hasta hasta insanlarıda nie kullansınlar. Eğer gerçekse beğenince kim o parayı veriyor. Ne bilim parayı veren direk nie vermiyor ne saçma şey lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Gerçek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Kimse bir sey vermiyor. Sayfa reklamı yapıyorlar o yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Oha yav ulan bi sayfası beğenilsin diye, bu kadar mı düşürür insan kendini. Neyse şunu beğenen arkadaşı sileyim her kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Çok kötü demi oraya sakat insanı koyup paylaşmak 1000 lerce insanın duygularıyla oynamak .Bunların sebebi aile terbiyesi eksikliği abi. Meleketimiz malesef saf dolu saf eğitim yok akıl yok düşünemiyor o kadar aratırma 0 çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/04/welcome-to-facebook-where-lies-cure-cancer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 hahah çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 sazan.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi bunun gerçek olacağına inanmak kadar saçma birşey var mı?yardım yapacak kişinin psikopat olması lazım. "evet yardım yapacağım ama bu hasta arkadaşın resmini beğenirlerse. beğenmezlerse yardım yapmam ölsün gitsin" gibi bir olay nasıl olabilir ki ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bunun nasıl gerçek olabileceğini düşündün :D Kim like/share üzerinden para kazanmış da bunu hayır için kullanmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 yapanlar oldu da facebooktan değil twitterdan. bilmemne hashtagiyle bilmemkaç mesaj atılırsa akülü sandalye vericez kampanyaları oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://www.quirkins.com/wp-content/uploads/2012/05/facebook-doctor.jpg soyle bir sey mi oldugunu dusunuyor millet bu like'lari verirken anlamadim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 1milyon beğeni olursa kız arkadaşım benimle yatacak modası başladı son günlerde bu daha samimi geliyor bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 insanlara yardımı bile like'a bağlayıp pazarlama aracı olarak kullanıyorlar !1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 yapmayın şöyle şeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ayni sey almanlardada var yani siz türkler yanliz degilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 almanya da 2. memleket das bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Seele said: ayni sey almanlardada var yani siz türkler yanliz degilsiniz. augsburg'dan mısın bu arada seele? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 calimero said: Seele said: ayni sey almanlardada var yani siz türkler yanliz degilsiniz. augsburg'dan mısın bu arada seele? yok bana gore cok uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Bunun gerçek olabileceğini hiç düşünmedim. Ama inanamadığım sakat, hasta insanları koyup sayfaları beğenilsin diye kullanacak kadar aciz insanların var olabilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 zaytung bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Buddha said: Bunun gerçek olabileceğini hiç düşünmedim. Ama inanamadığım sakat, hasta insanları koyup sayfaları beğenilsin diye kullanacak kadar aciz insanların var olabilmesi. Benim şu kadar takipçim var onun bu kadar şunun da kendi çapında takipçisi var diye salak vidyolar vardı, onları izleyince insan bunları da normal sayıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oguz_han Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 türk milleti işte, beğenin 5tl yardımda bulunacaksınız diye paylaşıyorlar. o bu değilde binlerce insan paylaşıyor lan ülkede o kadar mı gerizekalı cahil var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 şu kayıp fotoğrafları da gerçek değildir heralde. küçücük çocukların resimleri bir sürü telefon numaraları ortalıkta geziyor yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar