Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook Şu kadar beğen Bu kadar para

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne ayak bu hastalar için özellikle paylaşıyorlar şu kadar beğenilirse o kadar para o kadar yardım diolar. Yani ne bilim hasta hasta insanlarıda nie kullansınlar. Eğer gerçekse beğenince kim o parayı veriyor. Ne bilim parayı veren direk nie vermiyor ne saçma şey lan bu.
Mesaj tarihi:
Çok kötü demi oraya sakat insanı koyup paylaşmak 1000 lerce insanın duygularıyla oynamak .Bunların sebebi aile terbiyesi eksikliği abi.

Meleketimiz malesef saf dolu saf eğitim yok akıl yok düşünemiyor o kadar aratırma 0 çünkü
Mesaj tarihi:
abi bunun gerçek olacağına inanmak kadar saçma birşey var mı?yardım yapacak kişinin psikopat olması lazım.

"evet yardım yapacağım ama bu hasta arkadaşın resmini beğenirlerse. beğenmezlerse yardım yapmam ölsün gitsin" gibi bir olay nasıl olabilir ki ya lol
Mesaj tarihi:
Bunun gerçek olabileceğini hiç düşünmedim. Ama inanamadığım sakat, hasta insanları koyup sayfaları beğenilsin diye kullanacak kadar aciz insanların var olabilmesi.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Bunun gerçek olabileceğini hiç düşünmedim. Ama inanamadığım sakat, hasta insanları koyup sayfaları beğenilsin diye kullanacak kadar aciz insanların var olabilmesi.

Benim şu kadar takipçim var onun bu kadar şunun da kendi çapında takipçisi var diye salak vidyolar vardı, onları izleyince insan bunları da normal sayıyor valla.
  • Yeni Oluştur...