Gizli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dasaa rusyaya gidecekti rusyaya meteor düştü lol adam şanssızım derken ciddiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 27000 km yaklasti ve bitisi 7 dk sonra sonlandirdi. Sadecek 7 dk surdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 habertürk öteki gündem programında konu uzay ve meteor (tu) haberturk.tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Yarin bi gun dinde karisir mevzulara :) Edit : bu arada 4-5 yer gezdik abi cidden cuma gunleri boyle bos olmazdi mekanlar. Hassas ruha sahip ruslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ruslar tıksarana kadar içip delice seviştikleri için , allah ceza olarak göktaşı göndermiş yaa yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 turkiyede olsaydi soylenirdi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Gizli said: dasaa rusyaya gidecekti rusyaya meteor düştü lol adam şanssızım derken ciddiymiş çok ciddiyim adamım. hayatında iyi bişi olmayan bi adamım lan. bu konuda daha ne kadar ciddi olabilirim bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/11350_474323705956219_1299427400_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Steroid diye okudum ne alaka diye düşünüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ayı şeklinde robot binek yapılsa ne tutar ya aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 o değilde niye hiç biryerde meteorun düşütüğü yerin resmi yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 google kullanmayı öğrenmeye başlasanız iyi olacak halk eğitim kursları kayıtlarımız başlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 o değilde ben bu krateri beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 dislike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 yalnız 500 kiloton, tunguska'dan bu yana en büyük olay, cidden hayatta bir kere yaşanabilecek bir durum oldu, vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Bu arada bi video cikti fuzeyle vurduklari falan ama isik oynamasi gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 biri zlatousta iletsin her sene olan düzenli meteor yağmurumuz var dünyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 http://youtu.be/FdU3rIKYnn8 Aha o video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 dasaaa said: halk eğitim kursları kayıtlarımız başlamıştır sayfa 9da videosu kondu dostum çok geç kaldın nihohah! ama senin kaydını alabilirim istersen ben!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ruslar ve boktan müzikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 nuki said: o değilde niye hiç biryerde meteorun düşütüğü yerin resmi yok :/ adam resim istemiş. oku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 dasaaa said: nuki said: o değilde niye hiç biryerde meteorun düşütüğü yerin resmi yok :/ adam resim istemiş. oku... Twitter da ruslarin yazdigina gore 2 adet dusen noktadan sonrakiler ulasilamayacak orman arazisinde. Olm Ural bolgesi buralar :) ama aksam vk.com a paylastiklarini sallarim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Sam said: yalnız 500 kiloton, tunguska'dan bu yana en büyük olay, cidden hayatta bir kere yaşanabilecek bir durum oldu, vay be. tunguskanın tek olayı kilotonu deil ama. hani tunguska denk gelmiş baya bizim günümüzde ideal kabul ettiğimiz yüksekliklerde airburst etmiş. bu baya yüksekte airburst yaptı, halitle daha düşük hava basıncı vs vs vs diye etkisi cok azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 otomobil programı ismi gibi typo halitle daha düşük hava basıncı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar