Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Frostbite said: şeffaf ne lan harbi?bel soğukluğu o dwasfsafd şeffaf su gibi işte? beyaz sakat sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Arkadas bize check-up gozukuyor hepimize. Paticik indirim kampanya bulsun hastaneden gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Bol su için gerisini böbrekler halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ben günde 5-6 litre su içiyorum galiba ya. hep pırıl pırıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Dworgian said: Frostbite said: şeffaf ne lan harbi?bel soğukluğu o dwasfsafd şeffaf su gibi işte? beyaz sakat sanki? o durduk zamanda akıntı gelirse olur belsoğukluğu böyle salya gibi akar ucundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 b vitamini içince kokulu mokulu çıkyıo. Suyu çok tüketirsem su gibi çıkıyo. çişim geldi !!! http://3.bp.blogspot.com/-vm8E7H5oZTQ/UIU0JtWg5yI/AAAAAAAAAWQ/P4MIHfmBNIs/s1600/potty+training.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Myshkin said: beyaz bira çişi işte, vücuda fazladan çok fazla sıvı alınca derişimi düşük oluyor demeye geldiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Bel soguklugunu yasayanlardanim. Cok skintili mevzu. Feci triplere giriyorsun falan. Prezervatifin uymamasindan dolayi, farkedemedim patlamis. O gunden sonra cikti karsima. Allah kahretsin. Seksten soguttu. Dikkat edin cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 moriarty said: ben günde 5-6 litre su içiyorum galiba ya. hep pırıl pırıl 10 da ölüosun dikkat sdsadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Llama said: ya olum kaç yaşındasın sen bu zamana kadar ilk defa mı beyaz işedin http://youtu.be/ATf3mnJQ8g0?t=2m42s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 3 günde geçmiyo mu abi ilacını alınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Esh said: 3 günde geçmiyo mu abi ilacını alınca? Ben de etkiyi gec gosterdigi icin farkedememisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 xwhiplashx said: Bel soguklugunu yasayanlardanim. Cok skintili mevzu. Feci triplere giriyorsun falan. Prezervatifin uymamasindan dolayi, farkedemedim patlamis. O gunden sonra cikti karsima. Allah kahretsin. Seksten soguttu. Dikkat edin cok. hey maşallah patide herkesin ki büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu kapattirma sekline getirmeyelim. Olay buyuk kucuk degil. Yanlis prezervatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 e bi boy büyük al seneye de giyersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 nasıl baltaladım lan konuyu yine istemeden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 tam erkek forumu olduk nasil nerdlersiniz siz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Sicim bi daha cotex motex alirsam elime. Durex dururken. Ya buyugu kucugu degil olay. Prezervatifin kalitesi. Ne var abi penisin sertlesmesi ve buyumesinin buyuk onemi var prezervatif icinde. Bos bi konu degil ki. Bi de idrardaydik. Insan ortalama gunde 6-8 kere cise gidermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Durex konusunu acalim abi önemli. dandik markalarla aradaki kalite farki nedir. bi de et ete deyecek aga /summon Hotline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Kokulu koyu sarı değilse veya kan işemiyorsan sorun yok. Yeşil falan çıkıyorsa durum kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 mavide direkt ölürsün o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Seele said: Durex konusunu acalim abi önemli. dandik markalarla aradaki kalite farki nedir. bi de et ete deyecek aga /summon Hotline Abi adamlar penis olayini yutmuslar. Biliyorlar. Bi de bosaltim yolunu s1kmiyor durex ve kayganlik sivisi gecmiyor. Alan memnun veren memnun seklinde. Durex en iyisi. Cotex yuzunden basima gelmedik kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 xwhiplashx said: Seele said: Durex konusunu acalim abi önemli. dandik markalarla aradaki kalite farki nedir. bi de et ete deyecek aga /summon Hotline Abi adamlar penis olayini yutmuslar. Biliyorlar. Bi de bosaltim yolunu s1kmiyor durex ve kayganlik sivisi gecmiyor. Alan memnun veren memnun seklinde. Durex en iyisi. Cotex yuzunden basima gelmedik kalmadi. Edit : contex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 xwhiplashx said: Seele said: Durex konusunu acalim abi önemli. dandik markalarla aradaki kalite farki nedir. bi de et ete deyecek aga /summon Hotline Abi adamlar penis olayini yutmuslar. Biliyorlar. Bi de bosaltim yolunu s1kmiyor durex ve kayganlik sivisi gecmiyor. Alan memnun veren memnun seklinde. Durex en iyisi. Cotex yuzunden basima gelmedik kalmadi. noname yada kötü markalar kurutuyor diyorsun öylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Kesinlikle. Benim deneyimim bu yonde. Yani sikayetimvar a bile yazarim. Durex te bi sivi var ama belli sertligi korutturuyor kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar