Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

thermaltake black element

senko

Öne çıkan mesajlar

abi flawless tracking için zowie ama önce tutuş tipi önemli deathadderda flawless g400de güzel.

hepsi güzel aslında sonuçta FPS oynadığınızı var sayınca hepsi işinizi görür.

FP ürünü g400 çok spesifik turnuvacı mouseu zowie, deathadderda her ele gider işte ambidexterousumsu deathadder claw ve fingercı
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

x7 kullanıyorum, yanınada tbox dan alınma memeli mousepad aldıydım. Hertürlü kapışırım !

conconmusunuz yahu mousepadin kalitesi yok sensörünün bıdıbıdısı. Senin refleksin iyi olmadıktan sonra ne anladım sensörden padden. Hiçbir oyunda da bir sorunum olmadı.

Yalnız reflex iyi olduktan sonra mouse nişanladığın pixeli inatla vuramayınca kafayı yiyorsun. FPS'lerde falan büyük bela.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

genelleme sıkışları abi.

en iyi mouse = senin en çok frag yaptığın mouse

evet deathadder iyi, zaten intelli stili. ama aynı tarz bir sürü mouse var. zowie bana fazla düz ve yassı geliyo messela, avuç içini değdirmeyince rahat hissetmiyorum kendimi.

Avuç içi değecek dfjkl fetişmisin, işte o palm grip oluo böle mouse okkalı bi kavrıyım dediğin zaman
Sosyal ağlarda paylaş

avuçlama dürtüsü sdf..

eskiden intellide çok rahat ediyodum, sonra habu aldım, sonra radikal bi deişiklikle x8 aldım cok farklıydı kavraması, tam palm grip. ona iyi alıştım baktım daha iyi kavrıyorum falan ama rahatsız eden bir iki nokta vardı yine de. daha oval hatlı bir mouse a yöneldim böylece. imperator
Sosyal ağlarda paylaş

finger tip için kısa kıclı mouse tercih edin, g9 gibi arkaası kesin, claw ve palm için uzun lazım tabiki ki eliniz otursun ağrıtmadan. aynı zamanda finger tip için kenarları düz ve yeterince yüksek olmalıki parmağınızın rahatca oturucağı yerler olsun. alcaklardada oturuyomus gibi gelir ama aslında partmağınızı ordaki yere zorluyosunuzdur o kadar.

aslında benım g9x'in üstünde parmak izleri tam cıkmıs durumda bi ara cekip koyiyim. ordan anlatıyım bi derdimi.

bu konu ehr cıktığında bi sürü yazasın var konuyla ilgili cünkü cidden cok önemli.

abartısız, hatta yumusatarak söylüyorum. baya baya her gün nerdeyse her an bilek, el ağrıları cekiyodum mouse değiştirmeden egzersiz yapmadan önce. şimdi cok cok daha rahatım, sabahlayıp cizmiyosam elimde ağrıyo olmuyo kesinlikle.

gercekten kullanma seklinize uygun bir mouse almanız cok önemli. 20-30 lirayada bi sür sekil sekil mouse var. üşenmeyin alın bi tane.

mevzu heksat atma mevzusu deil, sağlık mevzusu. surda günde 8 saat bilgisayar kullanmamyan insan sayısı azdır. butur sakatlıkları 25-26 yasından sorna tedavi etmek iyileştirmek cok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

finger tip için kısa kıclı mouse tercih edin, g9 gibi arkaası kesin, claw ve palm için uzun lazım tabiki ki eliniz otursun ağrıtmadan. aynı zamanda finger tip için kenarları düz ve yeterince yüksek olmalıki parmağınızın rahatca oturucağı yerler olsun. alcaklardada oturuyomus gibi gelir ama aslında partmağınızı ordaki yere zorluyosunuzdur o kadar.

aslında benım g9x'in üstünde parmak izleri tam cıkmıs durumda bi ara cekip koyiyim. ordan anlatıyım bi derdimi.

bu konu ehr cıktığında bi sürü yazasın var konuyla ilgili cünkü cidden cok önemli.

abartısız, hatta yumusatarak söylüyorum. baya baya her gün nerdeyse her an bilek, el ağrıları cekiyodum mouse değiştirmeden egzersiz yapmadan önce. şimdi cok cok daha rahatım, sabahlayıp cizmiyosam elimde ağrıyo olmuyo kesinlikle.

gercekten kullanma seklinize uygun bir mouse almanız cok önemli. 20-30 lirayada bi sür sekil sekil mouse var. üşenmeyin alın bi tane.

mevzu heksat atma mevzusu deil, sağlık mevzusu. surda günde 8 saat bilgisayar kullanmamyan insan sayısı azdır. butur sakatlıkları 25-26 yasından sorna tedavi etmek iyileştirmek cok zor.

benim tutuşum nedir biri söyleyebilir mi ya? tam fingertip ve claw arasında gibi. anlatayım biraz. parmak duruşları fingertips. avuç boşta ama parmağın başlangıç boğumlarını koyuyorum fareye. Bu kısım da claw gibi. ne claw ne fingertip ya. arasında kalmışım.

buna göre önerir misiniz bişiler?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...