reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 abi flawless tracking için zowie ama önce tutuş tipi önemli deathadderda flawless g400de güzel. hepsi güzel aslında sonuçta FPS oynadığınızı var sayınca hepsi işinizi görür. FP ürünü g400 çok spesifik turnuvacı mouseu zowie, deathadderda her ele gider işte ambidexterousumsu deathadder claw ve fingercı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ben deathadder kullanamıyorum direk. G500 kasalı deathadder kalitesinde bir mouse olsa atlıycam direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 x7 kullanıyorum, yanınada tbox dan alınma memeli mousepad aldıydım. Hertürlü kapışırım ! conconmusunuz yahu mousepadin kalitesi yok sensörünün bıdıbıdısı. Senin refleksin iyi olmadıktan sonra ne anladım sensörden padden. Hiçbir oyunda da bir sorunum olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 senko said: sag sol derken? saglagim zaten onu kastediyorsan Her iki el içinde kullanılabiliyor mu?. Tuşlar,dizaynı falan simetrik mi komple? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 dizayni simetrik ama su yandaki tuslar degil sag tarafinda 3 sol tarafinda tek tus var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 samaella said: x7 kullanıyorum, yanınada tbox dan alınma memeli mousepad aldıydım. Hertürlü kapışırım ! conconmusunuz yahu mousepadin kalitesi yok sensörünün bıdıbıdısı. Senin refleksin iyi olmadıktan sonra ne anladım sensörden padden. Hiçbir oyunda da bir sorunum olmadı. Yalnız reflex iyi olduktan sonra mouse nişanladığın pixeli inatla vuramayınca kafayı yiyorsun. FPS'lerde falan büyük bela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 evet abi olayı o zaten normalde yeteneği olmayan adama mouseun hasını versnde bi yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 git deistir. maouseun kendsi yok iyi, ama ergonomik mouse varken simetrik mouse kullanmanı alemi yok. özel bi sevgin yoksa simetrki mouse'a veya solak deilsen. demekki deilmişsisnki sormussun, o zamanki git deistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Esh said: genelleme sıkışları abi. en iyi mouse = senin en çok frag yaptığın mouse evet deathadder iyi, zaten intelli stili. ama aynı tarz bir sürü mouse var. zowie bana fazla düz ve yassı geliyo messela, avuç içini değdirmeyince rahat hissetmiyorum kendimi. Avuç içi değecek dfjkl fetişmisin, işte o palm grip oluo böle mouse okkalı bi kavrıyım dediğin zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 avuçlama dürtüsü sdf.. eskiden intellide çok rahat ediyodum, sonra habu aldım, sonra radikal bi deişiklikle x8 aldım cok farklıydı kavraması, tam palm grip. ona iyi alıştım baktım daha iyi kavrıyorum falan ama rahatsız eden bir iki nokta vardı yine de. daha oval hatlı bir mouse a yöneldim böylece. imperator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 en iyi mosue eyliniz ağrıtmıyan mousetur, 50 lira üzeri ehr mouse yeterli teknik kaliteye sahip, geri kalan para formu sağlamlığı ağırlık merkezi, vs vs için veriliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://z5.ifrm.com/30005/144/0/p1076123/1341454553883.png fingertip grip benimki. bilek sabit el hareket ettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 finger tip için kısa kıclı mouse tercih edin, g9 gibi arkaası kesin, claw ve palm için uzun lazım tabiki ki eliniz otursun ağrıtmadan. aynı zamanda finger tip için kenarları düz ve yeterince yüksek olmalıki parmağınızın rahatca oturucağı yerler olsun. alcaklardada oturuyomus gibi gelir ama aslında partmağınızı ordaki yere zorluyosunuzdur o kadar. aslında benım g9x'in üstünde parmak izleri tam cıkmıs durumda bi ara cekip koyiyim. ordan anlatıyım bi derdimi. bu konu ehr cıktığında bi sürü yazasın var konuyla ilgili cünkü cidden cok önemli. abartısız, hatta yumusatarak söylüyorum. baya baya her gün nerdeyse her an bilek, el ağrıları cekiyodum mouse değiştirmeden egzersiz yapmadan önce. şimdi cok cok daha rahatım, sabahlayıp cizmiyosam elimde ağrıyo olmuyo kesinlikle. gercekten kullanma seklinize uygun bir mouse almanız cok önemli. 20-30 lirayada bi sür sekil sekil mouse var. üşenmeyin alın bi tane. mevzu heksat atma mevzusu deil, sağlık mevzusu. surda günde 8 saat bilgisayar kullanmamyan insan sayısı azdır. butur sakatlıkları 25-26 yasından sorna tedavi etmek iyileştirmek cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi benim elim büyük avuçiçime hiçbir mouse sığmadı bugüne kadar, parmak uçlarımla kavrıyorum her mouseu onu napıcaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 O değilde işyerinde apple kullanıyorum. Çok aptal mouse ya elimin ergonomisi değişti. Patates gibi mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Cuce said: finger tip için kısa kıclı mouse tercih edin, g9 gibi arkaası kesin, claw ve palm için uzun lazım tabiki ki eliniz otursun ağrıtmadan. aynı zamanda finger tip için kenarları düz ve yeterince yüksek olmalıki parmağınızın rahatca oturucağı yerler olsun. alcaklardada oturuyomus gibi gelir ama aslında partmağınızı ordaki yere zorluyosunuzdur o kadar. aslında benım g9x'in üstünde parmak izleri tam cıkmıs durumda bi ara cekip koyiyim. ordan anlatıyım bi derdimi. bu konu ehr cıktığında bi sürü yazasın var konuyla ilgili cünkü cidden cok önemli. abartısız, hatta yumusatarak söylüyorum. baya baya her gün nerdeyse her an bilek, el ağrıları cekiyodum mouse değiştirmeden egzersiz yapmadan önce. şimdi cok cok daha rahatım, sabahlayıp cizmiyosam elimde ağrıyo olmuyo kesinlikle. gercekten kullanma seklinize uygun bir mouse almanız cok önemli. 20-30 lirayada bi sür sekil sekil mouse var. üşenmeyin alın bi tane. mevzu heksat atma mevzusu deil, sağlık mevzusu. surda günde 8 saat bilgisayar kullanmamyan insan sayısı azdır. butur sakatlıkları 25-26 yasından sorna tedavi etmek iyileştirmek cok zor. benim tutuşum nedir biri söyleyebilir mi ya? tam fingertip ve claw arasında gibi. anlatayım biraz. parmak duruşları fingertips. avuç boşta ama parmağın başlangıç boğumlarını koyuyorum fareye. Bu kısım da claw gibi. ne claw ne fingertip ya. arasında kalmışım. buna göre önerir misiniz bişiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 deathadder yazıorum sdflj sana 1 doz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 finger tip işte abi, zaten o kadar cok cesit bulamazsın arasanda. eğer avucunuzu yerestırmdne kullanma durtunuz varsa kısa kıclı olcuaksınızki bos yere elinizi kaldırıp zorlamın bileğiniiz yormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Fingertip'miş benim ki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar