Lyv Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 nasıl açılmamış bu konu, ben mi kaçırdım özet nbc haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Dün bende bakındım da bulamadım. Epic olaylar oluyor. Kesinlikle filmi çekilir yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 "The question is, what would you do to clear your name?" diyip random shootout'a mı başlamış adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 E olmuş dediler. Ölmemiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 dronelari saldilardi en son pesine. http://www.imdb.com/title/tt0120660/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wl1gZPLOp8s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 "4chan can make better games in 10 hours than EA can make in a year." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 çok gta oynamış bozmuş sonra kafayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Öldürülmüş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Adamın yazdığı manifesto filan çok uzun ama cidden iyi yazmış herif. Hani hak verilebilir adama. Adam Amerika'da kahraman olmuş sanırım. Bulunduğu kulübeyi ateşe verip itfaiyenin de müdahale etmemesini sağlamışlar heralde. Dayı mefta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 onu bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Dün ntvmsnbc'de o kulübede intihar ettiği söyleniyordu. http://www.ntvmsnbc.com/id/25421658/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Öldürdüler diye duymuştum, yanlışmış. 1.2 m total da ödül varmış ama öldü diye vermiyorlarmış millete ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Wikipedia sayfasında da öldüğüne dair birşey yok, olsaydı direkt yazarlardı herhalde. Bulunan yanmış ceset daha teşhis edilememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yanında kimliği falan varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Cüzdanı bir hafta önce başka bir yerde bulunmuş. Bu arada kimse dememiş, ben diyeyim Because he's the hero LA deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight abinin manfiestoyu okuyorum da, haksızlığa uğrayan her insanın yapmak isteyeceği şeyleri gerçekleştirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Lol polisin kulubeyi ateşe vermesi efsaneymiş. Tam mafya kafası. Itfaiyeyi yaklastirmadiklari da kesin dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar