chrome Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 önce ucuzundan alıp bakacaksın tripten tribe koşuyorsa gerçek alyansı vermeyeceksin. baktın kutusu çok güzel, canım düşünmen yeter diyor. yine de emin olma 1 2 gün bekle çünkü arkadaşlarının gazına da gelen biri olabilir. baktın o gaza da gelmiyor ştak diye çıkart ver esas alyansı hakkın budur diye. sonra omurgasını ters c yapacak şekilde eğip hunharca dudaklarından öp. bence böyle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 c yazınca fark ettim ki o ters değil düz c imiş. amerikan denizci öpüşü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Suark said: kız fiyatını bilmedikten sonra sorun olmaz zaten. Kaldı ki, fiyatının az olması değersiz olduğunu göstermez, altın çok mu değerli? sadece tepkimeye girmio işte, iletkenlikte bile yeto altın abi o taş ne kadar ufak görseniz anlarsınız toplu içne ucu gibi bişidir 58 tl olması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 1 karat altı pırlanta almak çok saçma. kum tanesi gibi ne o öyle. ha herkes alamaz doğru o zaman coronet alın, ya da pırlanta almayıverin. 0.1 karat ne ya. bir de sitelerde 0.1 karatı nasıl bir lens ile çekiyorlarsa dev gibi görünüyor. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 1 karat altı çok saçmamı? adam milyarder çıktı sdsfs. kafadan 12bintl falan yahu 1 karat. bu arada, karatın ağırlığı değil, rengi ve parlaklığı önemli beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 kaldı ki çok büyük 1 karat, gayet çirkin duruyor elde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 0.5 belki o zaman. ama 0.1 değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 siz evlenemezsiniz bu kafayla beyler. kadına hakettiğini verecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 0.5 de kocaman. Çirkin ki. Bide berraklığı ve rengi önemli, 0.1 in iyisi 0.5 kötüsüne basar yani. karat kıstas diil cidden, de işte kaliteli olunca uçuo fiyatlar. ha bu arada bu çok büyük çikin diyip gidip ufağıyla değiştiren, üzerine para aldıran bi sevgilim var heh. düzgün kız bulursan np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi 1 karatta alınmaz 0.3 0.7 arası ideal 1 karat bildiğin endüstriyel matkap ucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 mesela renkler çok önemli, gidip 0.5 karat i veya j alıosan hiç alma yani parana yazık. 0.2 f al mis gibi. http://www.pirlanta.net/Images/tanitim9.gif Bide berraklık var http://www.pirlantadunyasi.com/berraklik.jpg buda bayaa önemli. esas olan bu ikilinin ne olduğu, zaten o sayede hayvan gibi pazarlık yapabiliosun. yoksa karat hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi 4 C diye bi olay var carat clarity color cut bu 4 ü fiyatı değiştiriyo o çok kalitesiz taşlar zaten genelde kullanılmıyo sanayi için ayrılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 hikaye derken fiyatta değilde, görsellikte hikaye demek istemiştim. ufak ama çok güzel gözükenler var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 durun abi tartısmayın ohyeah pırlqanta uzmanı aksama acıklar o eahueauea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Sırf gelenek diye çamaşır makinesi olmayan insanların pırlanta peşinde koşması çok üzüyor beni =/ Yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Neden bir bilimsel tartışma dönmüş ki? aşkıım pırlanta mı aldığn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ben de ananeme yüzük almak istiyorum, içine de dedemin ismini yazdırıcam. ama gümüş alıcam, altınlar maşallah 650'den başlıyo. kuyumcu 'beyaz altın verelim abi' falan dedi, hızla uzaklaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Pırlanta sembolik bişeydir. Keyifler iyi olsundur, önemli olan. Paran varsa al tak, hayır diyen kız yok zaten. İlişkiye gösterilen özendir kıymetli olan. Ne hödükler var bu coğrafyada. Pırlanta yüzük dediğinizin kıymeti bir telefona bakar biz kızlar arasında... AAYyyyy inanmoruuuoom bana evlenme teklif ettti biliyomusuuuuun hem de naaa bu kadar tektaş almış.. Bu kadar yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ben bildiğin gündelik yüzükle teklif etmiştim aln.. de hatun kişisi sağa sola takılıyor rahat iş yapılmıyor diye tektaş sevmiyor zaten tektaş kadar da işlevselsiz yüzük yok herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ben sana almıyosun demedim ki abi doğrudur ben sadece o en kötü taşlar kuyumculukta kullanmıyolalr sanayide kullanıyolar dedim yoksa dediğin dogrudur kuyumcu değil mühendisim Myrica said: BonePART said: abi 4 C diye bi olay var carat clarity color cut bu 4 ü fiyatı değiştiriyo o çok kalitesiz taşlar zaten genelde kullanılmıyo sanayi için ayrılıyo doğruda,o 4c içinden en önemlisi cut'tır. Cut ile pırlantanin derecesi artırılabilir,diğer C'lerden hiçbirisiyle grade artırılamaz. GIA eğitimi aliyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bone, gümüş, içine yazı yazdırma ile beraber kaç liradır tahmini ? sen bu aralar ilgilisindir HEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ekmek said: Sırf gelenek diye çamaşır makinesi olmayan insanların pırlanta peşinde koşması çok üzüyor beni =/ Yazık günah. Feci rage gelebiliyor ama "yüzük almasak mı" dendiğinde. çevremde çok gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ekmek said: Sırf gelenek diye çamaşırkurutma makinesi olmayan insanların pırlanta peşinde koşması çok üzüyor beni =/ Yazık günah. fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Dworgian said: Ekmek said: Sırf gelenek diye çamaşır makinesi olmayan insanların pırlanta peşinde koşması çok üzüyor beni =/ Yazık günah. Feci rage gelebiliyor ama "yüzük almasak mı" dendiğinde. çevremde çok gördüm Erkeklerin değil kadınların suçu zaten. Alıcaksın seve seve. Çok zeki olmadıklarından bişey de diyemiyorsun malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Anlayışlı birini bulabiliyorsun tabii mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar