reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Bende çalıştırıdm yeni klassa bakıorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 dominationda mı oynuyoruz şimdi nedir. standart mı oynuyo herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 standarttayım ben, arkadaşla takılıyoruz nick caethrion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 standart çekilmez ya, dominationdayım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 peki lig bitince stash nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 standart a geçiyo, karakter stash hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Saeros said: standarttayım ben, arkadaşla takılıyoruz nick caethrion ekledim. levelleriniz kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 nick Doralen dominationdayım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Rasmon said: Saeros said: standarttayım ben, arkadaşla takılıyoruz nick caethrion ekledim. levelleriniz kaç 14 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Dsync çok can sıkmıyor gibi artık. Binde bir denk geliyor. Oyun bu kadar skill tree kombinesi ile gerçekten çok iyi. Tekar başladım oynamaya. 78 lightning arrow elemental marauder vardı. Respec olmuş. Ama ben mal gibi 3-4 aura açacak build yaptım. Sonra bir baktım artık auraları öyle 3-4 tane açamıyorsunuz. Ağır nerf gelmiş. Şimdi düzeltebilirsem biraz elemental spectral throw yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Arkadaşlar a dirty job q ini yapamadım yardımcı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 desync belli abilityleri kullanırsan hala çok oluyor. leap slam, whirl vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 dominationda multistrike ve cast on damage taken lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Bir türlü ısınamadım oyuna. Efektler, grafikler vs. çok yavan geliyor. 30-35 levela kadar marauder oynadım ama yok yani ne bileyim klasik hns hayal kırıklığı. Oyunun havasına girmek için zorladım kendimi resmen ama ı-ıh. Edit: Yaklaşık 3 ay önce falan oynamıştım, o kadar zaman içinde çok büyük değişiklikler olmayacağını varsayarak yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 oyun supportlar devreye girdikçe hızlanıyor. mana problemin azalıyor, skillerin dallanıp budaklanıyor falan. ama hiçbir noktada diablo 3 kombat hızına erişmiyor yani. multi strike sadece drop değil mi ya? bana gerekiyor, millet saçma sapan fiyatlar istiyor. melee splash'de çok iyi olmuş bu arada. fire avatar - infernal blow templar yaptım, adam tsunami gibi hangi pack e dokunsa patlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Sparkcaster said: dominationda multistrike ve cast on damage taken lazım. Merciless de şu quest bütün classlara veriyor o gemi. http://pathofexile.gamepedia.com/A_Fixture_of_Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 nasıl birsey bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 yaratık dövmeceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 çar kasmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Bir alex değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 hacı merciless da library e gidenek adar düşer zaten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 nick Dworgian tabii ki, ekleyin de oynarız. ben de bükemediğim bileği öpüp bir build bakarım respec varsa bende de. yükledim dün steam e de girmedim daha. witch e ne güzel gider? acaba lightning mi gitsem napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 gült kurdum ben standartta oynayanlar varsa eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 eklesene beni, kimim kimsem yok oyunda. talister nickim, duelist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 guildde olunca ne oluyo ki ekstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar