Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

Selamisahin said:

GodBlessStoya said:

partimde vardi bi tane shield kullanan tank hatta shieldi block yaptikca %4 life regen veriyodu,reskill yedi 71 levelmapte zavallı
ama bi unique shield var shielddeki aura gemlerine bloodmagic veriyor ve %25 reduce. 3 tane aura çok rahat takilir +40 all resist hp falanda var. çooook pahali bir shield ama determination/grace falan açılır rahat rahat

Hmm baktım da bahsettiğin Archon Kite Shield isimli shield. Cillop gibiymiş gerçekten. 3 aura rahat açılır bunla. 10+ exalted eder valla.

3 aura shield ile açılır reduce mana ile % olarak değilde direk rakam olarak reserve edenlerdende 3 tane açılır kafaliga eldivene yada bota reduce mana ile. lol keşke düşşe yeni karakter kassam

çok net yani.
Sosyal ağlarda paylaş

support gem değil ya passive skillden bahsediyorum ben de. eğer söylediğiniz gibiyse blood magic ben şöyle bi build düşünüyorum ben. frenzy ve split arrow main skiller. split arrow life on hit support gem sayesinde tek adama vursa bile 0 cost olacak. frenzy ile de attack speed artıyor 15 saniyede bir yenilemek yetiyor. bi tane de aoe curse olacak projectile weakness yada benzer bişey. hatred + anger + 1 aura daha belki toplam hp kaç olacağına bağlı.

iron grip ne kadar faydalı olur bilmiyorum ama baya bi str olacak gibi bittiğinde. o tarafa gidilebilir kalan puanlarla.

ya da Assassination + Mental Acuity + Heartpierce + Heartseeker verip crit chance ve crit multiplier gidilebilir ama hesaplamak lazım bunu bi.

defensive olarak yetmezse life eksik kalırsa biraz daha life eklenebilir. yada armor içim Steel Skin veya evasion için Reflex açılabilir. Iron Reflex ile evasion armora dönüşüyor nasılsa. gerek kalmazsa da dmg arttıranlara devam işte birer birer. accuracy sorunu olursa da 1-2 tane bow accuracy
Sosyal ağlarda paylaş

crystal skin yerine unweavering stance bu arada abi attack speed zaten frenzy ile inanılmaz olucak pasiflerden çok fazla almana gerek yok cape dayanırsın ilerde hızlı bowlarla.

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAdEEfgW1BfkM8g6tFHUVIBXwGbQlPymlLIUs6TB8OdQ6WDqzPs9KfU2SUUdW-loaWz1noGqTbmlv8nRBdPF3138rhxmHdo19jb-QCpLNm42euaCfokCly6fUqn-quKvSrEev67QatkG34r3mwA_EosS41fjcFd0N4oDiy-pi9Pj5Y_qx_MX-yA==

Benim build bu iste klasik yukardan assasination ve mind drinker aldiktan sonra full defansif giderim herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

benim bildiğim blood magic+life leech yapanlar crit e değil şu ıskalamayı engelleyen ve hiç crit vuramadığın pasife veriyor.yoksa her ıskaladığında candan yersin. bide chain taktığın zaman chain olan atak normalde ıskalıyormu bilmiyorum eğer öyleyse skill onu da engelliyor her attığın vuruyor.

resolute aynen,lifeleech gidiyosan sart gibi bisi.
Unwearing stance ben silmeyi düşünüyorum artık 8k hp var, stun yemem için tek vurusta 2k vurması lazım mobların ki vurabilen yok.
1 skill 1 skilldir, bide%10 lifeleech amuletim var, %2 lifeleechi de skillden silmeyi düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

sen marasin ama biz ranger icin konusuoruz iste bolum olsa class topigi olsa bole olmicak arkadassdkfj

abi lifeleechte ıskalamıcaksın bu kadar basit :)
ha çok imba efsane itemler rollersin accuracy allah olur o zaman.
hele bide bloodmagic diyosun ranger diyosun. evet bölüm açılsın artık karmakarışık oldu topic
Sosyal ağlarda paylaş

abi dexten zebellah gibi accuracy gelio zaten hani ranger abartı miss çekmio. Tamam illa hepsini vurmak güzlde zaten dex carpi iki accu gelio kafadan yüksek accu bide yüzde artıran bi iki skill ver pasif tamam oldu yüzde 90 küsür zaten.

10 taneden biri mislerlese okda random olduğu için 100 taneden o 10 tanesi missleyip o onuda peş peşe mislerse zaten uninstall wizard.
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

reampage said:

sen marasin ama biz ranger icin konusuoruz iste bolum olsa class topigi olsa bole olmicak arkadassdkfj

hele bide bloodmagic diyosun ranger diyosun. evet bölüm açılsın artık karmakarışık oldu topic

Yani demek istediğim eğer critden feda edersen rangerda o zaman treeyi epey bi değiştirmek gerekir çünkü ana hatlarında hep critler yakın nodlar .
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

GodBlessStoya said:

reampage said:

Yani demek istediğim eğer critden feda edersen rangerda o zaman treeyi epey bi değiştirmek gerekir çünkü ana hatlarında hep critler yakın nodlar .

çok anlamıyorum rangerdan ama
oyun bi yerden sonra survivala dönüyor,dps meter yok bişi yok 5 dakika uzun sürsün map ama ölmiyeyim benim mantalite bu.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

şimdi şuna 2 gcp demiş. 3 gcp bid gelmiş en son.

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/144458

şuradaki dönüşüm tablosuna göre elimdeki tek exaltedı çıkarıp masaya vurup alırım gibi. (1 exalted 5 gcp diyor)

http://www.poeex.info/#

ve değer mi?

abi cok ihtiyacin varsa olabilir ama 2-3 gcp ye gidiyor bu genelde. 6 soc olani falan vardi oyle birseyde degil bu.

Ranger icin ben o crit silen skilli kullanmıyorum. Accuracy den ziyada life leech cap sikinti oluyor cok mob un arasinda kalinca. Vaal Pact bassam o sorun cozulecek ama o zamanda cok godly gear lazim su an basmak mantikli degil.

Survive icin Attack speed artirin. Thicket, imperial bow kullanın. eldiven quiver bow mumkunse as versin.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

imamizer said:

şimdi şuna 2 gcp demiş. 3 gcp bid gelmiş en son.

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/144458

şuradaki dönüşüm tablosuna göre elimdeki tek exaltedı çıkarıp masaya vurup alırım gibi. (1 exalted 5 gcp diyor)

http://www.poeex.info/#

ve değer mi?

abi cok ihtiyacin varsa olabilir ama 2-3 gcp ye gidiyor bu genelde. 6 soc olani falan vardi oyle birseyde degil bu.

Ranger icin ben o crit silen skilli kullanmıyorum. Accuracy den ziyada life leech cap sikinti oluyor cok mob un arasinda kalinca. Vaal Pact bassam o sorun cozulecek ama o zamanda cok godly gear lazim su an basmak mantikli degil.

Survive icin Attack speed artirin. Thicket, imperial bow kullanın. eldiven quiver bow mumkunse as versin.

aaa ne güzel söyledin lan. ben flask kullanmıyorum zaten life. vaal pact ile akabilirim.
helal lan gel öpüjem

edit: yok lan öpmücem gay miyim.
470hp/second regen var vaal alsam buda çöp olucak
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...