Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

Desync zaten bu oyunun haterları için riot shield gibi bir şey, arkasına sığınıp ilerlemeye çalışıyorlar devamlı.

@Dworgian,

Ama işte, aynı yukarıdaki durumdaki kadar saçma sonradan eleştirmen, Amerika'ya kadar gitmişsin (oyunun sitesine girmişsin), siparişini vermişsin (oyunu indirmişsin), ilk ısırığı almışsın (lvl 30) sonra ben bunun içinde domuz eti olduğunu şimdi farkettim, ve bu kötü diyorsun. O domuz eti hep vardı orada anladın mı dostum?
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Arkadaşım hamburger kötü falan değilmiş, yiyen yiyor işte domuz etini niçin anlamak istemiyorsun, sana hitap etmiyor diye kötü demek değil bu?

bana hitap etmeyen "bence" kötü demektir.

rokfor peynir kötü bence hatta tiksinç tadı. bu başkasının beğenmesine engel mi? değil
Sosyal ağlarda paylaş

tartışmak için tartışmak böyle bir şey işte.

şu oyunla ilgili yeterince tartışmaya girdik zaten, bu kadar sayfa yazı boşu boşuna ortaya çıkmadı. eleştiri yapan adamın ne kadar nitelikli eleştirebildiği önemli, pleb tier eleştirilerin dengi ben değilim. amacım soruna yanıt verip, sıkıntına çözüm bulmaktı, o şekilde yaklaştım oyuna yoksa zaten benle şu konuda tartışmaya girecek bilgiye sahip değilsin.

senin yaptığın şey oto galerisine girip gözlerini kapatarak bir araba seçmek. farkın olmadan aile arabası seçtikten sonra kullanınca aslında bunun spor araba niteliğinin senin istediğin kategoride olmadığını fark etmek. ama camı, aynası, konsolu falan güzel yani. sonra gelip aile arabasının spor nitelikleri konusunda eleştiri yapıyorsun. pleb tier terk.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Quix ve bıngıldak baya tehlikeli tepkimeye giriyor dworg zorlama :P

Bıngıl sen de gelsene civ5e, patchten sonra yine oyunlar dönmeye başlar bizim.

bingildak said:
d3 oyna dedik diye hemen gocunmayın yani.

Bana diablo3 oyna desen bağırsaklarını deşer kanında dans ederdim.

abi civ5 bana çok yavaş geliyor ya, şu aralar hiç vaktim olmuyor öyle quality gaming için ancak böyle yarım saat bir saatlik boşluklar yaratıp çerez şeylerle geçiştiriyorum işten dolayı.

bf4'de 2 maç at, bir gw2 haritası bitir gibi falan.
Sosyal ağlarda paylaş

adhasldasjkd abi gelip "aa respec olmaması sinir bozucu" dedim 10 araba laf ettiniz. yok yardım etmeye çalıştım yok bilgi düzeyin benim yanımda sıfır fln. sonra da fanboy değiliz vs.

birincisi yardım istemedim. hala almıyor fanboy tarafınız bunu. oynadım, geldim, böyleymiş ve bu sinir bozucu dedim. sonra nasılsa kişisel saldırılarla aptal ve yetersiz diyerek yardım etmeye çalışman sinir bozucu geldiği için eleştirimi sana ve bu tip gereksiz fanboyluk yapanlara yönelttim.

hadi selametle
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

fanboyluğun ne olduğunu öğren sonra belki pleb tier'ı aşabilirsen eleştirilerine yanıt veririm.

fanboyluğun ne olduığunu sizden öğrenecek değiliz.

oyunun bir özelliği (sizin damarınız niyeyse) olan birşeyin böyle olmasını sinir bozucu bulunca "pleb tier" "aptal" "yetersiz" olarak nitelendirilirsem, yani bu nitelemeyi yapan kişi daha söylenen lafı algılamadan sanki ailesine küfredilmiş gibi tepkiler veriyorsa o kişi fanboydan öteye gidemez.

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=fanboy

hadi oyuna gelip giydirsem bir derece. oyunu seviyorum da üstelik lol
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun var oluş amacını eleştiri konusu / düzeltilebilecek bir hata olarak göstermek yanlış yerde bulunduğuna delalet eder diyoruz sadece. Eleştiri şöyle bir şeydir: Bu oyun şunu şunu yapmaya çalışıyor, ama şu şöyle olsaymış iyi olurmuş. Senin yaptığın ise, yukarıdaki verdiğim örneğe ek olarak, film iyiydi ama sinema perdesinde çözünürlük düşük yeaa demeye benziyor.

(bkz: immutable characteristics)
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Senin yaptığın ise, yukarıdaki verdiğim örneğe ek olarak, film iyiydi ama sinema perdesinde çözünürlük düşük yeaa demeye benziyor.

(bkz: immutable characteristics)

hamburger örneğin zaten fail de. sinema perdesi örneği de olmadı. biraz daha zorlaman lazım
Sosyal ağlarda paylaş

ben mesela bu oyunu sizin kadar bilen ve oynayan ve önemseyen biri olsam. X biri de gelip "respec olmaması sinir bozucu" dese. vereceğim cevap şu olurdu -> "Abi oyunun esas amacı bu firma zaten bunu yapmak istiyor o yüzden en core özellik değişmez hani bilgin olsun"

ama bunun yerine bilgisiz, aptal, yetersiz ve pleb diye saldırmak saçma
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

ben mesela bu oyunu sizin kadar bilen ve oynayan ve önemseyen biri olsam. X biri de gelip "respec olmaması sinir bozucu" dese. vereceğim cevap şu olurdu -> "Abi oyunun esas amacı bu firma zaten bunu yapmak istiyor o yüzden en core özellik değişmez hani bilgin olsun"

Dalga mı geçiyorsun?

Son 10 sayfada filan o deniyor zaten sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...