Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

oyun çokzel olmuş da o "bu statı koydun full respec yapamazsın nihohoh" kısmı sinir bozucu.

hayır bana ilk fireball gem geldi fire gittim, sonra "aaa lightning mi olsam" dediğimde harcanmış 30 küsur passive point ve elde 4 5 refund point var.

peh

lolol umad?
Sosyal ağlarda paylaş

respec var yok değil, ama genel olarak dikkatli vermen lazım puanları ve forumlarından build takip etmek lazım bu sebeple ilk karakter level 20-30 lara gelmeden biraz sistemi öğrenip yeni charater açmakta fayda var, questleri takip ettikçe sana respec puanlar ve oyun içi itemlarla yine respec yapabiliceğin bir sistem var.

Hani o kadar acımasız değil zaten level 50-60'dan sonra öle sürekli skill puanı almadıgın için hatalı versen bile respec etmek o kadar zor değil.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Bu arada oyunun sistemi bu abi, hani sistem kötü diye kızdıgın oyunun kendisi aslında, wowda paladin başlayıp aa mage olmak yokmuş demek senin dediğin bir bakıma.

şu vakte kadar hangi skill alınan oyunda full reset yok bir söylersen. böyle bir ihtimali hesaba katmamak benim aptallığım zaten o ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...