csubasi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 selamlar Beta bitince hesaplar resetlenir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yok abi artık bişi resetlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Benim hatun diablo serisini cok seviyor bu da hosuna gider diye dusunuyorum halen oynayan var ise kisa bir review alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 23 ekimde open betadan cikip release oluyormus arti steame geliyor ve ekstra prestij class geliyor. prestij classi dunya icinde questlerle alabiliyormusuz. bulup kurtarmak gerekiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 open world olmadigi surece bi noktadan sonra uzgunum bayiyor. o kadar kastim hala ayni yerde ayni seyleri temcit misali kesmek olmamis. o tarz bir grafik motoruyla yapabilecekleri manyak gibi bir dunya varken 9dragon kafasiyla is yapmaya çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 2gb patch olmus oynamayalı indirelim bakalım, en son resetlemişti karakter skilleri dağıtmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Diabloda da ayni seyleri kesip duruyor zaten o yuzden en azindan biraz farkli birseyler oynamis olur. Indirdim bakayim once ben deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 desync problemi oluyor bazen meleelerde o yüzden melee açtırma başta oyun güzel f2p ama p2win değil. developerları güzel işler yapıyorlar desteklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Open beta sona erip oyun steamde falan tam sürüm çıkınca oynamak için satın almamız mı gerekicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 hayir f2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 oyun çokzel olmuş da o "bu statı koydun full respec yapamazsın nihohoh" kısmı sinir bozucu. hayır bana ilk fireball gem geldi fire gittim, sonra "aaa lightning mi olsam" dediğimde harcanmış 30 küsur passive point ve elde 4 5 refund point var. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ilk rpg/h&s mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Dworgian said: oyun çokzel olmuş da o "bu statı koydun full respec yapamazsın nihohoh" kısmı sinir bozucu. hayır bana ilk fireball gem geldi fire gittim, sonra "aaa lightning mi olsam" dediğimde harcanmış 30 küsur passive point ve elde 4 5 refund point var. peh lolol umad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hala neyin bu kadar komik olduğunu anlamadım. ha trolleniyorsam oyunun kendi topic inde bile, yazmam olur biter zaten ne diyim. fikir paylaştık espri konusu oldu. saçma işte respecsiz oyun. dene, yanılırsan baştan kas yöntemi mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 başka şeye sinirliyken foruma girince saçma sapan atarlanabiliyormuş insan sanırım. ama bir kişi bile mutsuz değil mi bu respec kısıtından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi kızıcak bişey yok eğleniyor işte insanlar respec olmaması bence de pek güzel değil, hatta baya cesaret kırıcı açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi respec eklemişlerdi aratsana bir, belli bir level'a geldiğinde sanırım respec yapabiliyordun bir kerelik. ben sana gülmedim ayrıca kendi kendine sana laf atanlara ve senin onlara tepkine güldüm asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 yok abi büyük patch geldiğinde insanlar mağdur olmasın diye koymuşler respec 1 kere. benim aptallığım da hiç okumadan dl install oynarken öğren yapmak oldu tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 respec var yok değil, ama genel olarak dikkatli vermen lazım puanları ve forumlarından build takip etmek lazım bu sebeple ilk karakter level 20-30 lara gelmeden biraz sistemi öğrenip yeni charater açmakta fayda var, questleri takip ettikçe sana respec puanlar ve oyun içi itemlarla yine respec yapabiliceğin bir sistem var. Hani o kadar acımasız değil zaten level 50-60'dan sonra öle sürekli skill puanı almadıgın için hatalı versen bile respec etmek o kadar zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Bu arada oyunun sistemi bu abi, hani sistem kötü diye kızdıgın oyunun kendisi aslında, wowda paladin başlayıp aa mage olmak yokmuş demek senin dediğin bir bakıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 respec point birikmiştir zaten, onun üzerine birazda satın alabilirsin düşürdüklerinin dışında işini görür gibime geliyor aşağı yukarı? ne ne kadara gidiyor aylardır takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 şu refund orb lar 1 puan değil full respec e izin verse ama exalted orb kadar rare olsa fln daha mantıklı olurmuş ps: ben "o refund hakkı full refund dır tek puan refund ettirecek kadar acımasız deildir oyun" diye düşünüp, ilk refund ı 30 da yapınca göçtüm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 reampage said: Bu arada oyunun sistemi bu abi, hani sistem kötü diye kızdıgın oyunun kendisi aslında, wowda paladin başlayıp aa mage olmak yokmuş demek senin dediğin bir bakıma. şu vakte kadar hangi skill alınan oyunda full reset yok bir söylersen. böyle bir ihtimali hesaba katmamak benim aptallığım zaten o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar