interperez Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 nickler ne sizin yav. bende dün başladım daha act1 tabi. nick:vlxel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 isimler said: Argoel said: axedice > axedice arnis > redwall reampage > reampage flassh > ASXA Phyx > phyxantar Fin > argust Myhskin > kuzucuk --> HC gleoddyn > hafizee Argoel > Drathrok bingildak > bingildak Gizli > HonoredBear Azure_Knight > Easar Milamber > LadyRangus --> HC Milamber > LadyVagus Masticore > sinezine Masticore > YolantheCabau black_lupin > kapernos Xenocide > Xynocide Grimnax > Grimnax Lastmanstanding > killeriest indiffer43 > tyrandes (csahlan) faith > faithxl Osuran_boğa > Tekir Selamisahin > Dombili vakoo51 > vaako51 (fakir okçu hertürlü support geme aç, stash de yer kaplayacağına bağa virin) aynı sayfadalar azıcık araştırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 pardon ya görmedim başlığı. bölüm olsa daha derli top.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 1 map runda 3 tane ilv70 6 socket düşürdüm bu ne lan sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ranger'ı çözdüm diyenler kendilerini yazsa da mesaj yağmuruna tutsam onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 flashh çok güzel ölüyo rangerla sdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Astramentis diye bi amulet düştü unique. 110 all attributes veriyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Hadtadonu abca adam gibi level kasarım hayvan gibi iş yığdılar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Fin said: Hadtadonu abca adam gibi level kasarım hayvan gibi iş yığdılar :/ sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Haftasonu anca* touch screen kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Witch ve ranger arasında karadız kaldım oyunda balance nasıl witch çok mu güçsüz. OP class var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 oyun patladi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 armymancer op melee marauder derim ben buffta geliyo. faceroll kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Buff gelene kadar süründürme beni asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Su anda buff yok,biraz item lazım o kadar. Ticaret kovalayıp yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ticaret sistemide lidyalılar öncesi gii ya 2 orb bi tavuk şeklinde Skill tree var mı örnek buildler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Rhox' HC build bunla baslayabilirsin. Newbie Friendly Ground Slam var fakat ben sevmedim onu, birzoyunu kapınca rhox u kendime göre editledim cılgın atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Tamamdır sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 oyuna giremiyorum internetim oldu sanirim,patiden baska bir yer acilmiyor,google bile rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 aynen ama oyuna girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Passive talent tree deki ciritic chance ı artıran talentlar büyüler içinde çalışıyor dimi ? Çünkü ayroca büyü crit şansını artıran bir kaç talentta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 DING 83.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Beyler ben birinize attackspeed ring ve gloves vermiştim ya kimdi o arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 GodBlessStoya said: Nekro said: gidiyor hadi yok mu isteyen :) http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/140057/page/2/#p1288985 1 exalteda satma onu abi bende en azindan 3 taneye falan satarim diyordum da veren cikmadi bir turlu ingame den spamledim falan yok. ilevel i 59 dan yuksek olsa dunya para ederdi ondan almak istemiyor kimse heralde. paticik powear iyimis sdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 knox said: oyun patladi mi? hayır çok iyi gidiyor :D f2p ayrıca zor patlar f2p d3 edas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar