Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tuor_annare said:

bir de yeni başlayanlar için yeni bir başlık açılırsa tam bir bölüm olur gibi

abi yeni bölüm açılsa hertürlü guide,build,economy falan guide hazırlarız sorun değil.
ama böyle PC oyunları bölümünde üvey evlat gibi topic kovalayınca içimden gelmiyor
d3 gibi patates oyunun bile bölümü var lan dsfgsdfgs
Mesaj tarihi:
ya su yaratıkların hp barinin altinda yazan ozelliklerini renklendirseler artık d2 gibi. adamlar wot döşemiş. o karambol anında okumaya çalışıyorum neye resist neye degil diye.
Mesaj tarihi:
vay arkadaş silahlara yüssüklere gel bıktım işsiz gibi sürekli bow toplayıp satmaktan. bi adam gibi axe tir stafftır düşmedi ya la!.

maymun gibi adam kesip düşen bowları satıyorum vendordaki dandik silah bile bendekinden iyi çıldırtıyor.
Mesaj tarihi:
abi çoğunuz eklisiniz zaten ama dert o değil eyw. yani dümbük gibi 20 kişiyi bi kerede keser oldum hala lvl 20de bulduğum axei update ederek ilerliyorum artık üstüne gem falanda basamıyorum 3 kere reset attım silaha şimdi biraz daha iyi gibi ama yok yani bildiğin komedi

hadi "bu sefer düşer inşallahurabbülallemin" diye kestiğim bossların sayısını bilmiyorum. bosslar bana küstü ben hala aç:(
Mesaj tarihi:
bende yüksek magic damage olan wand için baya fiyat aldım belki anlamayan biri ucuza verir diye. her wand a atladım grupta başkasının bile olsa almaya çalıştım (ki benim sahip olduğum lagla kendi eşyalarımı zor topluyorum) tek başıma kasarken %80 magic damage wand düştü.şans tamamen
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...