olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 class topakları olsa çok şukela olur bi sürü build paylaşılıyor ama 5000 tane mesajın icinde kaybolup gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Tuor_annare said: bir de yeni başlayanlar için yeni bir başlık açılırsa tam bir bölüm olur gibi abi yeni bölüm açılsa hertürlü guide,build,economy falan guide hazırlarız sorun değil. ama böyle PC oyunları bölümünde üvey evlat gibi topic kovalayınca içimden gelmiyor d3 gibi patates oyunun bile bölümü var lan dsfgsdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 nese bölüm açılmış hayırlı olsun ordan devam edelim. şaka lan şaka heyecanlanmayın hemen ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 noob #1 auto-attack yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 tıkla üstlerine auto attack işte. basılı tutunca auto attack yapıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 server kapalı mı peki şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 gidiyor hadi yok mu isteyen :) http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/140057/page/2/#p1288985 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ya su yaratıkların hp barinin altinda yazan ozelliklerini renklendirseler artık d2 gibi. adamlar wot döşemiş. o karambol anında okumaya çalışıyorum neye resist neye degil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Nekro said: gidiyor hadi yok mu isteyen :) http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/140057/page/2/#p1288985 1 exalteda satma onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 5 link e min 2 ex istiyorlar,1 e satma aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Nekro said: gidiyor hadi yok mu isteyen :) http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/140057/page/2/#p1288985 o recap denilen oç ye satyicagina bana sat ayni paradan. oyunun en şerefsiz lavuğu kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 "paticik poweaaaar" ne kadar cooluz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 coolluktan chilled yiyorum. ne diyosuun edit: diyenin nick osuran_boğa olması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Nekro said: gidiyor hadi yok mu isteyen :) http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/140057/page/2/#p1288985 öm yi bosaltasna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 güzel mi bu oyun zevkli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 indirdim baktım bildiğin çakma diablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hadi len darbukacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Rasmon said: güzel mi bu oyun zevkli mi zevkli epey d2 den iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 GodBlessStoya said: o recap denilen oç ye satyicagina bana sat ayni paradan. oyunun en şerefsiz lavuğu kendisi ana bacı yok kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 vay arkadaş silahlara yüssüklere gel bıktım işsiz gibi sürekli bow toplayıp satmaktan. bi adam gibi axe tir stafftır düşmedi ya la!. maymun gibi adam kesip düşen bowları satıyorum vendordaki dandik silah bile bendekinden iyi çıldırtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hacı ekle bizi ihtiyacın olan şeyi de statüne yaz bakarız düşerse veririz .sayımız baya var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 abi çoğunuz eklisiniz zaten ama dert o değil eyw. yani dümbük gibi 20 kişiyi bi kerede keser oldum hala lvl 20de bulduğum axei update ederek ilerliyorum artık üstüne gem falanda basamıyorum 3 kere reset attım silaha şimdi biraz daha iyi gibi ama yok yani bildiğin komedi hadi "bu sefer düşer inşallahurabbülallemin" diye kestiğim bossların sayısını bilmiyorum. bosslar bana küstü ben hala aç:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bende yüksek magic damage olan wand için baya fiyat aldım belki anlamayan biri ucuza verir diye. her wand a atladım grupta başkasının bile olsa almaya çalıştım (ki benim sahip olduğum lagla kendi eşyalarımı zor topluyorum) tek başıma kasarken %80 magic damage wand düştü.şans tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar