Namessar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yasayan varsa buraya yazsin ve ne sorun yasadigini da detaylandirsin. pass reset maili gunlerdir gelmiyor, EA dekileri inandiramadim bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 "Sinan Akkol @Oyungezer" said: Arkadaş çıldıricim! İki Origin hesabımdan birisinin şifresini unuttum, şifre değiştirme linkini göndertiyorum, e-mail gönderildi diyor. Yok! Ne geliyor, ne spam'e düşüyor! Var mı benzer sorun yaşayan Origin'le? ---------------- Origin'le olan sorunum devam ediyor... Canlı teknik desteğe ulaşıp Hint'li bir abiyle görüştüm ama o da çözemedi ve hesabınız hack'lenmemiş deyip bıraktı. İnat edip araştırdım, sorun "ACCOUNT VERIFICATION" sisteminden, Origin ile EA hesabının aynı database'i kullanıyor olmasından kaynaklanıyor gibi... Sistem size verification e-postasını atıyor. Siz onaylıyorsunuz ve ikinci bir e-mail hesabı giriyorsunuz güvenlik için. Ancak bu işlem origin tarafında yapılırken, EA hesabı tarafında yapılmıyor. İkisi arasındaki fark yüzünden sistem saçmalıyor. Ve ne hesabınıza girebiliyor, ne de yeni şifre alabiliyorsunuz. Bu sorun 5-6 aydır varmış, ama bir çözüm bulunabilmiş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 selam, bana password reset maili geliyor, fakat mail içinde reset linki gelmiyordu. EA'in ücretsiz bi telefon hattı var. ara hallediyorlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 uc yontem var: zor olan: telefonu arayin. orta zorlukta olan: yaklasik 23 dakika live chat bekledikten sonra cikan hintli abiye direk "reset link istiyorum" deyin. link 404 verecek calismayacak. TR kismini atinca calisiyor. kolay olan: bir tane free swtor accountu yaratin ve origin emailinizi kullanin. register edin gelen linkten. sonra swtor sitesinden gene password reset yapin. origin de resetlenecek. sorunun nedenleri hakkinda tahminlerim: eger benim gibi bioware ya da baska bir EA alt kurulusundaki bir account otomatik origin ID ye dondurulmusse ya da origin ID niz ile birlestirilmisse, hesap acilisi sirasinda mail registration yapilmadan otomatik donduruldugunden (geri zekali EA), reset emaillari gelmiyor. sansliyasaniz account and privacy e girdiginizde emailinizin yaninda "verify edin" yazisi vardir, ederseniz sorunu yasamazsiniz. sanssizsaniz bu yazi yoktur ve database flaginizi verified a otomatik conversion sirasinda degistirmis olan gerizekali EA, baska bir yerlerde cuvalladigi icin reset maillarinin hic birisi size gelmez. tahminim en azindan sebebinin boyle bir sey oldugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 bütün EA oyunları + origin aynı kullanıcı adı / şifreye bağlanıyor sorun o. illaki bir yerden sıçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ben live chat'te sorunu konustum oradaki gorevliyle. turkiye ve birkac ulkede bu sorun var. gonderdikleri linkte aralarda /us-... falan geciyor, o linki /tr-... yapinca duzeliyor, fakat biz o linki us tabanli oldugu icin goremiyoruz anladigim kadariyla. yani kendi kendimize duzeltemiyoruz onu. tabii live chat'e girmek icin sifrenizi bilmek gerekiyor, o da ayri komedi. yeni bir hesap alip oradan yaptirmistim ben. o sekilde geri alabilirsin sifreni. ha eklemeyi unuttum. bu sorunun farkinda olan yetkiliyi bulmak icin 3 tanesine kufur etmeden sabretmem gerekti. namessar'in dedigi gibi inanmiyorlar midir nedir, bir iki denemeden sonra 'size yardim edemeyiz' diyip baslarindan saviyorlar. benim sansima baska bir kullaniciya sans eseri yardim edebilmis bir tanesi geldi son denememde, onunla duzelttik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 bunlarin origine gecisi sirasinda bir tane bioware account kaybettim ben. kudurdum dun gece. 50 euro luk dragon age paketi satin almak zorunda kaldim. zira cd key ler bir accounta registered iken digerine gecirilebiliyor, ama pasalar digital deluxe edition bonuslarini ve diger satin alinan expansionlari aktartmiyor ve origin gecisi sonrasi diger accounta artik ulasamiyorum. (hatta kullanici adini bile hatirlamiyorum) dunyanin en gerizekali market sistemi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 mass effect 3 register edecektim, ben de bi türlü şifremi bulamamıştım ne yaparsam yapayım. bıkıp bırakmıştım önce mass effect 2'yi bitiriim sıra 3'e gelince düşünürüz diye. büyük gerizekalı EA işte... steam'e rakip olmayı falan düşünüyor bi de mallar sürüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Eğer başka akont açıp support chat e bağlanır durumu anlatırsanız %20 mi ne indirim kodu veriyorlar, birşey alacaksanız yani bu ilk aşama yapılabilir. Ha çözdüklerinden değil sorunu live support ile mail yine gelmiyor, swtor üzerinden şifre değiştirmek en kolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Ben de hatırlamıyorum şifremi ama browser ve origin otomatik girmeye ayarlı olduğundan girebiliyorum. Dün şifreyi değiştireyim dedim, mail falan gelmiyor. SWTOR olayını deneyeyim bakalım. EDIT: SW Tor olayı ile resetledim şimdi. Salak EA. Herifler birde dün Origin'i açtığımda "arkadaşlarınıza ne kadar önerirsiniz Origin'i" diye anket çıkardılar, 0'ı çaktım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 swtor, warhammer online, ultima online hepsi aynı işi görür o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 adamlar 1 senedir pass reset olayini cozemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 swtor'a da üye olunmuyor ki. nasıl kodlamışsa eşşekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Türkiye sorunu arkadaşlar. Vpn ile felan halledin işinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 şu ea'nın bazı mallıkları öldürüyor beni ya. birincisi kesinlikle bu mail gelmemesi. ikincisi mail değiştiremiyorsun. illa chate giricen falan. bir diğeri psn accountları originlere linkleyebilmek için illa amerigaya telefon açın diyorlar. mal mal işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar