forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 sleepingdeath said: ne salak adamlar var şu forumda cidden bunu yazma gereği duydum hani bu saate kadar saçmaladıklarınız bir nebzede gerçekten şu son hareketleriniz çok salakça beyler. adam gs şampiyon oldu diye takılan bayrağı gelmiş bizim topice koymuş, topicden önce çok şey koydu heralde. rahatsız olduysan bayrağı indir geçen sene de kupayı santranıza koymuştuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 en azından kimseye gidip sülüklük yapmıyorum benim bir önceki postumu doğruluğa kavuşturduğun için saol. bu arada taraftar profilinize çok uygun hareketler yapıyorsunuz, bezelye kadar beyinlerle ancak bu kadar yetebiliyorsunuz, "hadi gidelim Fener topicini trolleyelim hhihihih" aşın bunları gençler tahmini hepiniz 20 yaşın üstünde bireylersiniz yarın bir gün askere gideceksiniz olgun olun az, sağda soldada böyleyseniz Allah ebeveynlerinize akrabalarınıza sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Sen bu topic'e mesaj atan saygıdeğer Galatasaraylı kardeşlerimize ve bana salak mı diyorsun yani anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 sleepingdeath said: ne salak adamlar var şu forumda cidden bunu yazma gereği duydum hani bu saate kadar saçmaladıklarınız bir nebzede gerçekten şu son hareketleriniz çok salakça beyler. adam gs şampiyon oldu diye takılan bayrağı gelmiş bizim topice koymuş, topicden önce çok şey koydu heralde. takma abi onlarin sevincleri sampiyonluk olduklari icin degil fenerbahce olamadi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 http://s1.directupload.net/images/130519/jb855656.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Bi de bu çıkmış şimdi; http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23324364.asp Doğruysa nasıl bir "Fair" play anlayışı bu diye sorası geliyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 meireles -> monaco? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Unal ne kadar saglam sacmalamis yahu, 9 tane cuma maci oynadik reroro Elenmeyeydin TR kupasinda hemen 2. Lig takimina, Fener 63 mac yapti bu sezon hala konusuyor troll Unal hey allaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Fener 3 un 1 ine dogru gidiyo ama hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Nasrettin hocaya demişler ki hoca hoca bi tepsi baklava gidiyo, demiş bana ne, iyi de senin eve doğru gidiyor, demiş öyleyse sana ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 forgiver bu başlığın içine ediyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 adamın amacı o zaten moderasyon bişi yapmadıkça devam edecek, bırakın eğlensin. http://skorer.milliyet.com.tr/fernandes-ten-fenerbahce-ye-mesaj/besiktas/detay/1711207/default.htm Hadi inşallah yaa.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bugun yönetim acıklama yaptı, fernandes konusunda sıkıntı yok, başkana sözleşmesini uzatmak istediğini belirtti diye. milliyet haberine inanmayın abi 1 numaralı beşiktaş düşmanı adamlar :D fernandes'in cezalı oldugu macta, kadroya alınmıyor yoksa gidici mi tarzi haberler yapan adam bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 kaynak milliyet olmayabilir baska yerlerde geçiyo haber olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=v_xUIiqwKSc tıh tıh tıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ahah hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bence dalga geçio ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 transfer haberleri geldikçe ince ince yusuflar başlamış yeni sezon için raaakip camia taraftarlarından. söz konusu isimlerde takıma son derece faydalı isimler olunca bu yusuf katsayısı haliyle artıyo.. show başlıyor cuma günü rahat olun, arkanıza yaslanın haberleri takip edin ... TI HI HI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 drogba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 sizin başınızda azizle aykut olduğu sürece sıkıntı yok sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 http://spor.haberturk.com/futbol/haber/846135-turkiye-sallanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Aziz gene uyutma metoduna gitmiş deli transfer yapcaz durun bekleyin diyerek. Ama anlamadığı problemin oyuncular değil Aykutta olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Aziz yine sazan.avi na cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 her sene aynı muhabbet,gs şampiyon olduktan sonra şöyle transfer böyle transfer diye gündem değiştiriyor işte,transfer sezonu sonunda da 'almadık ama bir sor bakalım niye almadık ?' diye gider ntvspor'da açıklama yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Hayir ben seye gicik oluyorum, mesela gecen transfer doneminde Kigili'nin transferler sugun kampa katilacak bugun kampa katilacak derken son dkya kalmasi, paramizmi yok Allah askina? Belki 3 buyukler icerisinde para sikintisi en az olan takimiz, hani feda olayi falan olsa he diyecem, alin iste adam akilli bir forvet, bir defans yani basbas bagiriyor takim buralara ozellikle transfer lazim diye ugrasmaya gerek yok 1 dusurecem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar