Mickey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 öncelikle belirteyim hemen, ben komedi, romantik filmler ve dram fazla izlemiyorum. izlemek için sürükleyici filmleri tercih ediyorum, hepsi aksiyon değil tabi ama aşağıda ki filmler genel olarak böyle filmler ve tamamen kişisel zevkimle ilgili, sonra kimse neye göre, kime göre top 20? filan demesin. =) bu listede olmayan sizin favori filmlerinizi de siz yazarsanız "bugün ne izlesem?" diyen insanlar için harika olur. 2012 Chronicle (2012) Django Unchained (2012) Dredd (2012) End of Watch (2012) Excision (2012) *final harika Headhunters (2012) Jack Reacher (2012) Prometheus (2012) Project X (2012) Lawless (2012) Looper (2012) The Avengers (2012) The Cabin In The Woods(2012) The Dark Knight Rises (2012) The Grey (2012) The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) The Hunger Games (2012) The Imposter (2012) Safe House (2012) Seven Psychopaths (2012) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 senede 20 tane güzel film çıkmıyor ki top 20listesi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 öyle tabi ama kişisel bi liste bu sadece, baya bi film içinden sevdiklerim, çok iddialı bir şey değil, ne izlesem diyen insanlar için bi alternatif olur diye hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 The Grey aslında 2011 sonu, o öylece listeye girdi ama olsun sağlam film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 hayır gerçekten bize ne senin müziklerinden filminden lol ? http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3d2zaMOd61qjyk6oo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 haklısın. =)) quote yapmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bi üstteki mesajı quote yapmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Sen sivrilik yapmadan bence bi nabzı tut, forum ve internet adabı/kültürü ögren geri dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Fin said: hayır gerçekten bize ne senin müziklerinden filminden lol ? "sizin de favori listenizi göreyim" diyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yazmak istemiyorum ? ayrıca senin oyunlarının ve filmlerinin listesini görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Jim_E_Rustler said: Sen sivrilik yapmadan bence bi nabzı tut, forum ve internet adabı/kültürü ögren geri dön. Adama yol gösterin olm hemen postalıyosunuz. Miki sen de =) yapmayı bırak artık, bıyıkların terlemiş hala =) yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bizim listeleri boşverde bonec counterattack gelmedi hala senden adam bildiğin replace etmeye gelmiş seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 cempostaci said: yazmak istemiyorum ? yazma? cempostaci said: ayrıca senin oyunlarının ve filmlerinin listesini görmek istemiyorum. foruma/konuya girme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Bone said: Fin said: hayır gerçekten bize ne senin müziklerinden filminden lol ? "sizin de favori listenizi göreyim" diyo adam. Aha baş shitposter geldi. Tanrın Bone'la tanış, OP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 20 tane 2012 filmi izlemedim ben, ne biçim modum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bunu xuun söylüyor? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Arkadaşlar adamın açtığı topicleri dikkatle incelerseniz bonec kalibresinde olmadığını anlarsınız. Birincisi her filmin afişi, fragmanı falan tek tek konmamış, İkincisi topic kendi beğendiği filmlerle alakalı, bonec topici olsa en beğendiğiniz filmler diye açılırdı. Lütfen sapla samanı karıştırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bence iyi ya böle topikler, ayrı ayrı olamlarına gerek yok tabi. anee bu filmlermi cıkmıs diye bakarım ben böle seylere. sanırım son 2 senedir bugun ne izledim topiğinden film takip ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Cuce said: bence iyi ya böle topikler, ayrı ayrı olamlarına gerek yok tabi. anee bu filmlermi cıkmıs diye bakarım ben böle seylere. sanırım son 2 senedir bugun ne izledim topiğinden film takip ettim ben This.. Mesela portal ile bu şekilde bi Topic açarak tanıştım ben. Son 2 3 senede çıkan sağlam oyunlar diye sorduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mickey said: öncelikle belirteyim hemen, ben komedi, romantik filmler ve dram fazla izlemiyorum. izlemek için sürükleyici filmleri tercih ediyorum, hepsi aksiyon değil tabi ama aşağıda ki filmler genel olarak böyle filmler ve tamamen kişisel zevkimle ilgili, sonra kimse neye göre, kime göre top 20? filan demesin. =) bu listede olmayan sizin favori filmlerinizi de siz yazarsanız "bugün ne izlesem?" diyen insanlar için harika olur. 2012 Chronicle (2012) Django Unchained (2012) Dredd (2012) End of Watch (2012) Excision (2012) *final harika Headhunters (2012) Jack Reacher (2012) Prometheus (2012) Project X (2012) Lawless (2012) Looper (2012) The Avengers (2012) The Cabin In The Woods(2012) The Dark Knight Rises (2012) The Grey (2012) The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) The Hunger Games (2012) The Imposter (2012) Safe House (2012) Seven Psychopaths (2012) tesekkurler arkadasim cok yararli bir paylasim olmus ben de hangi filmleri seyretsem diye araniyordum. bu liste cok guzel denk geldi faideli bir paylasim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yolda geçerken bi adam seni çevirip ''Yaz kardeşim,' 1-Demet Akalın - Yerim 2-Gülşen - Kafalar 3-Hande Yener - Aman yazdın mı? haydi iyi günler'' dese iyi mi olurdu. bu ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bone bir çok şey olabilir ama shitposter değil kesinlikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Ekmek said: Arkadaşlar adamın açtığı topicleri dikkatle incelerseniz bonec kalibresinde olmadığını anlarsınız. Birincisi her filmin afişi, fragmanı falan tek tek konmamış, İkincisi topic kendi beğendiği filmlerle alakalı, bonec topici olsa en beğendiğiniz filmler diye açılırdı. Lütfen sapla samanı karıştırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hamsilipilav said: bone bir çok şey olabilir ama shitposter değil kesinlikler boş, beleş, gereksiz bir araştırmacı ruh, bazen bilmediği konuları gidip okuyup üstüne wot döşeme vs... bu tür şeyler olabilir de shitposter değil evet. ironik bir yaklaşım olmuş shitposter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar