Ren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ben bu oyunları pro oynayanları anlamıyorum ya. böyle hep bir kazanmalıyım stresi olmuyor mu? onun yerine iyi oynamak ve zevk almak hedefi koysanız yetmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 yılda 2349203 milyon dolarcikları alınca zevk alıyor bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 futbolcu gibi düşün ama çok daha ulvi bir meslek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Expansion çıkıyor, oyunu yeniden ögrenicez, o yüzden tam vakti aslında tekrar kasmanın. Bol şans, umarım tadına varırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ben oyunu sırf North America serverındayım diye oynamıyorum. aldım bi hevesle toplasan 3 el atmışımdır. öyle duruyo kenarda. blizzard'ı aradıgımda 2 hafta içinde söyleseydiniz geçirebilirdik accountunuzu european serverına dediler. ama benim aldıktan 2 hafta sonra arama şansım yoktu. amerika'dan aldım türkiye'ye gelince denedim ilk defa. böylede bi anımdır. 7 aydır falan kenarda yatıyor ilerde oynarmıyım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ... glonbal play 2 ay önce falan geldi.. istiyen istediği serverda falan onuyo olucak hotsdea direk zatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Bu arkadaşı kim aldı buraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ben aldim, problem mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Cuce said: ... glonbal play 2 ay önce falan geldi.. istiyen istediği serverda falan onuyo olucak hotsdea direk zatten oha oha agzini opiyim senin sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 battle netten clientı indirriken yandan sec istediğin reagionı o sekilde indir direk. yok makinada yüklü tekrar ugrasamam diyosan http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=357860 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abi lafimi olur tekrar indirmenin ben bu server icin ingiliz aksanli blizzard adamiyla konusmaya kastim. oyun indirmekte neymis. cok sevincliyim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Bu kadar sevip oynuyorsan ve antremansızsan bana sparring partner olsana madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 baseine hatch atarlarsa yeni ekran kartın sayesinde çok daha yüksek kalitede görebilirsin xunn. counterlamanda yardımcı olur belki ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 4gate yemekten kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sizle oynaybiliyo muyum simdi ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ren said: ben bu oyunları pro oynayanları anlamıyorum ya. böyle hep bir kazanmalıyım stresi olmuyor mu? onun yerine iyi oynamak ve zevk almak hedefi koysanız yetmiyor mu? Abi oyunu en causal seviyede oynarken bile kazanmalıyım stressi olmalı yoksa zevk alamassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abi casualda win stressi falan denmişte ben wow oynarkende öyleydim hani böyle rahatsız edici roglar olur ya ölmez bir türlü illa alır seni ben onlardanım gerekirse 30 dk sürsün bir arena :P dur dur yenicem hepinizi şu wow acc satılsında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 aquila said: sizle oynaybiliyo muyum simdi ben? ooohoo hemde nasıl. bu arada na-avrupa avrupa-kore idare eden lag seviyesinde diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Satranca başlamak için geç mi? gibi olmuş soru. SC ile zamanın dolu geçer, kendini her anlamda geliştirme fırsatın olur derim (mental, psikolojik vb.). Bu arada starter edition ile multi oynayabilirsin (3 ırktan sadece 1'i ile oynama kısıtlaması var sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ala ala ben şeyapamadımda arkadaşın biri guestpass atmış saolsun oda 7 saatlik. hesabımın birine aldım starter multiye girememiştim tekrar deneyeyim. ama campaignler şart gibi duruyor hiç bir uniti bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 campaign değil de bilg. karşı (en düşük seviye) oynaman daha iyi olur unit öğrenmek için. Bir de starter'da harita sınırlaması vardı onu yazmayı unutmuşum, 6 mı 8 mi ne harita da oynayabiliyordun max. (çok önemli değil bu) Başka harita seçtiysen ondan dolayı yok olmaz demiştir. Oyunun arcade bölümünde (oyunu öğrenme amaçlı) sana yardımcı olacak oyunlar da mevcut, şu an harita ismi hatırlayamadım, arkadaşlardan hatırlayan varsa yardımcı olacaktır. Ayrıca şu başlığı okuman faydalı olur başlamak için; http://forum.paticik.com/read.php?39,5226467,page=1#msg-5226467 Başlıktaki tartışmaları önemseme, ilk mesajda yazılanları yapmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 doubtful said: campaign değil de bilg. karşı (en düşük seviye) oynaman daha iyi olur unit öğrenmek için. Bir de starter'da harita sınırlaması vardı onu yazmayı unutmuşum, 6 mı 8 mi ne harita da oynayabiliyordun max. (çok önemli değil bu) Başka harita seçtiysen ondan dolayı yok olmaz demiştir. Oyunun arcade bölümünde (oyunu öğrenme amaçlı) sana yardımcı olacak oyunlar da mevcut, şu an harita ismi hatırlayamadım, arkadaşlardan hatırlayan varsa yardımcı olacaktır. Ayrıca şu başlığı okuman faydalı olur başlamak için; http://forum.paticik.com/read.php?39,5226467,page=1#msg-5226467 Başlıktaki tartışmaları önemseme, ilk mesajda yazılanları yapmaya çalış. campaign dışında herhangi bir yerden giremedimde ondan sordum ya ama kesin sorun bendedir çünkü böyle işlerimin arasında bakıyorum 2 dk 2 dk akşam hallederim ^^ wow account lazım mı birine? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar