Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sc'a başlamak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bu oyunları pro oynayanları anlamıyorum ya. böyle hep bir kazanmalıyım stresi olmuyor mu? onun yerine iyi oynamak ve zevk almak hedefi koysanız yetmiyor mu?
Mesaj tarihi:
ben oyunu sırf North America serverındayım diye oynamıyorum.
aldım bi hevesle toplasan 3 el atmışımdır. öyle duruyo kenarda.
blizzard'ı aradıgımda 2 hafta içinde söyleseydiniz geçirebilirdik accountunuzu european serverına dediler.
ama benim aldıktan 2 hafta sonra arama şansım yoktu.
amerika'dan aldım türkiye'ye gelince denedim ilk defa.
böylede bi anımdır. 7 aydır falan kenarda yatıyor ilerde oynarmıyım bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
battle netten clientı indirriken yandan sec istediğin reagionı o sekilde indir direk.

yok makinada yüklü tekrar ugrasamam diyosan
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=357860
Mesaj tarihi:
Ren said:

ben bu oyunları pro oynayanları anlamıyorum ya. böyle hep bir kazanmalıyım stresi olmuyor mu? onun yerine iyi oynamak ve zevk almak hedefi koysanız yetmiyor mu?

Abi oyunu en causal seviyede oynarken bile kazanmalıyım stressi olmalı yoksa zevk alamassın.
Mesaj tarihi:
abi casualda win stressi falan denmişte ben wow oynarkende öyleydim hani böyle rahatsız edici roglar olur ya ölmez bir türlü illa alır seni ben onlardanım gerekirse 30 dk sürsün bir arena :P

dur dur yenicem hepinizi şu wow acc satılsında :D
Mesaj tarihi:
Satranca başlamak için geç mi? gibi olmuş soru.
SC ile zamanın dolu geçer, kendini her anlamda geliştirme fırsatın olur derim (mental, psikolojik vb.).

Bu arada starter edition ile multi oynayabilirsin (3 ırktan sadece 1'i ile oynama kısıtlaması var sadece)
Mesaj tarihi:
ala ala ben şeyapamadımda arkadaşın biri guestpass atmış saolsun oda 7 saatlik. hesabımın birine aldım starter multiye girememiştim tekrar deneyeyim. ama campaignler şart gibi duruyor hiç bir uniti bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
campaign değil de bilg. karşı (en düşük seviye) oynaman daha iyi olur unit öğrenmek için. Bir de starter'da harita sınırlaması vardı onu yazmayı unutmuşum, 6 mı 8 mi ne harita da oynayabiliyordun max. (çok önemli değil bu) Başka harita seçtiysen ondan dolayı yok olmaz demiştir.

Oyunun arcade bölümünde (oyunu öğrenme amaçlı) sana yardımcı olacak oyunlar da mevcut, şu an harita ismi hatırlayamadım, arkadaşlardan hatırlayan varsa yardımcı olacaktır.

Ayrıca şu başlığı okuman faydalı olur başlamak için;
http://forum.paticik.com/read.php?39,5226467,page=1#msg-5226467
Başlıktaki tartışmaları önemseme, ilk mesajda yazılanları yapmaya çalış.
Mesaj tarihi:
doubtful said:

campaign değil de bilg. karşı (en düşük seviye) oynaman daha iyi olur unit öğrenmek için. Bir de starter'da harita sınırlaması vardı onu yazmayı unutmuşum, 6 mı 8 mi ne harita da oynayabiliyordun max. (çok önemli değil bu) Başka harita seçtiysen ondan dolayı yok olmaz demiştir.

Oyunun arcade bölümünde (oyunu öğrenme amaçlı) sana yardımcı olacak oyunlar da mevcut, şu an harita ismi hatırlayamadım, arkadaşlardan hatırlayan varsa yardımcı olacaktır.

Ayrıca şu başlığı okuman faydalı olur başlamak için;
http://forum.paticik.com/read.php?39,5226467,page=1#msg-5226467
Başlıktaki tartışmaları önemseme, ilk mesajda yazılanları yapmaya çalış.

campaign dışında herhangi bir yerden giremedimde ondan sordum ya ama kesin sorun bendedir çünkü böyle işlerimin arasında bakıyorum 2 dk 2 dk akşam hallederim ^^

wow account lazım mı birine? ^^
  • Yeni Oluştur...