Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sc'a başlamak?

Lectre

Öne çıkan mesajlar

ben oyunu sırf North America serverındayım diye oynamıyorum.
aldım bi hevesle toplasan 3 el atmışımdır. öyle duruyo kenarda.
blizzard'ı aradıgımda 2 hafta içinde söyleseydiniz geçirebilirdik accountunuzu european serverına dediler.
ama benim aldıktan 2 hafta sonra arama şansım yoktu.
amerika'dan aldım türkiye'ye gelince denedim ilk defa.
böylede bi anımdır. 7 aydır falan kenarda yatıyor ilerde oynarmıyım bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

campaign değil de bilg. karşı (en düşük seviye) oynaman daha iyi olur unit öğrenmek için. Bir de starter'da harita sınırlaması vardı onu yazmayı unutmuşum, 6 mı 8 mi ne harita da oynayabiliyordun max. (çok önemli değil bu) Başka harita seçtiysen ondan dolayı yok olmaz demiştir.

Oyunun arcade bölümünde (oyunu öğrenme amaçlı) sana yardımcı olacak oyunlar da mevcut, şu an harita ismi hatırlayamadım, arkadaşlardan hatırlayan varsa yardımcı olacaktır.

Ayrıca şu başlığı okuman faydalı olur başlamak için;
http://forum.paticik.com/read.php?39,5226467,page=1#msg-5226467
Başlıktaki tartışmaları önemseme, ilk mesajda yazılanları yapmaya çalış.
Sosyal ağlarda paylaş

doubtful said:

campaign değil de bilg. karşı (en düşük seviye) oynaman daha iyi olur unit öğrenmek için. Bir de starter'da harita sınırlaması vardı onu yazmayı unutmuşum, 6 mı 8 mi ne harita da oynayabiliyordun max. (çok önemli değil bu) Başka harita seçtiysen ondan dolayı yok olmaz demiştir.

Oyunun arcade bölümünde (oyunu öğrenme amaçlı) sana yardımcı olacak oyunlar da mevcut, şu an harita ismi hatırlayamadım, arkadaşlardan hatırlayan varsa yardımcı olacaktır.

Ayrıca şu başlığı okuman faydalı olur başlamak için;
http://forum.paticik.com/read.php?39,5226467,page=1#msg-5226467
Başlıktaki tartışmaları önemseme, ilk mesajda yazılanları yapmaya çalış.

campaign dışında herhangi bir yerden giremedimde ondan sordum ya ama kesin sorun bendedir çünkü böyle işlerimin arasında bakıyorum 2 dk 2 dk akşam hallederim ^^

wow account lazım mı birine? ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...