MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Şaka gibi geliyor değil mi? Oysa iddia sahibi Alman PC-Welt dergisi kendi Windows XP'nizde de kontrol edebileceğiniz bir "crack imzası" yakalamış. Yapmanız gereken yalnızca "C:/WINDOWS/Help/Tours/WindowsMediaPlayer/Audio/Wav" klasörüne ulaşmak ve burada görmüş olduğunuz ses dosyalarını "Not Defteri" ile açmak. Karşınıza anlamsız karakterlerden oluşan yığınla veri çıkıyor. Ama bizi ilgilendiren en son satırda yazanlar: "LISTB INFOICRD 2000-04-06 IENG Deepz0ne ISFT Sound Forge 4.5" "Sound Forge" Sony'e ait 400$'lık profesyonel bir yazılım ve görünüşe göre bu yazılımın 4.5 sürümü kullanılmış. Ancak "Deepz0ne" müzik yazılımlarının lisansını kırmakla ünlü bir warez grubu olan Radium'un bir üyesi. Aynı zamanda bir kaç sene önce Sound Forge 4.5'in cracklanmış versiyonunun da dağıtımını yapan kişi. Microsoft'un 400$'lık bir yazılımı satın alamayacak olması elbette düşünülemez. Ancak "DeepzOne" imzasının Windows dosyaları içerisinde ne aradığını ve bundan kimin sorumlu olduğunu birilerinin açıklaması gerekecek. Kaynak : PC Labs[signature][hline]
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 way way uyakın bill[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 puahah aha gitti çok pis dava giriyor şimdi windowsa herkez böyle bişi bekliyo zaten:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Hiçbişey olmaz.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bşi olmaz. Bi patch yaparlar hallederler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
chagy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Benim xp'nin hiç bir dosyasında yok öyle birşey... (bul'dan bile arattım hatta ve hatta dex ve hex olayınada girdim)[signature][hline]click here online now though under contruction
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 LISTB INFOICRD 2000-04-06 IENG Deepz0ne ISFT Sound Forge 4.5 ehehe evet süper bişiymiş bu :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Kasım 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ahah yeni patch çıkarıyolarmış şimdi.. "Microsoft, bir wav dosyasının güvenliği aşarak, bize zarar verebildiğini ortaya çıkarmıştır. Bu yamayla bütün wav dosyalarınızı silebilirsiniz."[signature][hline]
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bu WAWların son 1 satırını silerler. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 microsoft'ta korsan işine el atmış işte[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
chagy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Sanırım o windows media player 9 la gelen birşey...çünkü daha dün yeniden kurdum xp yi ve hiç bir şekilde crack imzası yok... ama o dizin büyük ihtimalle yenileniyor windows media player 9 kurunca,ne yani adamlar 8 de kırmadı da sf yi,wmp 9 da mı kırdı? biraz düşündürücü.[signature][hline]click here online now though under contruction [Bu mesaj chagy tarafından 19 Kasım 2004 15:07 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ben bulamadım ama doğrudur herhalde :D bu arada o wav dosyaları nedir öyle nası salak bi müziktir o haha[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 çok ilginç. baktım bende de var.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Hepsini anda çalınca microsoftun açılış muziği çok hoş değişik bir şekilde başlıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bende o klasör yok galiba[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ha varmışta bende c: de değil d: winxp olduunu soradan farkettim :D[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Hmm ilginç...[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos |
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Hehehe bendede var supermıs, Ama Deepzone kıllık olsun dıye Xp'ı yapılma aşamasındayken kırıp eklemısde olabilir sonra uretılen butuns urumlerdede vardır bu yuzden. Malum deepzone delinin onde gideni.[signature][hline]
Qui Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Kesin deepzone bambaşka bişeydir, adamın biri güzel bir kalıp uydurmuştur. :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Venator Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Acaba bunu nası acıklayacaklar merak ediyorum. Deepzone bizi crackledi xp yapım asamasındayken derlerse ayrı oteki ihtimal daha dusundurucu tabii. Komik bi durum ama :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 lol :lol:[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 65)
screamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Muhahah süper[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 görünüe göre uydurma bir haber , Lisanslı xp prof kullanıyorum , tek tek bütün waw dosyalarına baktım ama öyle bir şey yok :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar