Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

thy epic fail

boardsofcanada

Öne çıkan mesajlar

Jaegerjaquez said:

uçak inişlerinde alkış tutan bi ülkeyiz abi resmen utanıyorum ben uçak iniş yaparken, camı kırıp atlıyasım geliyor

bu kadar aşağlık kompleksine sahip olmayın. utanılacak birşey yok alkışlanmasında. başkaları da alkışlıyor. sadece inerken değil zorlu kalkışlarda ve türbülans sonrası da alkışladığı oluyor insanların. Merak etme yani sen alkışladığın zaman insanlar "ıyy pis türk" demiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

Jaegerjaquez said:

uçak inişlerinde alkış tutan bi ülkeyiz abi resmen utanıyorum ben uçak iniş yaparken, camı kırıp atlıyasım geliyor

bu kadar aşağlık kompleksine sahip olmayın. utanılacak birşey yok alkışlanmasında. başkaları da alkışlıyor. sadece inerken değil zorlu kalkışlarda ve türbülans sonrası da alkışladığı oluyor insanların. Merak etme yani sen alkışladığın zaman insanlar "ıyy pis türk" demiyor.

jaeger kackere yurt disi ucusu yaptin bilmiyorum ama dunyanin heryerinde alkislanir pilot
maninin dedigi gibi zorlu inis kalkis turbulans gibi durumlarda
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

salaklar alkışlıyor işte

salak her ülkede var.

tek ırka, ülkeye ait bişi olsa salaklık çözümü oldukça kolay olurdu.

ha bu arada, camdan sığmazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

Jaegerjaquez said:

abi bu bize özgü degil avrupada bi kaç yerde de gördüm ben

Kaynağı avrupa zaten, biz başkasından gördük onlar bitirdi gibi bişi biz bi bitmedik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...