Berkovich Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Ruslar çok alkışlıyorlar gerçi onlar uçağı kendi indirdiklerini zannedip alkışlıyorlar sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Jaegerjaquez said: uçak inişlerinde alkış tutan bi ülkeyiz abi resmen utanıyorum ben uçak iniş yaparken, camı kırıp atlıyasım geliyor bu kadar aşağlık kompleksine sahip olmayın. utanılacak birşey yok alkışlanmasında. başkaları da alkışlıyor. sadece inerken değil zorlu kalkışlarda ve türbülans sonrası da alkışladığı oluyor insanların. Merak etme yani sen alkışladığın zaman insanlar "ıyy pis türk" demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 vay be helal olsun... refleks bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 mani said: Jaegerjaquez said: uçak inişlerinde alkış tutan bi ülkeyiz abi resmen utanıyorum ben uçak iniş yaparken, camı kırıp atlıyasım geliyor bu kadar aşağlık kompleksine sahip olmayın. utanılacak birşey yok alkışlanmasında. başkaları da alkışlıyor. sadece inerken değil zorlu kalkışlarda ve türbülans sonrası da alkışladığı oluyor insanların. Merak etme yani sen alkışladığın zaman insanlar "ıyy pis türk" demiyor. jaeger kackere yurt disi ucusu yaptin bilmiyorum ama dunyanin heryerinde alkislanir pilot maninin dedigi gibi zorlu inis kalkis turbulans gibi durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 kıbrısa ınerken vardı o alkıs olayı ya seneler once kıyafete gelınce lol tabi, fesin tr deki tarihide süper ironidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Berkovich said: vay be helal olsun... refleks bunlar hep stop posting if you dont make any sense ashol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bunların hepsi seks kardeş bu saatten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Berkovich said: bunların hepsi seks kardeş bu saatten sonra... milli olmamis biri icin cok coolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Myshkin said: o kadar kötü ki laf sokmaya bile gerek yok bune lan lafı sokcak yer bırakmamışlar ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 globally lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://www.turkishairlines.com/images/Image/icerik/bw/NOSTALGIA_CAPTAINS_AND_HOSTESS.jpg http://www.hurriyet.com.tr/_np/4556/19204556.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Jaegerjaquez said: uçak inişlerinde alkış tutan bi ülkeyiz abi resmen utanıyorum ben uçak iniş yaparken, camı kırıp atlıyasım geliyor abi bu bize özgü degil avrupada bi kaç yerde de gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Rusyada her uçuşta yapılır hatta THY'^nin rusya uçağı inince bile alkışlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 alkış ve uçak inip park etmeden ayaklanmak her ülkede var maalesef. Hatta abd de uçak tekerlekleri yerden kesmeden millet telefonlarını kapamıyor bile. not: abi giymesinler mini, ne o bacaklar selülit içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Jaegerjaquez said: uçak inişlerinde alkış tutan bi ülkeyiz abi resmen utanıyorum ben uçak iniş yaparken, camı kırıp atlıyasım geliyor salaklar alkışlıyor işte salak her ülkede var. tek ırka, ülkeye ait bişi olsa salaklık çözümü oldukça kolay olurdu. ha bu arada, camdan sığmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 "nutella yerim" said: Jaegerjaquez said: uçak inişlerinde alkış tutan bi ülkeyiz abi resmen utanıyorum ben uçak iniş yaparken, camı kırıp atlıyasım geliyor abi bu bize özgü degil avrupada bi kaç yerde de gördüm ben Kaynağı avrupa zaten, biz başkasından gördük onlar bitirdi gibi bişi biz bi bitmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Arkadaş tıpçı, bi amfi dersine girmiştim, sonunda hocayı alkışlamıştı herkes. Konferans falan da değil bütün derslerden sonra hocaları alkışlıyorlarmış. Vay dedim arkadaş salaklıkta sınır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ahah o da iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Bu Rusya'da ki alkislama huyunun cok ucak kazasi, sarhos pilot mevzularina bagli oldugunu dusunuyorum. Yani standart birsey adamlar icin basari, hayatta da kaliyorlarlar sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Abi bindiğim hiçbir uçakta kimse inişte alkışlamadı. Acaba zor koşullarda mı uçuyordunuz hep millet göt korkusundan alkışlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 italyada'da alkışlıyor. ryan air uçak inince bi şarkı veriyor böyle final fantasy battle'ı kazanmışsın gibi kısa bi jingle. onu duyunca alkışlıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 alkışlasınlar, niye takıyorsunuz ki? Beni uyandırmış oluyorlar, iyi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://radorecdn.bobiler.org/upload/photographs/2962860703.jpg ince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Rerore said: http://radorecdn.bobiler.org/upload/photographs/2962860703.jpg ince harbi çok ince görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar