Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

thy epic fail

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

uçak inişlerinde alkış tutan bi ülkeyiz abi resmen utanıyorum ben uçak iniş yaparken, camı kırıp atlıyasım geliyor

bu kadar aşağlık kompleksine sahip olmayın. utanılacak birşey yok alkışlanmasında. başkaları da alkışlıyor. sadece inerken değil zorlu kalkışlarda ve türbülans sonrası da alkışladığı oluyor insanların. Merak etme yani sen alkışladığın zaman insanlar "ıyy pis türk" demiyor.
Mesaj tarihi:
mani said:

Jaegerjaquez said:

uçak inişlerinde alkış tutan bi ülkeyiz abi resmen utanıyorum ben uçak iniş yaparken, camı kırıp atlıyasım geliyor

bu kadar aşağlık kompleksine sahip olmayın. utanılacak birşey yok alkışlanmasında. başkaları da alkışlıyor. sadece inerken değil zorlu kalkışlarda ve türbülans sonrası da alkışladığı oluyor insanların. Merak etme yani sen alkışladığın zaman insanlar "ıyy pis türk" demiyor.

jaeger kackere yurt disi ucusu yaptin bilmiyorum ama dunyanin heryerinde alkislanir pilot
maninin dedigi gibi zorlu inis kalkis turbulans gibi durumlarda
Mesaj tarihi:
alkış ve uçak inip park etmeden ayaklanmak her ülkede var maalesef. Hatta abd de uçak tekerlekleri yerden kesmeden millet telefonlarını kapamıyor bile.

not: abi giymesinler mini, ne o bacaklar selülit içinde.
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

salaklar alkışlıyor işte

salak her ülkede var.

tek ırka, ülkeye ait bişi olsa salaklık çözümü oldukça kolay olurdu.

ha bu arada, camdan sığmazsın.
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

Jaegerjaquez said:

abi bu bize özgü degil avrupada bi kaç yerde de gördüm ben

Kaynağı avrupa zaten, biz başkasından gördük onlar bitirdi gibi bişi biz bi bitmedik.
Mesaj tarihi:
Arkadaş tıpçı, bi amfi dersine girmiştim, sonunda hocayı alkışlamıştı herkes. Konferans falan da değil bütün derslerden sonra hocaları alkışlıyorlarmış. Vay dedim arkadaş salaklıkta sınır yok.
Mesaj tarihi:
Bu Rusya'da ki alkislama huyunun cok ucak kazasi, sarhos pilot mevzularina bagli oldugunu dusunuyorum. Yani standart birsey adamlar icin basari, hayatta da kaliyorlarlar sonunda.
  • Yeni Oluştur...