Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beklemeden Amerika...

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

http://sozcu.com.tr/baskan-ucagi-geliyor.html

Çok güzelmiş başbakan kardeş

-"liste satış fiyatı 200 milyon dolar olan bu uçağın maliyetinin, vip tasarımı ve başbakan’ın istediği özel dekorasyonlar ile 400 milyon dolara kadar çıkacağı tahmin ediliyor."

-2 motorlu A330 uçağı yakıt ikmali yapmadan 11 bin kilometre havada kalabiliyor. Diğer bir deyişle; Türkiye’den Amerika’ya yakıt ikmali için durmadan uçabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu memleketin ne basınına güveniyorum ,ne hukukuna bütün gazeteler kafasına göre yazıp çiziyor.Postada 120 sözcüde 400 bune la

Ayrıca ben bunda bir sakınca görmüyorum .Her devletin kendine ait bu işlerle ilgili bir uçağı olmalı.Hem prestij açısından hem maliyet açısından ,bu uçak sonuçda tayyip için alınmadı adam illaki ölecek yerine geçen kişi belki chp li belki mhp li olacak oda aynı uçağı aynı amaçlar için kullanıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

ne farkeder abi?
alış mı almış? Filo mu kuruyorsun sen. Neyin başbakanısın? Zaten daha önce 2-3 sene önce mi ne çok pahalı bir uçak alınmıştı.

600m suriyeye harcanmış hadi 100 olsun hatrınıza uçağa gitmiş
300m luk saray yaptırıyormuş zaten odasını da 700bin liraya dekore etmiş.

Neyin prestiji ya? Sen prestiji hak edecek bir ülke misin? AB'nin ekonomisinin lokomatif ülkelerinden Avusturya'nın başbakanı viyana'da tramvayla işine gidip geliyor.

Tamam terör falan bu kadarını istemiyoruz elbette diktatörlüğe soyunmanında anlamı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Lithran said:

Ayrıca ben bunda bir sakınca görmüyorum .Her devletin kendine ait bu işlerle ilgili bir uçağı olmalı.Hem prestij açısından hem maliyet açısından ,bu uçak sonuçda tayyip için alınmadı adam illaki ölecek yerine geçen kişi belki chp li belki mhp li olacak oda aynı uçağı aynı amaçlar için kullanıcak.

Herkes kendi bütçesine göre uçak alır. Gidip elin arapları gibi kendi ülkene bakmadan amerikayla yarışmazsın. sonradan görmelik deniyor buna.
Sosyal ağlarda paylaş

Olan yine askere oldu.Garibim erlerin izin teslim gibi uçak yolculukları devlet tarafından karşılanıyor.Ama kabin memurları anlaşmaya göre sadece erkeklerden oluşacakmış.

Ulan adam zaten ağrının ,şırnağın dağında kedi bile göremiyor sen tutup vatan evladını neden 2 kezban hostesden mağrum bırakıyorsunki bunada sinirlendim şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Lithran said:

Alınmış sonuçda napıcaz başbakan'a hesap soramıyacağımıza göre.

Böyle bi dusunce yapisi varmi ya? bu kafa yuzunden bu adamlar istedigi gibi at kosturuyo suan. Bizim ulkede sorun asla bitmez, cunku milletvekili politikaci bakan basbakan dedigin adam kendini vatandasin vekili, hizmetcisi olarak degil, kat be kat ustu olarak göruyo. "Benim vatandasim bilmez, en iyisini ben bilirim" mantigiyla yönetiliyo bu devlet yillardir. "Vatandasim neden bilmiyo? Bilmeli, bilmesi icin herseyi yapin" degilde "aman uyanmasin vatandas" kafasiyla yönetildigi icin bu ulke bu halde.

AB AB deyip duruyolar, zor gireriz biz o ab'ye. ABnin bakanlari isine otobusle metroyla gidiyolar normal vatandas gibi, bizdeki sikko belediye baskani kadar forslari yok adamlarin bakanlarinin, sikintida bu zaten. Bizimkiler gibi turbanmis, giyimmis, dinmis, zartmis zurtmus aptal saptal mevzularla, yolsuzluklarla degil, vatandasin ulkenin neye ihtiyaci olduguyla ilgileniyolar daha cok. Bu devrin ve kafanin degismesi icinde muthis bi mucize falan lazim trde :)
Sosyal ağlarda paylaş

korax a +1. onların işine aklımız ermez bitmedi mi hala, sanki adamların çoğu yüksek tahsilli okumuş cart curt insanlar.

Korax said:

ABnin bakanlari isine otobusle metroyla gidiyolar normal vatandas gibi, bizdeki sikko belediye baskani kadar forslari yok adamlarin bakanlarinin, sikintida bu zaten. Bizimkiler gibi turbanmis, giyimmis, dinmis, zartmis zurtmus aptal saptal mevzularla, yolsuzluklarla degil, vatandasin ulkenin neye ihtiyaci olduguyla ilgileniyolar daha cok. Bu devrin ve kafanin degismesi icinde muthis bi mucize falan lazim trde :)

şu bizdeki ego nasıl bişey ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...