Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
niye ya 1200den başlatıyor zaten

ilk 10 maç 50 civarı oynuyor maç başına

işte 1650 olsa gold'un üst tabakası yine silver olmaz

ha 10 maçtan sora da hemen direk 11-13 olayına dönmüyor 25-30 puan oynuyordu bi 10-15 maç daha.

şimdi değişmiş heralde olaylar

ha şimdi silvera koyuyorsa bi olayı vardır tabii o adam eski sistemde 9/10 yapamıcaktır o ayrı
Mesaj tarihi:
şanssızsan her kazandığında 10-15 lp alıcan, her kaybettiğinde 29 felan gidicek. 100 e ulaştığında 2 maç ardarda troll denk gelicek, yada support olmak istemeyen supportlar.
hep kazanıyosan10 oyunda ilk divisionı atlasın sonraki 8 tutar sanırım (0 lpden başlatmıyor artık)
Mesaj tarihi:
elo olarak yükseliyorsun ama division olarak yükselmiyorsun sanırım. division farklı sayılıyor. ama elo'n yüksekse, divisionda çabuk yükselirsin, az puan kaybedersin, çok puan kazanırsın.
Mesaj tarihi:
LethE said:

şanssızsan her kazandığında 10-15 lp alıcan, her kaybettiğinde 29 felan gidicek. 100 e ulaştığında 2 maç ardarda troll denk gelicek, yada support olmak istemeyen supportlar.
hep kazanıyosan10 oyunda ilk divisionı atlasın sonraki 8 tutar sanırım (0 lpden başlatmıyor artık)

ben kazanıyorumda takım kaybediyor onu napıcaz ^^

eu westten eklemeye başlayın abi pls.

level 29 %75
Mesaj tarihi:
valla ben görevimi yaptım siz boksunuz siz pissiniz dersen bi yararı yok.
bu dünyada yeteneksiz insanlar var ve bunlarda lol oynuyor. onlara rağmen kazanabiliyosan (ki ben bunu yapamıyorum pek) o zaman diamond yolu gözüküyo.
Mesaj tarihi:
abi bugün 5 loss aldım sırayla ve hepsinde gerçekten iyi oynadım hani, ve hepsi 1 afk ne bileyim bir teamfight yüzünden gitti, demin yi aldım gözüme uyku girmedi en son 25 killdeydim ama adamlar kötü değil hani takımın 39 killi falan var 25i benim sanırım, girdim penta aldım rahatladım yemin ederim direk surrender attılar, +5 honoroble opponent ^^ hoş ranked değil ama olsun :)
Mesaj tarihi:
Lectre said:

LethE said:

ben kazanıyorumda takım kaybediyor onu napıcaz ^^

eu westten eklemeye başlayın abi pls.

level 29 %75

alltime galibiyet yüzdesine nerden bakılıyor?
Mesaj tarihi:
rankedi geçtim alex ich zerzevatı daha geçen turnuvada quadradan pentaya koşuyodu her maç ap yi ile

ha ama normal gamede yi ile yardıran adam rankeda yi ile girdiğinde %90 girmemesi gerektiğini anlayacaktır o ayrı ^^ bi de ad yi aman aman 1 cc lik işi var
Mesaj tarihi:
AD Yi'nin olaya girdiği an bayağı önemli combatlarda. Bekleyip fight başladıktan sonra Q ile adc'ye uçabilirse iş kopuyor. (Ha tabii plat/diamond falan oynamadığınızı varsayıyorum.)

AP Yi zaten Q Zhonya Q yapsa 5x2k vurmuş oluyor sdf
Mesaj tarihi:
DoruK said:

rankedi geçtim alex ich zerzevatı daha geçen turnuvada quadradan pentaya koşuyodu her maç ap yi ile

ha ama normal gamede yi ile yardıran adam rankeda yi ile girdiğinde %90 girmemesi gerektiğini anlayacaktır o ayrı ^^ bi de ad yi aman aman 1 cc lik işi var

abi alex ich o
Mesaj tarihi:
emanet2 said:

yi ile anca noob game'de penta atabilirsin, ranked'de harcarlar adamı yi ile. tam bir noob herosu, main olarak kasma yani.

Hıı-hım

http://www.youtube.com/watch?v=66ZFGAH4CJA

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...