Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rumble ile dere tepe dümdüz giderken sıçmaya başladım neden diyorum baktım yine nerflemişler

patch notlarını okumazsan böyle olur

arkadaş o kadar stratejik nerf gelmiş ki görünürde heh bişey yok diyosun gameplayde içine etmişler olayı kalmamış rumble ın

son üç patchin ikisinde nerflediler zaten, patch takımı sağolsun ne oynayıp yardırıyorsam hemen çekici vuruyor.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Bugün elime verdi Lux mid'de yetemedim :(

En son 1.5k vurdu ultiyle.

abi stun atınca direk kaçıp üzerine flashlayacaksın ya da reach skilli işte. stunsız lux tırt
Mesaj tarihi:
Abi ilk 6-7dk 2 kere jax kafama uçtu, Lux kill aldı. Ondan sonra oyun koptu zaten. Ben yetmiyormuşum gibi 2 kill de bizim jungler verdi adam 10dk'de 4 kill'i toplayıp sonra godmode açtı sdşlfksdhg

Bu arada işin daha da acı yanı ben morganaydım. Bind'ına shield açarım mehehe diye gittim mide.
Mesaj tarihi:
Luxun canına ot tıkıyorsun morgla lv 3 cg ile full wave temizlemeye başlayınca outfarm edicen gg
morganayı zorlarsa bi morde zorlar ondada önce negation çıkıp döversin revolver çıkmak zorunda olduğu için.
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

SEASON 3 FROST MAGE, IT BEGINS.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/163515_10152723213380556_1730049232_n.jpg

Çok net yeni main'im olucak. Allaam sana geliyorum.

ouw sonunda benimde ilgimi çeken bir ap herosu dmgi düşük olucak diyorlar gerçide belli olmaz mid ve solo top oynanabilir diye çıkmasıda güzel. Quinn hayal kırıklığından sonra inş beklediğim gibi çıkar :P
Mesaj tarihi:
MRN kötü değil de sonuçta onlar da insan kötü başlangıçlar yaşayabiliyorlar ama Reginald'a bak adam her maçta sıçıp sıvayabiliyor adam istikrar abidesi.
Mesaj tarihi:
5 nisan 5 mayıs arası eu serverlardan tr'a geçiş ücretsizmiş. ya bu turnuvalar vsde hep tr server üzerinden oluyor ama geçmekte istemiyorum napsam bilemedim. türklerle oynamak istemiyorum arkadaş, nedir tr serverda rankedların durumu bilen var mı?
Mesaj tarihi:
Lectre said:

5 nisan 5 mayıs arası eu serverlardan tr'a geçiş ücretsizmiş. ya bu turnuvalar vsde hep tr server üzerinden oluyor ama geçmekte istemiyorum napsam bilemedim. türklerle oynamak istemiyorum arkadaş, nedir tr serverda rankedların durumu bilen var mı?

takım yoksa aram bile girme.
Mesaj tarihi:
hadi ya tamam.

baya baya dota hon vs oynamışlığım var, lolde yine iyiyim yani öyle aman aman 0 deathle bitirmiyorumda, pati çoğunluğu euwde değil mi? arada atarız ya 1 level kaldı 30 olmama :P ^^ şuana kadar k/d en az 3.5 4 falan sanırım benim, istisna oyunlar hariç.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...