DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 lig atlama bal değil abi, hani 25 oyunda 22 win alıyorsam ve bunun %90'ı tek başıma kazandığım götürdüğüm oyunlarsa demek ki hakkatten o lige fazlayım. ağlamamın nedeni bu derece zor olmasıydı, bulunduğum ligdeki oyunculardan, her oyunda yetenek ve oyun olarak bariz bi şekilde üstün olmama rağmen 5v5 oyun olduğu için çıkamıyordum, üstüne oynadığım oyuncular çıkmak istediğim üst tierin en üst divisionından geliyor falan. çıkamamanın nedeni gereksiz zor olması ve şanssızlık olabilir ama çıkmak bal değil yani, resmen kanırtarak çıktım ligden. division yükselmek kolay ama o ayrı.
Jkidd Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 mainimle pek oynamıyorum bu aralar, smurfu gold 3 yaptım.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Abi yeterince gerzek gelsin istersen Dyrus ol çıkamıyorsun, yok öyle birşey yani. Benim 3 katım iyi oynayan herifler gördüm ben bronze'da. Saçma sapan haller yani. Daha bugün silverda Jax'a karşı Vayne top gitti herif ya. Bunları ne tahmin edebilirsin ne engelleyebilirsin yani. Ve bunların promote'a denk gelmesi mevzusuna hiç girmiyorum. Prom maçı diye yalvar, yakar, karsında 14 yaşında velet var yani.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 iwilldominate diye bi herif var pro oyunculardan toxic behaviordan tüm hesaplarına ban yemişti başka hesapla 1200den 2000lere çıkmıştı 1 hafta içinde çıkan çıkıyor da, tek olay elo hellden sıyrılmayı kolaylaştıracaklarına zorlaştırmış olmaları silverla gold, bronzla silver arasında çok farklar olduğunu düşünmüyorum mental bakımdan, aynı derece aptallar var yine bronzeda oynamadım ama tahmin edebiliyorum. pro olsan da voyboy olsan da farketmiyor iyi bir soloq oyuncusu olman lazım, soloqda iş yapan belli herolarla oynaman lazım o kadar.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ne ben, ne sen o herifsin ve biz moba oynayacagız diye buna maruz kalmak zorunda değiliz.
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 DoruK said: copry said: DoruK said: hehehe dün o kadar ağladıktan sonra bugun seride 3te 3 yaparak golda terfi ettim sonunda bekle beni diamond :p ben de ağlıyorum ama olmuyor kaldım silverda :(sen bi league'de gözükmüyorsun? başka server mı vurmayın da türkiye serverındaki karakterim nick aynı
screwy Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 yok la gitmemis cok bos konusmus millet hızlı gecmis sayfalar =)
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Fin said: Dötünüzü bile keserim lan 3 gündür deli gibi spordayım :/ kaşının ortası çıktı de koşa koşa aldırmaya giderler zaten
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Jim_E_Rustler said: copry said: Leonayı ve le blancı da nerflemeleri lazım , inanılmaz güçlüler. Leona, asi kadınım, yine ne canlar yakmışsın. Yok leona gayet dengeli. LeBlanc aptal summoner'ın aptal champion'ı. Mid'in Trynd'i. abi leonayı görünce karşı takımda ' aha yenildik' diyorum yani bizim takıma gelirse de ' kesin aldık maçı ' diyorum. başka hiçbir hero bu izlenimi vermiyor bana. bende öğrenip alsam sorunu kökten çözücem sanırım.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Kaede said: get rekt ahmet Sus lan, ss alırım bir daha zırlaya zırşaya taşıdıgım oyunları kaybettim demote oldum gözyaşlarını.
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 moba bölümünde post atmadan önce iq testini şart koşmak lazım.
Slint Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Haberiniz olsun http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3197509
Fin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Türbanlı iran karısını beyrut fahişesi yapmışlar pii
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 "çirkin zenci karı yaptık, üstüne oyunun metasına ters aptal bir support kiti dizayn ettik, satmadı" diyemiyorlar KONSEPTE TERSDİ O YÜZDEN LORE LEL
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ben an itibariyle sildim SC'ye dönüyorum. Gerzek kadının eline mid LB verdiler, Vingthor'la tasıdıgımız oyunları verdik çat çat. SC, sana dönüyorum sadık yarim.
Korax Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bende baydim bakmiyorum 2-3 gundur, bakmayida dusunmuyore pek
Lectre Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 yok abi allah belasını versin şu oyunun yemin ederim. gelmez gelmez bana gelir. adam gibi oynuyorum başladığımdan beri yenilsek bile güzel oluyor. az önce yi aldım solo geçtim hayvan gibi kastım öyle böyle değil quadra vs alıyorum sürekli 20 killde falanım. 2 arkadaş biri kogmaw biri garen, garen 7 kere öldü bot lanede feedledi sonrada mawda afk oldu. hayır eğlenmek için oynuyorum ama insanı çileden çıkartıyorlar.
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 biz garen/kogmaw bot gidicez diyen ameleleri gördügünde queue cekmemek olmuş kabahatin.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Abi oyun başladıktan sonra söylediler işte premade bilmemne diye. 21 levelım şuana kadarda leavim yok olmasın istedim :)
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Karakter seçim ekranında çıkarsan leave sayılmıyor. Baktın takımda 1-2 tane faggot ya da rus olduğunu belli eden tip var direk alt+f4
sloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 eu west serverına yeni geçtim. tr de baslayıp paramı çarçur etmiştim. burada 20 levela kadar hiçbisey almayıp rune için para mı biriktirmem lazım yoksa hero mu açmalıyım ? bi ufak yardım lutfen
Öne çıkan mesajlar