Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lig atlama bal değil abi, hani 25 oyunda 22 win alıyorsam ve bunun %90'ı tek başıma kazandığım götürdüğüm oyunlarsa demek ki hakkatten o lige fazlayım. ağlamamın nedeni bu derece zor olmasıydı, bulunduğum ligdeki oyunculardan, her oyunda yetenek ve oyun olarak bariz bi şekilde üstün olmama rağmen 5v5 oyun olduğu için çıkamıyordum, üstüne oynadığım oyuncular çıkmak istediğim üst tierin en üst divisionından geliyor falan.

çıkamamanın nedeni gereksiz zor olması ve şanssızlık olabilir ama çıkmak bal değil yani, resmen kanırtarak çıktım ligden. division yükselmek kolay ama o ayrı.
Mesaj tarihi:
Abi yeterince gerzek gelsin istersen Dyrus ol çıkamıyorsun, yok öyle birşey yani. Benim 3 katım iyi oynayan herifler gördüm ben bronze'da. Saçma sapan haller yani.

Daha bugün silverda Jax'a karşı Vayne top gitti herif ya. Bunları ne tahmin edebilirsin ne engelleyebilirsin yani.

Ve bunların promote'a denk gelmesi mevzusuna hiç girmiyorum. Prom maçı diye yalvar, yakar, karsında 14 yaşında velet var yani.
Mesaj tarihi:
iwilldominate diye bi herif var pro oyunculardan toxic behaviordan tüm hesaplarına ban yemişti

başka hesapla 1200den 2000lere çıkmıştı 1 hafta içinde

çıkan çıkıyor da, tek olay elo hellden sıyrılmayı kolaylaştıracaklarına zorlaştırmış olmaları

silverla gold, bronzla silver arasında çok farklar olduğunu düşünmüyorum mental bakımdan, aynı derece aptallar var yine bronzeda oynamadım ama tahmin edebiliyorum. pro olsan da voyboy olsan da farketmiyor iyi bir soloq oyuncusu olman lazım, soloqda iş yapan belli herolarla oynaman lazım o kadar.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

copry said:

DoruK said:

hehehe

dün o kadar ağladıktan sonra bugun seride 3te 3 yaparak golda terfi ettim sonunda

bekle beni diamond :p

ben de ağlıyorum ama olmuyor kaldım silverda :(
sen bi league'de gözükmüyorsun? başka server mı

vurmayın da türkiye serverındaki karakterim nick aynı
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

copry said:

Leonayı ve le blancı da nerflemeleri lazım , inanılmaz güçlüler.

Leona, asi kadınım, yine ne canlar yakmışsın.

Yok leona gayet dengeli. LeBlanc aptal summoner'ın aptal champion'ı.

Mid'in Trynd'i.

abi leonayı görünce karşı takımda ' aha yenildik' diyorum yani

bizim takıma gelirse de ' kesin aldık maçı ' diyorum. başka hiçbir hero bu izlenimi vermiyor bana. bende öğrenip alsam sorunu kökten çözücem sanırım.
Mesaj tarihi:
"çirkin zenci karı yaptık, üstüne oyunun metasına ters aptal bir support kiti dizayn ettik, satmadı" diyemiyorlar

KONSEPTE TERSDİ O YÜZDEN LORE LEL
Mesaj tarihi:
yok abi allah belasını versin şu oyunun yemin ederim. gelmez gelmez bana gelir. adam gibi oynuyorum başladığımdan beri yenilsek bile güzel oluyor. az önce yi aldım solo geçtim hayvan gibi kastım öyle böyle değil quadra vs alıyorum sürekli 20 killde falanım. 2 arkadaş biri kogmaw biri garen, garen 7 kere öldü bot lanede feedledi sonrada mawda afk oldu. hayır eğlenmek için oynuyorum ama insanı çileden çıkartıyorlar.
Mesaj tarihi:
eu west serverına yeni geçtim. tr de baslayıp paramı çarçur etmiştim. burada 20 levela kadar hiçbisey almayıp rune için para mı biriktirmem lazım yoksa hero mu açmalıyım ? bi ufak yardım lutfen
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...