Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aldim valla, ilk oyunda winleri 700 ustu 5 tane herif geldi, ezdiler takimi asdasdf

2. oyunumda da, guzel giderken bot lane ezilince heriflerin ikiside geldi mid'e yerlesti trollediler. Kanser olacam bu gidisle oynarken, etmedigim kufur kalmadi heriflere. Patates gibi ezildik ama baya aktif oynmaya basladim cassio ile.
Mesaj tarihi:
alistim cassio'ya iyice, fena valla 15/6 son oyunum hehe yalniz nerflemisler galiba önceki patchte. Ilk spelli attiginda movement speed vermesi lazimdi, vermiyo asda
Mesaj tarihi:
Quinn hoş olmuş, öyle op bir tarafıda yok yalnız kaçanı fena kovalıyıp düdüklüyorda defansif açıdan çok iç açıcı değil. Biraz vayne gibi bıçak sırtı oynamak lazım. Takımın seni iyi korkuyorsa end gamede ilah olur zatende diğer türlü bir Draven kadar dengeli oynıyamıyorsun gibi geldi bana.
Mesaj tarihi:
Korax said:

alistim cassio'ya iyice, fena valla 15/6 son oyunum hehe yalniz nerflemisler galiba önceki patchte. Ilk spelli attiginda movement speed vermesi lazimdi, vermiyo asda

Championa vurması lazım movement speed için minionlara vurdumu vermiyor
Mesaj tarihi:
ahaha 3 kişi kaldık oyun 3 vs 5, mid kennen ben diğer solo laneler tyran ve jax, öyle böyle almadık oyunu, en son 2si öld ü 5ine daldım ağır hasar verdim 2 sini alıp çıktım çok seviyorum lan kenneni :D
Mesaj tarihi:
Alcest said:

Korax said:

Championa vurması lazım movement speed için minionlara vurdumu vermiyor

bunu bilmiyodum, tenks
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...