Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada lol un community si dotadan iyi falan diyodum da alakası yok. son 15 oyunumun sadece 2 tanesi 5 kisi ile sonlandı. herkes afk oyunda.herkesi creep farmda 2 ye katladıgım oyun basında ezdigim oyunları birinin canı oyle istedigi icin afk bırakmasından kaybetmekten sıkıldım.
Mesaj tarihi:
bu gidisle ranked e nası giricem? son 8 oyunum lose her birinde ortayı ezdim itemları aldım ganke baslıyorum hop biri afk yım ben diyo gidiyo.4v5 bi yere kadar oluyor. 12 den 13 e gecene kadar sadece kaybettim lan.
Mesaj tarihi:
gene 100 oyun falan attım level 13 olana kadar bu arada. min %50 si 10 kisi olmadan bitiyor. tabiki murphy kanunlarına gore benim takımım hep daha cok afk oyun basında girip oynamayan en az 15 kisiyle karsılastım takımımda. win ratiom da %30 falandır. iste 10 kisi bitirebildigim ve takım arkadaslarımın ozellikle feedleyip trollememeyi tercih ettigi oyunların zaten %90 ını kazanıyorum.
Mesaj tarihi:
lvl 30 a kadar yaşanıyomuş bunlar valla 2.sezon son çeyreğinde dotadan hondan kopanlar ve veletler yüzünden 3.sezon nesil baya çöp yapcak bişi yok 30 a kadar oynamak istiyosan mecbur yapcak bişi yok 30 tan sonra ranked da falan toparlıyo gene bi nebze zaten bayan adam lvl 30 olamıyo bile oda bırakıyo
Mesaj tarihi:
normal oyunların herhangi başka public oyundan farkı yok
gir rankeda biraz yüksel paşa paşa oynarsın

kazansan da kaybetsen de xp geliyor nasılsa

büyü biraz lee, elise, ez gibi heroları al sonra daha dota mota demezsin zaten
Mesaj tarihi:
KenshinHimura said:

lvl 30 a kadar yaşanıyomuş bunlar valla 2.sezon son çeyreğinde dotadan hondan kopanlar ve veletler yüzünden 3.sezon nesil baya çöp yapcak bişi yok 30 a kadar oynamak istiyosan mecbur yapcak bişi yok 30 tan sonra ranked da falan toparlıyo gene bi nebze zaten bayan adam lvl 30 olamıyo bile oda bırakıyo
simdiden yoruldugum icin gorebilecem mi 30 ları bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
screwy said:

bu gidisle ranked e nası giricem? son 8 oyunum lose her birinde ortayı ezdim itemları aldım ganke baslıyorum hop biri afk yım ben diyo gidiyo.4v5 bi yere kadar oluyor. 12 den 13 e gecene kadar sadece kaybettim lan.

Oynadikca iyi adamlari secip secip ekle listene. Benim listede 25 tane falan adam var. Level 20'ye geldimi zaten listene ekledigin adamlardan olusturdugun 2-3 tane takimin oluyo, illaki birinden biriyle giriyosun oyuna genelde de kazaniyosun. Hic olmazsa mallarla oynamiyosun. Afk olanlar, cikanlar, trolleyen denyolar olmuyo.
Mesaj tarihi:
bunu yapıyorum suan 15 kisi falan var listede de genel olarak sevimli insanlar cıkmadılar cagırınca gelmiyolar ya da girerken ses etmiyolar falan suana kadar kısmetim kapalı. neyse aksamı kazanarak kapattım en azından agzımın tadı duzeldi.
Mesaj tarihi:
screwy said:

lol anca kafa dagıtmalık bir oyun olur. ap master yi yaptım saga sola q spamliyorum insanlar ölüyor. cok etkileyici bir oyunmus.

Abi yanlış anlamadıysam yeni başladın, yeni başlayanlarla oynuyorsun levelın yüzünden ve bunu dedin demi ? Dota da rikiye aghanim kasanından tut, trax a vlad kasanı da vardı.Ve o trax ve r2 oyun alıyor aynı nooblara karşı oynayarak.
Mesaj tarihi:
tr serverıysa baya problemli orası. Bende ilk başta oraya başlamış 2 gün sonra oyunu silmiştim :P

west de başına geliyorsa birşey diyemem. şanssızlık gibi. yada west de ben şanslıymışım.
Mesaj tarihi:
euw deyimde. level sistemi oldugu surece level30 a kadar yaklasık 400 oyun falan daha tutsa aynı win ratio ile oyun casual bi oyun olarak kalıcak. e ranked in ilk basları da boyle olsa. 600 oyun daha casual kalsa. e yani 600 oyun oynadıktan sonra biseye benziyekse oyun ozaman oyun hakkında soyledigim sey yanlıs degil. oyun gayet kafa dagıtmaya yonelik bi oyun onumuzdeki 500 oyun daha.

sonrasına bakınca ona gore yazarım.
Mesaj tarihi:
şu oyunda türkler kadar sütü bozuk bir millet yok ya. adam 1-11 geçmiş top farm yapıo. midde bizi bırakıo bi de bununla övünüo. premade girmişler bi de.

çıldırdım ya kan beynime sıçradı resmen.
Mesaj tarihi:
ulan herkes şu oyunu über süper oynuyor yahu sdfsd özellikle türkler

arada oyun atmadıklarım olsa dicem topice yazan herkes pro oyuncu her şeye bok atıyolar haklılar falan :)

relax olun olm oyun bu, genele söylüyorum bu arada 2-3 sayfadır yazıcam şimdi yazdım

hırsınız yüzünden patiden ranked takım çıkmadı
Mesaj tarihi:
sütü bozuk felan ağır olmuş ama türklerle ilgili kabül ettiğim tek şey = takımından birisi en ufak birşeymi söyledi, yada yaptığı en ufak birşeye uyuzmu oldun. Hemen karşı takımın kazanmasına yardım et...

Hani genelleme yapmayı hiç sevmem fakat bu olay kesinlikle böyle. Çok karşılaşıyorum... Sevecek şey değil, nefret edecek şeyler arıyoruz takımımızda :P
Mesaj tarihi:
@Doruk, abi ben demiyorum ki süper oynuyorum çok yetenekliyim. Zaten ben adamların kötü oynaşından çoık rahatsız değilim. Konu kasten puştluk yapmaları

@Densiz, oyundaki oyunculardan bahsediyorum tabi ki, tüm halka niye yayayım. yetmez ama evet.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...