screwy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bu arada lol un community si dotadan iyi falan diyodum da alakası yok. son 15 oyunumun sadece 2 tanesi 5 kisi ile sonlandı. herkes afk oyunda.herkesi creep farmda 2 ye katladıgım oyun basında ezdigim oyunları birinin canı oyle istedigi icin afk bırakmasından kaybetmekten sıkıldım.
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Dünyanın en kötü communitysi olabilir LoL'ünkü ya. Şu honor olayı geldi de duruldu biraz.
screwy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bu gidisle ranked e nası giricem? son 8 oyunum lose her birinde ortayı ezdim itemları aldım ganke baslıyorum hop biri afk yım ben diyo gidiyo.4v5 bi yere kadar oluyor. 12 den 13 e gecene kadar sadece kaybettim lan.
screwy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 gene 100 oyun falan attım level 13 olana kadar bu arada. min %50 si 10 kisi olmadan bitiyor. tabiki murphy kanunlarına gore benim takımım hep daha cok afk oyun basında girip oynamayan en az 15 kisiyle karsılastım takımımda. win ratiom da %30 falandır. iste 10 kisi bitirebildigim ve takım arkadaslarımın ozellikle feedleyip trollememeyi tercih ettigi oyunların zaten %90 ını kazanıyorum.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 http://tr.twitch.tv/riotgames çok güzel maç oluyor, bizim armutlardan sonra ilaç gibi geldi
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 lvl 30 a kadar yaşanıyomuş bunlar valla 2.sezon son çeyreğinde dotadan hondan kopanlar ve veletler yüzünden 3.sezon nesil baya çöp yapcak bişi yok 30 a kadar oynamak istiyosan mecbur yapcak bişi yok 30 tan sonra ranked da falan toparlıyo gene bi nebze zaten bayan adam lvl 30 olamıyo bile oda bırakıyo
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 aha ne demiş. Dotacılarla veletleri aynı kefeye koymuş. Beyler siz dalın ben geliyorum.
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 normal oyunların herhangi başka public oyundan farkı yok gir rankeda biraz yüksel paşa paşa oynarsın kazansan da kaybetsen de xp geliyor nasılsa büyü biraz lee, elise, ez gibi heroları al sonra daha dota mota demezsin zaten
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ahahh susayım susayım diyorum ama lee sin ahahha
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ha tabi bide quickcastle oynaman lazım oyunu öyle dota kafasıyla tuşa basıyım mousela tıklıyım diye oynuyorsan zaten bırak klavyeyi mouseu
screwy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 KenshinHimura said: lvl 30 a kadar yaşanıyomuş bunlar valla 2.sezon son çeyreğinde dotadan hondan kopanlar ve veletler yüzünden 3.sezon nesil baya çöp yapcak bişi yok 30 a kadar oynamak istiyosan mecbur yapcak bişi yok 30 tan sonra ranked da falan toparlıyo gene bi nebze zaten bayan adam lvl 30 olamıyo bile oda bırakıyosimdiden yoruldugum icin gorebilecem mi 30 ları bilemiyorum.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Densiz said: aha ne demiş. Dotacılarla veletleri aynı kefeye koymuş. Beyler siz dalın ben geliyorum. dalın bekliyorum
Korax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 screwy said: bu gidisle ranked e nası giricem? son 8 oyunum lose her birinde ortayı ezdim itemları aldım ganke baslıyorum hop biri afk yım ben diyo gidiyo.4v5 bi yere kadar oluyor. 12 den 13 e gecene kadar sadece kaybettim lan. Oynadikca iyi adamlari secip secip ekle listene. Benim listede 25 tane falan adam var. Level 20'ye geldimi zaten listene ekledigin adamlardan olusturdugun 2-3 tane takimin oluyo, illaki birinden biriyle giriyosun oyuna genelde de kazaniyosun. Hic olmazsa mallarla oynamiyosun. Afk olanlar, cikanlar, trolleyen denyolar olmuyo.
screwy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bunu yapıyorum suan 15 kisi falan var listede de genel olarak sevimli insanlar cıkmadılar cagırınca gelmiyolar ya da girerken ses etmiyolar falan suana kadar kısmetim kapalı. neyse aksamı kazanarak kapattım en azından agzımın tadı duzeldi.
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 screwy said: lol anca kafa dagıtmalık bir oyun olur. ap master yi yaptım saga sola q spamliyorum insanlar ölüyor. cok etkileyici bir oyunmus. Abi yanlış anlamadıysam yeni başladın, yeni başlayanlarla oynuyorsun levelın yüzünden ve bunu dedin demi ? Dota da rikiye aghanim kasanından tut, trax a vlad kasanı da vardı.Ve o trax ve r2 oyun alıyor aynı nooblara karşı oynayarak.
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 tr serverıysa baya problemli orası. Bende ilk başta oraya başlamış 2 gün sonra oyunu silmiştim :P west de başına geliyorsa birşey diyemem. şanssızlık gibi. yada west de ben şanslıymışım.
screwy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 euw deyimde. level sistemi oldugu surece level30 a kadar yaklasık 400 oyun falan daha tutsa aynı win ratio ile oyun casual bi oyun olarak kalıcak. e ranked in ilk basları da boyle olsa. 600 oyun daha casual kalsa. e yani 600 oyun oynadıktan sonra biseye benziyekse oyun ozaman oyun hakkında soyledigim sey yanlıs degil. oyun gayet kafa dagıtmaya yonelik bi oyun onumuzdeki 500 oyun daha. sonrasına bakınca ona gore yazarım.
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 işte pis bi adam olmasan benim gibi yüce oyuncularla oynayıp akali midle 2v5 de taşırım seni ama yapıcak bişey yok
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 şu oyunda türkler kadar sütü bozuk bir millet yok ya. adam 1-11 geçmiş top farm yapıo. midde bizi bırakıo bi de bununla övünüo. premade girmişler bi de. çıldırdım ya kan beynime sıçradı resmen.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ulan herkes şu oyunu über süper oynuyor yahu sdfsd özellikle türkler arada oyun atmadıklarım olsa dicem topice yazan herkes pro oyuncu her şeye bok atıyolar haklılar falan :) relax olun olm oyun bu, genele söylüyorum bu arada 2-3 sayfadır yazıcam şimdi yazdım hırsınız yüzünden patiden ranked takım çıkmadı
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 sütü bozuk felan ağır olmuş ama türklerle ilgili kabül ettiğim tek şey = takımından birisi en ufak birşeymi söyledi, yada yaptığı en ufak birşeye uyuzmu oldun. Hemen karşı takımın kazanmasına yardım et... Hani genelleme yapmayı hiç sevmem fakat bu olay kesinlikle böyle. Çok karşılaşıyorum... Sevecek şey değil, nefret edecek şeyler arıyoruz takımımızda :P
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 @Doruk, abi ben demiyorum ki süper oynuyorum çok yetenekliyim. Zaten ben adamların kötü oynaşından çoık rahatsız değilim. Konu kasten puştluk yapmaları @Densiz, oyundaki oyunculardan bahsediyorum tabi ki, tüm halka niye yayayım. yetmez ama evet.
Öne çıkan mesajlar