Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 reportlar automated değerlendirildiği için bir önemi yok ben hepsini seçip gönderiyorum eyvallah diye mesaj geliyor her gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 S-H said: dk 35 rakip 4 kişi pushlayıp 2 tane tower aldılar,mid rax tower yarı hp'ye geldi,tek başıma skill spamlayarak son tower yarı hp'deyken püskürtebildim,regen olmaya gittiler ama geri gelmeleri çok uzun sürmeyecek,ruslar hala farmlıyor,ward yok,courier upg edilmedi Skill spamleyerek lane tutabiliyorsun ve ward yok courie upg edilmedi diye millete kızıyosun ilginçsiniz arkadaş sen niye almıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 başlık çok yanıltıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 BON OYONO TOSOYOROM WORDO PORO VOROMOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 benim almadığımı nereden biliyorsun ? tusk 1. skill spamlıyorum skill dediğim de o 250 vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Tusk 1. skill spamlayarak oyun tutuyorsan hakkaten helal olsun sana, creeplere bile tutmaz o spell. Bu arada yeni hero spamlayan tiplerden de Ruslara oranla daha çok nefret ettiğimi söylemiş miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 nolur benden nefret etme :(( adamlarda regen yoksa 3 kule alana kadar izin ver de bi zahmet geri dönsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Deathlord forumda senin kadar itici bir insana daha rastlamadım desem sanırım yanlış olmaz. sürekli bir kişiyle tartışma haline girmeye çalışan, sürekli en iyi ben bilirimci olan, sürekli karşıdaki "tamam haklısın he" demesine rağmen susmayan bir insan daha görmedim ben galiba. bana cephe almazsan sevinirim ama ben tespit adamıyım. senin hakkındaki tespitimde budur. verdim sana 0 sus yerine otur. ne güzel kafiyeli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Tesekkurler cem, gene postayi koydun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Cem'e Sendikadan genel bir destek seziyorum, yanlış mıyım Şükrü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 dogrusun Emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ben de şükrü diyiyim bari herkes diyo yalama oldu. şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 rusyaya adsli kim çekti ya? sorunun köküne inin bencce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 put in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 cempostaci said: Deathlord forumda senin kadar itici bir insana daha rastlamadım desem sanırım yanlış olmaz. sürekli bir kişiyle tartışma haline girmeye çalışan, sürekli en iyi ben bilirimci olan, sürekli karşıdaki "tamam haklısın he" demesine rağmen susmayan bir insan daha görmedim ben galiba. bana cephe almazsan sevinirim ama ben tespit adamıyım. senin hakkındaki tespitimde budur. verdim sana 0 sus yerine otur. ne güzel kafiyeli oldu Teşekkür ederim. Ben de forumda senin kadar gereksiz bir insana rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 beklenen oldu,kaybettik. 3-12-2 razor (hiç team fight girmedi.) 4-14-10 meepo (10 asisti var yine iyi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bu ruslarda meepo hastalığı var heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 AP oyunda bir insan niye meepo seçer ki hiç anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bana dun randomdan geldi, oyun takildi makildi repick yapamadim, 15. dakikada kulemiz yoktu. gerce tek basima becerebilicegim bisey de degil o kadar gaddar kaybetmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Şükrü zaten Meepo oynamak da senin tek başına başarabileceğin bir iş değil üzme kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ag atip kaciyorum, hop base'e digerinin yanina teleport asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OLUM_MAKINASI Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 senin strateji bastan yanlıs, kontrolsuz guc anakragücü oynıcaksan meepoyla birine ag atıp basedeil dierleriyle çökeceksin üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ADAM GERÇEK BİR ÖLÜM MAKİNASI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sakın girmeyin oyuna rus kaynıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar