sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Sevebilirsin bence iyi bir insanım. Genelde tanıyanlar sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 başka başlıklarda çıkıntılık olsun diye yozlaşmayı övmek, sonra kendisine dokununca ülkeden tiksinmek başka sorunlar var burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Yozlaşmayı övmüyorum ben, yozlaşma kültürümüzün bir parçası malesef. İkili tartışmaya da girmek istemiyorum müsade edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Bizim kuşağın yurtdışına çıkma isteğini, bu ülke yaşanılmaz kaçmalıyım tavırlarını hiç tasvib etmiyorum. Orası şöyle şurası böyle diye konuşmakta sıkıntı yok, belirli iq üzerindeki insanlar günübirlik mekanizmadaki aksaklıkları zaten yeterince gözlemleyebiliyor. Burada kişinin karşısına 2 seçenek çıkıyor; Ya bulunduğu mekansal ortamda huzur ve refah içinde yaşabilmek için üretim veya çözüme yönelik davranış sergiliyceksin, Ya da sorun tespitini yapıp, bak aga bu bu sorunlu cık cık olmaz ki böyle diyip kenara sıvışıcaksın. 2. sini herkes yapıyor artık, üniversite okumuş bizlerin kısıtlı bilgi dağarcığı bile çoğu spesifik konuda yorum yapmaya yeterli düzeyde. Ama yapılan yorumların hiçbiri şu ülkeden gitmemek için, yaşanılan ortamı daha düzgün yapabilmek adına yapılan yorumlar değil. Kendim de dahil olmak üzere kızıyorum bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 örgütlü değiliz abi. asla da olmayacağız. bir de mücadele risktir, oysa bizim elimizde kaybetmekten korktuğumuz üç beş şey var hala. onlar da gitsin belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yapılacak hiç bir şey yok çünkü bu yozlaşmayı düzeltmek için, memleketin üniversite okumuş kalburüstü adamı bile yozlaşmayı övüyorken "cahil" insanlara hiç bir şekilde laf anlatamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 goldbären said: örgütlü değiliz abi. asla da olmayacağız. bir de mücadele risktir, oysa bizim elimizde kaybetmekten korktuğumuz üç beş şey var hala. onlar da gitsin belki :P gidicek gidicek bu iş zaten tamamen intikama dönücek zamanında nasıl başı kapalılar dışlandıysa, nasıl anneler veli toplantılarından atıldıysa çok daha beteri kafirlere olucak. sokakta bile yürüyemiyecek hale gelicekler alienization korkusundan sonra düştükleri bok çukurundan yukarı bakıp KURTARIN BİZİ. HATA ETTİK AFFEDİN diye yalvarıcaklar ve bende onlara bakıp fısıldıycam hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Kaede said: ve bende onlara bakıp fısıldıycam hayır benim kafamdaki sahne şunun gibi daha çok http://global3.memecdn.com/Where-is-your-god-now_o_138722.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://www.birgun.net/actuels/1332676522.jpg müslümanlara çok zulüm edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 aslında bi silah olsa. sadece kumaştan geçtikten sonra beyne giderse patlatsa. çıplak ete zarar vermese. bütün türbanlıları temizleriz!!!!!!!!!!!!!!!!! UFFFFF ERKELAZERİ KOYARIZ ADINI DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Bireysel silahlanma rekoru kırsa bizim kesim, mesajı alırlar bence. Her şeyin üstüne kaba kuvvetle gitmeye çalışanları (hükümet, kolluk kuvvetleri vb.) bastırmanın yolu onlardan daha gaddarca karşılık vermek çünkü. Onlar pısınca "diyalog" mevzularına dönülür yine. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Sosyal patlamaya "sosyal risk" diye bakıp kategorize edip küçümseyen zihniyeti ancak toprak paklar. Başka yolu yok, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 elimden geldiğince yanıtlamaya çalışyim @goldbaren stephen king okur gibi okudum etkisinden kurtulmak bile zaman aldı:) @obuzhapsever doğru yanlış değil ancak ben orada 4 ay kaldım 4 ay boyunca amerikan futbolu izledim abi. hatta bi ara bi panik ortamı vardı adamlar shark week başlıcak diye işi gücü bırakıp barlara gidiyodu discovery ng izlemek için:) @coco istanbulu terketsem yaşayabileceğim tek yerdir izmir. bende aşığıyım bu kentin ancak iş gereği şu an kent değiştiremem:/ @xenocide güzel bilgi teşekkür ederim @kzpmaza birinin daha aynı şeye dikkat etmesi güzel demekki sorun bende değilmiş:) oksijen insanı gerçekten dinçtutuyo.. @soris kuzenim SF'de NVIDIA'da test bölümü müdürü olarak çalışıyor 8 senedir orda buraya gelirsen iş bulurum konaklama zaten dert değil diyor da 2 sene önce kızın babası vefat etti 2 günde geldi buraya çok zor bir durumdur diye tahmin ediyorum @dasaa yine hayallerimizin orta yerine ediyosun karşim :D @deadwool belli bir süreci sonucu abi bu tahammül edememek ile ilgili. ben biraz polyanna da olabilirim bu konuda mesela bu dünyada doğuyosun atıyorum iskoçyaya gitmek istiyosun ama vize vermiyolar. abi neden ben orayı da görmek istiyorum?! olmaz seni almayız o_O biliyorum bunun bi dünya güvenlik sebebi var ama hakkım olarak görüyorum. aynı şekilde hepimizin olduğu gibi iyi yaşamak hakkım ama burada iyi yaşayamıyorum. @Osuran boğa bakış açısı. kimisi uçağa binmez karayolu en güvenlisi der ama karayolu ile senelik olarak daha çok ölüm yaşanır. bu da aynı durum buradaki olayları totale vursan amerikadan daha çok vukuatımız vardır heralde. @roket adam aynen öyle. illaki birşey karşına çıkıp seni demoralize ediyor. @sipeyskeyk abi işte adamı deli eden bu. kız arkadaşım rusyadan geldi 3 ay burada kaldı. babam bile diyordu oğlum söyle de çok mini etek giymesin diye. babamın nası düşündüğünün farkındayım o beni dışardaki ayıdan öküzden ötürü uyarıyor yoksa mini etek de dert yok. bana mini etek giymemeyi öğretme oğluna tecavüz etmemeyi öğret meselesi. bu mantık da miksen değişmeyecek bu ülkede. yahu amerikada sordum sen hangi dine mensupsun diye bu seni ne ilgilendirir gibi bi cevap aldım bu abi işte benim hayatımdan sana ne bunun özeti. iş icabı İsrail'e gittim burada insanlara israil diyince ben onların anasını diye başlıyor adamlar. israilde fabrikaya girdim genel müdür karşıladı özür diledi neden dedim bayrağı unuttuk dedi. bi baktım israil bayrağının yanına türk bayrağı çekiyorlar. çünkü adamlar siyasetle sosyal yaşamı ayırtedebiliyor. amerikada medeniyet yok diyolar kimse kusura bakmasın ama benim gördüğüm kadarıyla amerikada medeniyetin dibi var(.) bu arada özel değilse mesleğin nedir? @Biohazard almanyada master için kasıyorum usta gidersem dönme niyetinde değilim. oradaki iş potansiyelini bi hayli araştırdım evet dediğin gibi zor değil sadece adım atmak gerekli. @rasmon haklısın ancak dediğini yapabilecek durum var yapamayacak durum var. ben bu ülkede bişeyleri değiştirebileceğime inanmıyorum. burada bişe değiştirmek için harcayacağım eforu başka bir ülkede asimile olmak için harcayabilirim. mevcut düzenler var hayata bir kez geliyorsun zamanını değiştirmek için mi yoksa iyi olan düzene adapte olmak için mi harcarsın? ben ikincisini tercih ederim. bu şuna benziyor diyelim iranda yaşıyorum atıyorum tecavüzün cezası idam, abi bişeyler yapiyim de idamın yerine çözüm üreteyim. bu boşa kürek çekmek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bi ben yokum listede. bana da bi şey yazaydın keşke :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 lan benim de adım yok kahretsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Finans. Gerisi özel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sipeys ekonomik tetikçi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 @imamizer senin her dediğine imzamı atarım nick'inden ötürü :D @doruk haklısın kardeşim oldumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sipeyskeyk said: Finans. Gerisi özel :)0 anladım:) ben de mühendisim de benim de son iki yılda baya bi fazla yurtdışı gezim oldu ama seninki gibi 1 yıl süreli değil:)gezmesi güzel bu işin:) @Theridone selam verdik borçlu çıktık:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ben de mühendisim en uzak gezim yan binaya geçmek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 :) bizimki satış sonrası destek tarzında olduğu için gezmesi çok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ben gezmemek için hayvan gibi rest çektim bu dönem heh. bi yerden sonra ii deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ya ülke içi bayıyo haklısın. bi izmir işlerine seviniyorum o da hem izmiri sevdiğimden hemde arkadaşlarım var orda yaşayan. ama yurtdışı işi iyi. tabi son israil gezisinde sireni duyup sığınağa koşmak hariç:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Rasmon said: Bizim kuşağın yurtdışına çıkma isteğini, bu ülke yaşanılmaz kaçmalıyım tavırlarını hiç tasvib etmiyorum. Orası şöyle şurası böyle diye konuşmakta sıkıntı yok, belirli iq üzerindeki insanlar günübirlik mekanizmadaki aksaklıkları zaten yeterince gözlemleyebiliyor. Burada kişinin karşısına 2 seçenek çıkıyor; Ya bulunduğu mekansal ortamda huzur ve refah içinde yaşabilmek için üretim veya çözüme yönelik davranış sergiliyceksin, Ya da sorun tespitini yapıp, bak aga bu bu sorunlu cık cık olmaz ki böyle diyip kenara sıvışıcaksın. 2. sini herkes yapıyor artık, üniversite okumuş bizlerin kısıtlı bilgi dağarcığı bile çoğu spesifik konuda yorum yapmaya yeterli düzeyde. Ama yapılan yorumların hiçbiri şu ülkeden gitmemek için, yaşanılan ortamı daha düzgün yapabilmek adına yapılan yorumlar değil. Kendim de dahil olmak üzere kızıyorum bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 herkes otursun oturduğu yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar