Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Flassh said: psikopatım tanışmak istersen öm Ahahaha , 1 tasla 2 kus olmus s dfdsa. Bu arada haberturkun allah belasini versin,denize atlarken kafasini boydan boya yaran elemanin hastanedeki videosunu da bunlar sansursuz vermisti galiba zamaninda. Su solcu turk hacker team kisa surede bunlari hackler de rezil olurlar umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 atlamasın o salakta denize bilmemnerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. bu haber sitelerinde bir s.k.m akıl yok arkadaş. şimdi o kızın ailesi, yakınları, arkadaşları onu en son gördükleri haliyle değil de şu fotoğraflardaki başı gövdesinden ayrık biçimde hatırlayacaklar ve her hatırladıklarında acıları iki katına çıkacak. yazık.. bu arada bende youtube'den mobese kaza görüntülerine bakıyorum. özellikle ülkemizde ki kazalar tam bir komedi. bende de var mı psikopatlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 aklıma gelmişken, geçenlerde bir makale okumuştum. internetin ve medyanın bu denli gelişmesi, en olmayacak, en uç senaryoların, görüntülerin, videoların bile çok geniş kitlelerin ulaşabileceği yerlerde bulunması yüzünden bilmem kaç milyonluk insan tarihinde insanlık ilk defa bu denli duyarsız ve 'şaşırmaz' hale geldi yazıyordu. zaten her şeyi biliyoruz artık, kafası kopandan, ikiye bölünene, 4-5 kişinin tecavüzünden bilmemnesine kadar tüm senaryolar kafamızda. gerçek hayatta görsek 'şaşırmayacağız' yani. ve bu aslında inanılmaz yapay bir şey. prozac nation kafası. insanlığımızı koruyalım bence. her şeye hazır olmak robot işi, ben o kadar da hazır olmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Bundan 10 sene once bile ogrish.com vardi, yeni olan seyler diil ki bunlar. Duyarsizlasmak insanligin sucu, goruntulerin degil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 shownomercy vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 4chan'da GIF bölümünde her gün gore thread var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hep ahlaksız yuvası işte 4chan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 eti üç harfli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 oha pembesini ilk kez görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 başka bir şeyi yadırgamadın yani resimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ağız çizmişler galiba bi de yamuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 birazda şaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 o kadar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 oha ismi harbiden üç harfli olarak mı değişmiş. yuh artık ya.. derken alttaki bobiler.örg yazısını gördüm ve hemen yazımı editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi ucundanda olsa tebrik ediyorum ashudasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Yazıldı mı okumadım ama böyle habercilik anlaşının ta içine edeyim ben. Şerefsizlik yaptıkları gitmişler kafayı bile blurlayıp koymuşlar. Tek amaçları reyting şu haberin veriliş şekline bak sinirlenmemek elde değil. Neyse kıza üzüldüm valla pisi pisine gitmiş. Yazık. Üniversite öğrencisiymiş bir de akşam akşam moralim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 hiç sevmediğim bişey şu go kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar