Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 http://community.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=74234 Benim hosuma gitti degisiklikler, daha bir mantikli olmus skiller bence.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ya evet o interdictor skill req. neydi öle. gemiye biniosun hop bubble aççam ben diosun bi bakıosun module daha bi 30 gun var sdsfs. bu enteresan "equirements to train capital hulls will only require battleship 3 instead of 5." haha hac ve hicler gerçek isimlerine kavuşuyor Assault Ships, Heavy Assault Ships and Heavy Interdictors classes are going to be renamed to Assault Frigates, Heavy Assault Cruisers and Heavy Interdiction Cruisers. That is because with the training connection cut, we don't want to lure players into believing that some tech 2 hulls are linked in skill anymore. Besides, that is how you call them anyway, right? hac ve cs hull req degısımlerı guzel
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 simdiden destroyer ve bc skillerini yarim birakanlar 5 lesin! diger cruser skillerini de en asagi 3 lesinler ki, patch den sonra da avantajli duruma gecebilesiniz. ben sahsen butun irklarin frig - bs skillerini once den 5 ledigim icin bayagi bir skill reimbursementim olacak :D aslinda binebilirdigim gemilerde degisiklik olmayacak ama skill puani dogal olarak yukselecek :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Electronic Attack Ship, Interdictor, Recon Ship, Heavy Interdictor, Command Ship ek paketten sonra guzel bonuslar getiriyor. Yeni oyuncular CS'e gideemz ama otekiler kasilasi duruyor ek gelecek seyler icin.
thebaltaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 CCP canı neyi istiyorsa onu değiştirebilir bence mahsuru yok =))) CS5 / HAC5 / HER IRKIN CRUISER ve FRIGI 5 / HIC5 trainde / HER IRKIN BS 5 ne yapıyorsa yapsın =)
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 e peki ben bc 5 dest 5'im su anda, hangi ırkın bc ve destini vericekler bana? puanımı geri vericekler benmi secicem hangisine vericeğimi* deste direk vermem ahaha baska ibşi alırım osp le ha ok cruiser 3ünün olduğu ırklaa vericekmiş. alıveriyim bari cruiser 3 galante ve caldari napak
behran Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 her ırkın cruiser i 3 ve üstü ise hangisine reimbuse edicek? hepsine eklyebilecekmiyiz? sadece birine mi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Destroyer sevmiyorum ben. Level 1 gorev yaparken kullandim sadece ama sevmiyorum. Adam gibi bir Frigate ya da Cruiser kullanmayi yeglerim. Ne ise yariyor ki Destroyer?
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 GERGE said: Ne ise yariyor ki Destroyer? yapma bunu yapma
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Cuce said: e peki ben bc 5 dest 5'im su anda, hangi ırkın bc ve destini vericekler bana? puanımı geri vericekler benmi secicem hangisine vericeğimi* deste direk vermem ahaha baska ibşi alırım osp le ha ok cruiser 3ünün olduğu ırklaa vericekmiş. alıveriyim bari cruiser 3 galante ve caldari napak behran said: her ırkın cruiser i 3 ve üstü ise hangisine reimbuse edicek? hepsine eklyebilecekmiyiz? sadece birine mi mantalite şu; şu anda bi gemiye binebiliosan, patchten sonrada binebileceksin. Yani bu ne demek? Battlecruiser skilin diyelim ki 5, her ırk cruiser skilin 3. Şu Zaten sen şu anda bütün CS lere binebiliosun ( tabi cruiser falan 5 se ). patchten sonra, da bütün cs lere binebilinecek biçimde set edilecek skillerin. Yani butun racial bc skillerin 5 olacak. Aslında iyi şeyler bunlar, umarım incursioncıları ikna edebilirimde cs kullanmaya başlarız.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 GERGE said: Destroyer sevmiyorum ben. Level 1 gorev yaparken kullandim sadece ama sevmiyorum. Adam gibi bir Frigate ya da Cruiser kullanmayi yeglerim. Ne ise yariyor ki Destroyer? frig katili olarak bakabiliriz. Zayıf tankı yanısıra sapık dps i var o size a göre. Yenilerini denemedim ama eskileri bile gayet iyi. pve için bi olayı yok ama. Interdictorlar ayrı konu tabi.
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Suark said: Cuce said: e peki ben bc 5 dest 5'im su anda, hangi ırkın bc ve destini vericekler bana? puanımı geri vericekler benmi secicem hangisine vericeğimi* deste direk vermem ahaha baska ibşi alırım osp le ha ok cruiser 3ünün olduğu ırklaa vericekmiş. alıveriyim bari cruiser 3 galante ve caldari napak behran said: her ırkın cruiser i 3 ve üstü ise hangisine reimbuse edicek? hepsine eklyebilecekmiyiz? sadece birine mi mantalite şu; şu anda bi gemiye binebiliosan, patchten sonrada binebileceksin. Yani bu ne demek? Battlecruiser skilin diyelim ki 5, her ırk cruiser skilin 3. Şu Zaten sen şu anda bütün CS lere binebiliosun ( tabi cruiser falan 5 se ). patchten sonra, da bütün cs lere binebilinecek biçimde set edilecek skillerin. Yani butun racial bc skillerin 5 olacak. Aslında iyi şeyler bunlar, umarım incursioncıları ikna edebilirimde cs kullanmaya başlarız. assault ve vg için yine bi derece ama hq için kötü ya cs malesf
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ha onu bılmıorm, vg yapıorz paso e düşmanlar %99 frig ve cruiser. Hadi boostlar var tracking falan ama sordum, vindylerde ıskalıomuş abi kullanın onun yerine astarte abso, mis gibi. Hem hayvan gibi dps hem tank hem tracking
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sleipnir fena değildi mesela eski vanguardlarda ama sen armor fleet arıyorsun. astarte, absolution falan zor gibi sanki, az oynayayım bi eft ile bakalım range falan nasıl.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bak bak, kıyaslarken astarte ile mega ve vindy yi, abso ile amarr gemileirni kıyasla. sleipnir hayvan zaten. Ya med silah kullanmak çok mantıklı. Bide domi öneresim var benim ama çok skill intensive olucak o . Dominix 3x drone damage olayı + omni tracking linklerle sentyler 50-60km optimalla 800+ dps görüyor. Tracking nasıl olur bilmiorm.
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 çok anlamıyorum blasterlardan ama void ile dps iyi ama range baya kötü ya. null yada faction am kullanmak lazım sanırım. gerçi anti matter range bile yetmiyor gibi 20kmde. absolutiona da bakayım legion çok daha iyi gibi ikisinden de bu arada
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hemen bi eft warrioringen yapayım koyayım sonuçları; mega All level 5, faction ammo falan t2 ekipman boostsuz (biraz overtank olabilir) standart armor fiti 2 Tracking computer, ikisinide range(A) sonra ikisinde tracking(B) yaparsak ( kıyaslama amaçlı ). ( en güzeli DPS graph koymak ama düşmanın sig değerlerini bilmiorm ) Mega A B CN antimatterla 873 DPS 5.8+20;0.08931 4.5+13;0.14637 Null la 696 DPS 16+29;0.06698 13+18;0.10978 Astarte A B CN antimatterla 819 DPS 2.9+15;0.15 2.3+9.4;0.2458 Null la 653 DPS 8.2+22;0.1125 6.3+13;0.1843 ikisininde rigler tank ağırlıklı felan. Droneları koymadım, megaya sentryleri koyarsan fark açılır, ama genelde smallar kullanılıo yani burdan bakınca, trackingde dövüor. Şöle bi graph çıkardım bazı varsayımlar yaparak, düşmanı bi slasher bir de stabber aldım, Slasher %46 yani 250 ile falan gidiyor diyelim ( web meb yaptık ) Stabberda %40 gitsin. İlki frige ikincisi cruiser. Burdan bakınca aslında görüosun, gemiden çok uygulanan webler,paintler ve mesafe önemli graphlarda 1range 1 tracking açık, optimalı yüksek olan mega
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 buda sentry domi baya iimiş yahu kırmızı olan cruisera yeşil frige http://s11.postimage.org/ao80yar1v/image.jpg
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 açıkçası böyle tek başına bişey ifade etmiyor aslında fitleri görmeden. bi de 250 baya yüksek bi hız, baya bi yavaşlıyorlar çünkü weblenince.
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 oyun diye geldim bilimsel araştırma çıktı.
sadman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 acık karıştır arka sayfaları daha neler bulursun bunun gibi (:P)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Bunlar bir sey degil, en kolay yuzu. Sen tuccarlarin yaptigi seyleri gor. Oyun uzerine tez yazsan yeridir yani. PvP yapacam diye girsem de birakamadim ticareti, skill kasacagim onun icin de. Ortalikta PvP, PvE diye gezerken para getirme ihtimali cok olan ama skill olmadigi icin uzun uzun ugrasacak vakit ayirmak istemedigim seyler goruyorum hep.
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bu oyudna bi şekilde para yapıp yanına alt bir spsi yuksek karakter alabilirsin. Epey oyundan aldığın zevki artırır kısa vadede. Zaten karakter alım satımı ayrı bir market evede herhalde legit olan tek oyundur.
Öne çıkan mesajlar