Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

%100 Yerli FPS: Terör Harekatı


goldbären

Öne çıkan mesajlar

Bu ne lan. nasıl geldim buraya ahah

http://forum.donanimhaber.com/m_34227019/mpage_1/key_/tm.htm

Bu oyun game maker 7 pro ile Ali Bolat tarafından yazılmıştır.Grafikleri ise photofiltre ile yapılmıştır..Modeller ise anim8or ile yapılmıştır.Oyundaki müzikler ise dışarıdan alınmıştır.Oyun 3 boyutlu,fps türündedir.Oyun 5 bölümden oluşur.Oyunda hile,kayıt vs.. özellik mevcuttur.Oyunun dosyalarından silerseniz veya değiştirirseniz düzgün çalışmayabilir..

Bu arada oyunda Türk kültüründen izler de çok bulunuyor..Can kapsülü yerine ayran içip can dolduruyosunuz,rehineler kazak,pantolan,Türk milli takım forması giyiyor.

Oyunun Konusu:

Dış güçlerin politikaları ülke içindeki karışıklığı kat ve kat arttırmayı hedefliyordu.Bu yüzden çok gizli ve profesyonel bir örgüt kurdular.Örgüt terör faaliyetleri planyacak ve bunları gerçekleştirecek ya da gerçekleştirtecekti.Bundan bir süre sonra istihbarat birimlerinin de haberi oldu.Ve ülke içindeki örgütün kanlı oyunları başlamadan bitirmek için çok özel bir grup oluşturuldu.Ve bu gruptakilere terör örgütünü her ne şekilde olursa olsun bitirme görevi verildi.


http://img168.imageshack.us/img168/5020/38282553.jpg

http://img190.imageshack.us/img190/6761/kopyas1g.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

donanımhaberde de biri diğerini azarlamış sen 3d nin ne olduğunu biliyon mu diye sonra 3d 3 division demek demiş, kimsede bişi dememiş adama ne biçim forum lan orası ahaha


abi bomba o ya, 3 division

sonra da kısıtlı cs1.6 ekran ayarları bilgisinden de "d3d ile karıştırma, opengl de var onlar başka şey" demiş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

boğaz harbi diye oyun yapmak.. çok yaratıcıymış cidden

üstüne 100 milyarlık sanayi bakanlığı hibesi almış adamlar. biz yaratıcılığın a^+^+na koyduk düzgün bi proje çıkaralım alalım diye, herifler 'BOĞAZ HARBİ DİYE OYUN YAPALIM QANQA NASI FİQİR????' diye çıkmışlar ahhahahhahahahhaha

ALLAHIM NE İDİ GÜNAHIM
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...