Akito Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 off pussy destroyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 olay şu: işin başlangıcı cartoon. steamboat willie vs. bizde bunun için kullanılan kelime çizgi film oldu. lakin sonradan japonlar kendilerini geliştirip, amerika'nın o cartoon ekolünden tümden kopunca burada kullanılan terim anime oldu. aynı şey comics ile manga kelimeleri için de geçerli. biz ise türkiye olarak bu işin kültüründen, neyi nasılından kopuk olduğumuz için bu ayrımı betimleyecek yeni kelime üretmedik. üretmediğimiz için anime ile mangayı kullanıyoruz dünyanın geri kalanı gibi. polonyalı da anime diyor, norveçli de. biz de diyeceğiz. çünkü aynı şey değil. ha ama 'murican kompleksli redneck styla "JAPANESE KAHTUUN SAME SHITE" diyen bir grup var tabii, bizim türkiye olarak kaybedeceğimiz birşey olmadığı için amarigan zenofobi ajandasını desteklememize gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 amerikan filmine hollywood filmi diyebilmen bunu HOLLYWOOD BU BAŞKA Bİ ŞEY HACIT YA diye ifade edebilmeni sağlamaz. yanılıyor da olabilirim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 topu çocuklar için işte. tartışmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Akito said: amerikan filmine hollywood filmi diyebilmen bunu HOLLYWOOD BU BAŞKA Bİ ŞEY HACIT YA diye ifade edebilmeni sağlamaz. yanılıyor da olabilirim tabii. amariga öyle bir ayrımı özel bir kelimeyle yapsaydı olurdu. alakasız bir benzetme o nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 imamizer said: ortaokullu kızlar ağlama/orgazm/acı karışımı sesler çıkarıyorsa anime.AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Sam said: Akito said: amerikan filmine hollywood filmi diyebilmen bunu HOLLYWOOD BU BAŞKA Bİ ŞEY HACIT YA diye ifade edebilmeni sağlamaz. yanılıyor da olabilirim tabii. amariga öyle bir ayrımı özel bir kelimeyle yapsaydı olurdu. alakasız bir benzetme o nedenle. film olduğu gerçeğini değiştirir miydi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 dasaaa said: topu çocuklar için işte. tartışmaya değmez. 2/10, apply yourself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 cartoon dediğimiz sey cizgi film dediğimiz sey değil. bizim türkiyede cizgi film dediğimiz sey, cell animation, traditional animation dediğimiz teknikle yapılmsı hersey. bunun ıcınde anime'lerin tilliyatıda var, pamukprenses ve yedi cücelerde var, dark wing duckta var. aslında cell shaded 3dlerin bir kısmıda var. bir teknik+estetiğin adı cizgi film, anime'de bu grupbun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Jim_E_Rustler said: dasaaa said: topu çocuklar için işte. tartışmaya değmez. 2/10, apply yourself boş adam işi tamamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 şunu tartışmak çok daha boş adam işi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 dasaaa said: topu çocuklar için işte. tartışmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Akito said: amerikan filmine hollywood filmi diyebilmen bunu HOLLYWOOD BU BAŞKA Bİ ŞEY HACIT YA diye ifade edebilmeni sağlamaz. yanılıyor da olabilirim tabii.bollywood gibi bi ornek daha mantıklı olabilir. gibi. hepsi film ama ben bollywood filmi izledim dedigin zaman hindistanda yapılmıs o garip danslı filmlerden bahsettigin anlasılıyor. anime izliyorum dedigin zaman da japon cizgi filmi izliyorum demek oluyor. Anime diye ayrı adlandırılmasını da bone anlatmıs guzel bi sekilde. e yani cizgi film izliyosun dedigin zaman ki defansif cevabın sebebi bugs bunny izlemiyorum yani demek. bi cok animenin contenti kurgusu ıvırı zıvırı baya zengin sonucta bir cok diziden bir cok filmden cok daha iyi animeler/ovalar var yani. Kısaca o duzeltme ben bugs bunny izlemiyorum. "izledigim sey senin game of thrones un dan farklı bisey degil" duzeltmesi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Borastus said: işte beklenen resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Akito said: film olduğu gerçeğini değiştirir miydi bu ? ya kamyonla araba aynı şey değil ama ikisi de motorlu taşıt. kamyona arabanın büyüğü mü demek lazım gelir? Cuce said: cartoon dediğimiz sey cizgi film dediğimiz sey değil. bizim türkiyede cizgi film dediğimiz sey, cell animation, traditional animation dediğimiz teknikle yapılmsı hersey. bunun ıcınde anime'lerin tilliyatıda var, pamukprenses ve yedi cücelerde var, dark wing duckta var. aslında cell shaded 3dlerin bir kısmıda var. bir teknik+estetiğin adı cizgi film, anime'de bu grupbun içinde. bu tamamen türkiye'de hangi ekolün egemen olduğu ve hangi taraftan para girdiğiyle alakalı. pixar/dreamworks filmleri için animasyon kelimesini soktular mesela dilimize. benzer bir anime yatırımı olsa ona da uydururlardı bir kelime kesin. traş bıçağına jilet diyen ülkeyiz yani heh. buzdolabı neyse ki firiciderlikten kurtulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 evet abi alt kategori işte. ayırt etmesi için anime diyoz tabii de çizgi film sonuçta. onu diyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Kaede said: Borastus said: işte beklenen resim translator's note : kawaii means cute beni benden aldı. just according to keikaku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 dasaaa said: Jim_E_Rustler said: dasaaa said: topu çocuklar için işte. tartışmaya değmez. 2/10, apply yourself boş adam işi tamamı Çizim ürünü hiçbir iş boş değil. Ne doujinler gördüm sanat eseriydiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 arada çiziyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 %300 çark, kusursuz geri pedal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 karılarınkini çiziyorum ama. çocuk işi çizgi filmlerle işimiz yok seni sevimli şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://3.bp.blogspot.com/-V_V9UEZRCjs/TwslZfNqCuI/AAAAAAAAAvA/xKXTtRzY-JA/s1600/red-pill-or-blue-pill.jpg wonderland'e bekleriz dasaa lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Theridone said: dasaaa said: topu çocuklar için işte. tartışmaya değmez. sabah akşam hentai izleyerek büyüyen bir çocuk nesli düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ben çocukken show tv cmt sabah kuşağında eroguro veriyordu ahah yazık ya yeni nesillere. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar