Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook'ta "ilişkisi var" çok mu liseli işi?

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

kozalak said:

zaten dikkat edin, kendi profilinize girdiğinizde arkadaşlar kısmında sürekli belirli kişiler görünüyor. işte onlar sizi stalklayanlar ya da sizin stalkladıklarınız. ben sürekli aynı kişileri görünce noluyo lan diyip bi geziniyorum profilini.

benim zamanında stalkladığım birini ikide bir gösterip duruyordu facebook allah belasını versin ya zorla stalklamaya itiyordu :(

seni stalklayanları değil de, senin stalkladıklarını direkt gösteriyor orası doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyle bir sey var, aktif olarak görüştüğün ya da seni fazla tiklayan insanlarin feedleri daha cok cikiyor.

Ha tabii yemeyip icmeyip birseyler paylasan insanlar da surekli cikiyor sfg

Ko n uya donersek, biz beraberligimizin 1. Yilinda artik akrabalarimiz, cok samimi olmadugimiz insanlar da ogrensin, her bizi bir fotoda goren ya da yolda karsimiza cikan sasirmasin diye değiştirdik.

Facebook kisiseli paylasmak üzerine kurulu bir yer sonra, oraya uye olduktan sonra iliski durumunun cok bir olayi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

abi o "biriyleyim ama her an tekmelemem olası" demek değil mi =)

Daha çok sevgili miyiz değil miyiz anlayamadığımdan dolayı öyleydi. Takılıyorduk baya baya ama tüm manyakları çekiyor ve çekiliyorum gibi bişiden dolayı da olabilir o.

copry

copry said:

wastyrx said:

Saçma olmasa beni bulmazdı zaten eahueah

Su ne kadar dogru

Hepsi senin suçun bence. Eved.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

abi ilişkisi var yapmayınca 5 günde bir abazalar dadanıyor
"merhaba tanışalımmı"
"şey tanışmayı bilmiyorum da"
"biliyor musunuz, şu şuş u bububu, tanışalımmı"
"insert havalı romantik söz, tanışalımmı?"

Sırf şu olay yüzünden bir nebze işe yarar buluyorum. %30a kadar abaza blocker olarak kullanışlı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...