kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bilgi dışarı verilmiyo belki ama kendi sistemlerinde kullanıyolar adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 people you may know da hayatımda görmediğim insanlar var hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 hayatımda görmediğim çirkin kızlar var hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 gördüklerinin hepsi arkadaş olarak ekliyse tanımadıklarını kaktırmaya çalışıyor olabilir asfsd -Deno- said: lisde tnştk ünvrste 2. snftn bri slk .s .s ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kozalak said: zaten dikkat edin, kendi profilinize girdiğinizde arkadaşlar kısmında sürekli belirli kişiler görünüyor. işte onlar sizi stalklayanlar ya da sizin stalkladıklarınız. ben sürekli aynı kişileri görünce noluyo lan diyip bi geziniyorum profilini. benim zamanında stalkladığım birini ikide bir gösterip duruyordu facebook allah belasını versin ya zorla stalklamaya itiyordu :( seni stalklayanları değil de, senin stalkladıklarını direkt gösteriyor orası doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Oyle bir sey var, aktif olarak görüştüğün ya da seni fazla tiklayan insanlarin feedleri daha cok cikiyor. Ha tabii yemeyip icmeyip birseyler paylasan insanlar da surekli cikiyor sfg Ko n uya donersek, biz beraberligimizin 1. Yilinda artik akrabalarimiz, cok samimi olmadugimiz insanlar da ogrensin, her bizi bir fotoda goren ya da yolda karsimiza cikan sasirmasin diye değiştirdik. Facebook kisiseli paylasmak üzerine kurulu bir yer sonra, oraya uye olduktan sonra iliski durumunun cok bir olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Dworgian said: abi o "biriyleyim ama her an tekmelemem olası" demek değil mi =) Daha çok sevgili miyiz değil miyiz anlayamadığımdan dolayı öyleydi. Takılıyorduk baya baya ama tüm manyakları çekiyor ve çekiliyorum gibi bişiden dolayı da olabilir o. copry copry said: wastyrx said: Saçma olmasa beni bulmazdı zaten eahueah Su ne kadar dogru Hepsi senin suçun bence. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Suark said: abi ilişkisi var yapmayınca 5 günde bir abazalar dadanıyor "merhaba tanışalımmı" "şey tanışmayı bilmiyorum da" "biliyor musunuz, şu şuş u bububu, tanışalımmı" "insert havalı romantik söz, tanışalımmı?" Sırf şu olay yüzünden bir nebze işe yarar buluyorum. %30a kadar abaza blocker olarak kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 üstüne konusulmayacak kadar onemsiz dedim ve konustum ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Jaegerjaquez said: people you may know da hayatımda görmediğim insanlar var hep people you may knowda %90 son eklediğiniz insanın arkadaşları çıkıyor ya. bi süre sonra randoma dönüyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar