DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 android için alarm programı var bi tane matematik sorusu falan soruyor en zor modunu açarsan ahiretlik işlemler soruyor zaten uykun açılmadan çözemeyeceğin tarzda, baya işe yarıyor bu tarz problemler için
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 adı ne o appin ya bende indireyim hiç çözemezsen?
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 pontipati919 said: su hep içerim ya, alarmı kırmana çok güldüm ahaha, ya o ara yurtta kalıyorum yatakların altına giriyor flm uyandım baktım yatağın altında yatağı flm çektim çıkartmak için aldım elime çarptım duvara. yürümeden 2 kere ötüp susuyordu sonra ahah.
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ben 5'er dakika arayla 3 alarm kuruyorum.
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Uyanmam gerektigi zaman uyumuyorum ben. En etkili yontem o Uyumam gerekiyosa en irite edici alarm muzigini bulup 1 adet alarm kuruyorum uyanmam gereken saatten 1 saat erkene. Erteliye erteliye 45 dk gecince ev arkadasim gelip allah belani versin uyan da ...... got diye uyandiriyo beni. En etkili alarm yontemi olarak bunu kesfettim
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ben 3 alarmi erteleye erteleye uyuyorum 1 saat :D
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yalnız bende şu pharmatonu deneyeyim diyorum. ne kadarki o.
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 30 dakika erkene kuruyorum alarmdan 2-3 saat sonra kalkıyorum hep
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Nadiren 2. alarma kalıyorum ama 2. çaldı mı bir fırlayışım var yataktan, baskın yemiş kart zampara gibi.
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ben de alarma uyanmiyorum ama birisi ariyorsa uyaniyorum bugun de aynisi oldu hatta
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 o halde we have bad news for you copry
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 alarmı uzağa koyun. yataktan kalkmanız lazım. önemliyse kalkma sebebiniz o zaman geri yatmazsınız zaten. alarmı duymuyorsanız da daha sesli bir alarm alabilirsiniz.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi ben de kalkamıyorum alarmla ilk sefer, eskiden alarmsız uyanan insandım, son dönemlerde vücut cok yoruldu
Marty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 telefonda smart alarm varsa kullanin. ben her sabah bangir bangir alarmla uyanip yorgun oluyodum. smart alarm cok iyi. resmen rahat rahat uyandiriyo insani
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Alarmı başucunuza değil yataktan kalkmanızı gerektirecek kadar - sesin azalacağını da dikkate alarak - uzağa koymanız gerekiyor işte. O kadar kalktıktan sonra bile geri dönüp yatıyorsanız zaten iradenizi gözden geçirmeniz gerekiyor.
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Evet şu kesin çözüm. Yataktan kalkmaya üşenip alarmı kapatmayın, alarm sesine uyanan diğer ev halkı ehmeh pıçağı ile 32 yerinizden deşsin sizi. Eh artık uyanırsınız buna.
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 patronun arama melodisini alarm sesi yaptım, zıpçık gibi kalkıyorum.
Polgara Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ben de şimdi tam bu sebepten arkadaştan fırça yiyordum. En etkili yöntem telefonu uzağa koymak ya da uçan kaçan alarmlardan almak olsa gerek ama muhtemelen ben de 4. günde sinirden parçalarım. Şimdilik kendimi kabul ettim böyle.
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 copry said: Ben de alarma uyanmiyorum ama birisi ariyorsa uyaniyorum bugun de aynisi oldu hatta sabahın köründe hangi münasebetsiz arıyor mesaj kutun dolmuş bi de
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Quadrophenia said: Alarmı başucunuza değil yataktan kalkmanızı gerektirecek kadar - sesin azalacağını da dikkate alarak - uzağa koymanız gerekiyor işte. O kadar kalktıktan sonra bile geri dönüp yatıyorsanız zaten iradenizi gözden geçirmeniz gerekiyor. Sabancıda yurtta kalırken yataklar ranza şeklindeydi, üst kat yatak, alt kat masa. Yataktan inince bi de çıkmak için enerji gerekiyor, enerjin varsa uyanıyosun zaten, enerjin yoksa da yatağa çıkamıyosun. Ama yataktan kendimi sarkıtıp alttaki telefonu susturmuşluğum da olmuştu
Öne çıkan mesajlar