Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 haı öle diyosan kafa kafaya takas yapabilrük o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 o bow yaramıyor bana şu an ya. valla hiç bişey alıp satmadım şu ana kadar o yüzden chaos orb falan pek bişey ifade etmiyor asdfas. bi adam gibi para birimi olsaydı şu oyunda keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 sen nik söle bakarız bi çaresine sdf başka rarelerim de var koleksiyonumu görmek istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Elemental Weakness gemi verebilecek olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 xeno ekledim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bunlar para eder mi yahu. böle de zor oluyor kes upload et filan rastgele bi tane satış başlığı açsak poe forumunda buraya link vermek için sorun olmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 amulet edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 lvl 53 bow ve helm arıyorum ranger için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Osuran_boğa said: bunlar para eder mi yahu. böle de zor oluyor kes upload et filan rastgele bi tane satış başlığı açsak poe forumunda buraya link vermek için sorun olmaz heralde paticik yetkilileri, poe forumlarında item linkleme şeysini buraya getirsinler. yük olmaz haydi paticik yapabilirsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 keyword: nedanko, yük, olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 hardcore'da bişiler satan var mı? 27lvl oldum gear leş gibi yabancıya gitmesin chaoslarım :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Item level 67 5-link armor chesti evasion veya evasion/armor chestiyle takaslamak istiyorum. Surdan bakabilirsiniz http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/156019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ya her classta ne tür gear lazım bilemiyorum ki.witch de ne para eder biliyorum ama misal elimde bi claw var req lvl 55 ,50-137 hasar %10 life leach var üstünde iyidir sandım kimse sormadı bile lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 low lvl rarelarım var benim bir dolu, stash doldu dandikleri vendorluyorum. yeni başlayan falan varsa verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 vendorlamanında adabı varmış, her itemdan bi tane rare verirsen, set olarak yani 1 chaos veriomuş vendor. Belki başka olaylarıda vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Vendor_Recipes Burda var onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 yeni mi örendin yahu nese al sana pro tip :P id etmeden verirsen 2 chaos veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 o zor işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 reroll item of same type (rare, unidentified) x1 All must be of the same base item type (e.g., Coral Ring) and rare: item x5 şu baya işime yarar bu durumda satarken. low level item koyup kendi levelimda item alabiliyorsam hele inanılmaz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/169793 Valla trade sisteminin boktanligindan satis yapamiorum hosunuza giden bisi varsa yardimci olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Holy said: reroll item of same type (rare, unidentified) x1 All must be of the same base item type (e.g., Coral Ring) and rare: item x5 şu baya işime yarar bu durumda satarken. low level item koyup kendi levelimda item alabiliyorsam hele inanılmaz olur. low levele high level vermez kendi levelinde roller bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Elinde ranger icin işe yarar item olup trade etmek isteyen varmıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 the magnate diye bi belt düşmüştü 5 gcp sattım, kazıkmı yedim acaba lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Yok iyi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 WTB 4L imperial bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar