Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 valla abi albionda 10platine yakın karakterim var. 50 Shield/Slash armsman'im var istersen verebilirim.Yardımcı olurum ama hib ve alb de karakterlerim var. Mid dersen 0 destek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ulan acsaniza kickstarteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kickstart ertelendi, mart ayı içerisinde deniyordu. sanıyorum görsel birşeyler hazırlanıyor proje sayfasına koymak için o yüzden ertelediler. yinede kuru kuru 2-3 konsept çizimle çıkarlarsa küfür ederim bunun için mi bekelttiniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Ben oynamaya çalışıyorum vakit buldukça.Df bizdeyse girip exp kasıyorum. Varsa tatlı tatlı pl yapmak isteyen grup yapalım dfde hızlı hızlı 50 olalım diyen beklerim. Bu arada level 25im hem cleric hem merc çift pc oynuyorum :D Cleric 30'u geçince 34 cabby ile kasıcam. Demin oynuyoduk bi kaç elemanla exp kasıyoduk.Gelip kesti level 50 lurikeen. Grup dağıldı sdadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kickstarter cuma sabahi 3 gibi hazirdi, bugun acarsan eudekilere haksizlik olur diye acmadilar bugun acilmasini bekliyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sitesinde countdown var 18 saat sonra açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Dartanian said: Ben oynamaya çalışıyorum vakit buldukça.Df bizdeyse girip exp kasıyorum. Varsa tatlı tatlı pl yapmak isteyen grup yapalım dfde hızlı hızlı 50 olalım diyen beklerim. Bu arada level 25im hem cleric hem merc çift pc oynuyorum :D Cleric 30'u geçince 34 cabby ile kasıcam. Demin oynuyoduk bi kaç elemanla exp kasıyoduk.Gelip kesti level 50 lurikeen. Grup dağıldı sdadfas vay süper! skype falan yada burdan bana haber verirsen gelebilirim ben de.Senin cabaliste benim clerici koyarız mis gibi pl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Ya beyler , reward tierlerde bir takım tarihler verilmiş bilmem dikkat ettiniz mi?. 2014 ocak, 2015 şubat vesaire, verilen tarihler bunlar. Ya bu oyun hangi tarihte çıkıcak ve kaç betası olucak, içime kurt düşürdü. Bilgisi olan varsa bir söylesin mümkünse. 99 da 6 ay beta yapmıştı,oynamıştık sanırım bu sefer bi kaç yıl beta olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 1 adet betası var. ilki alpha tarihi, ikinci beta. parayı basanı alpha'ya sokuyorlar. beta ne kadar sürer hiç belli olmaz, 2016 2. çeyrekten önce oyunu beklemek baya anlamsız bence. ki bu da iyimser bir tahmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Fakkoo said: Dartanian said: Ben oynamaya çalışıyorum vakit buldukça.Df bizdeyse girip exp kasıyorum. Varsa tatlı tatlı pl yapmak isteyen grup yapalım dfde hızlı hızlı 50 olalım diyen beklerim. Bu arada level 25im hem cleric hem merc çift pc oynuyorum :D Cleric 30'u geçince 34 cabby ile kasıcam. Demin oynuyoduk bi kaç elemanla exp kasıyoduk.Gelip kesti level 50 lurikeen. Grup dağıldı sdadfas vay süper! skype falan yada burdan bana haber verirsen gelebilirim ben de.Senin cabaliste benim clerici koyarız mis gibi pl. Tek sorun şu ki ben cleric oynamak istediğim için cabby ile onu kastırıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 1 saate açılıyor kickstarter cüzdanları hazırlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 tezgahi 2 milden acmis aclar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 attım 250 yi suratlarına. şimdi geriye sadece beklemek kaldı...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 verin verin betasinda bakar alirim en kotu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 hayır para ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bastim 10bini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 dec. 2015 dedikleri oyun için şimdiden mi para koparıcaklar yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Link http://www.kickstarter.com/projects/13861848/camelot-unchained?ref=recently_launched 350$ basıp hero forever aldım. patlasa bile helali hoş olsun. https://s3.amazonaws.com/ksr/assets/000/486/387/7a7d4db692f36fb7a1b9291247664b6e_large.jpg?1364913779 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 1 saatte 220k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 2014 sonuna dogru olsa verirdim belki de, 2015 ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 dolar yükselecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 eee? oyuna mi yatiralim parayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 evet hesapladım ben dolar 3.25 lira olursa kara geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 senin pek kafan basmıyor sanırım ticaret ve ekonomiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 1 dolar bana her zaman 1 dolar oldugu icin farketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar