BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ekmek said: BonePART said: levelingsiz grindsiz daoc mu olur lan aaaaa Olmaz tabi saatlerce avalon city için cleric+pbae arican. abi daoc benim için 2 şey demek barrows mu ne bi yer vardı orda bi oda da bi sürü creep vardı onnarı 4 lu 4 lu cekmek bide cabalist + ice wizard + thamaughtrist (yada ole bisi) + clericle pbaoe kasmaktı anasınıs atıytım yukarda 4 kişi ile anattıgın seyi hiberniada bi warden bi de büyüüc neyse işte o yapıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ahaha of barrows, ben mithras tombu hatirliyorum ilk girdiğim dungeon, 3 kişi grup yapıp girmiştik ağzımı yüzümüzü kırmıştı sağdan soldan gelen aggrolar. Of asıl olay darkness fallsdu, umber hulk kasarken df nin el değiştirmesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 o donemden belli,ymiş elemental shaman olacagım staff friar oynuyodum herkes heal bekliyo ben sopayla rencide ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 onu dicektim bende ekmek bide şey abi thamaturgist le afk farm yapmak earth gidiyosun sırf 6 saniye bubble alıyosun orda paladin canım chant döndürürken sen bubble açıp afk oluyosu kimse de lan mantak dps yapsana felan demiyo zaten koca serverda 3 tane thamaturgist war kaçma diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Abi benim ilk char infildi friar yine iyiymiş. Level 20 ye kadar falan solo kasmıştım, gruba girince insanlar soruyordu napıyo la senin class diye ahaha kimse görmemiş daha önce, eziyetti bildiğin kasması release de. Buffbot falan hakgetire tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kickstarter cikali essekler cogaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 abi oeeef buffbot vardı di mi eauheauuea unutmusum lan şimdi konsepti anlatsan götüyle güler millet char çıkınca düşmiyodu o sayede mi bufflıyoduk lan kendimizi euahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 massivelydeki linkte commentlerde soru cevap yapmışlar oyuncularla mark abi yanıtlamış vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Yok abi duvara autoruna birakiyodun. 250 mb ram ile cift account acmaya calistigim zamanlar geldi aklima ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 o keeplere yapılan suicide runlarda az ölmedi buffbotum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Abi ahahaha Aykut Abimiz var çok sevdiğim, genelde pve'yi daha çok severdi merlin serverında Turkish Knights diye guildimiz vardı. Reaverdım ben rvrye gelmiyodu kimse herkes avalon city'de ya yeni karakterler pl'lıyodu ya da item için dragon falan kesmeye giderlerdi. Benim de herşey tam Aykut abi sayesinde armorlar craftlı gerekli aparatlar falan da full template tamam. Serverda en yüksek rplı 3. reaverdım. Takıldığım radarlı bi italyan guildi vardı, istediler guildlerine. Ulan satsan satamıyorum guildi. En son yine bizimkileri çağırdım rvrye gelmediler.Ben de çıktım guildden italyan guildine geçtim. Buffbotu da aykut abinin var.Aykut abi buffbotu açabilir miyim actiona çıkıcam? - Hayır olmaz sadece guild üyeleri buffbotu kullanabilir dedi. Ne üzülmüştüm ya anlatamam uykum kaçmıştı dışlandım diye. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 satmışsın adamları bide üstüne buffbot istiyon.. ayıpmış yani adam iyi küfretmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 hepinizin içinden geçicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 10 sene oynadım DAOC'u, keşke düzgün yeni bir versiyonu gelse herhalde ölene kadar oynarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Barrowsta 3 ay boyunca infil levellamak ve yeşil mob keserek 50 ye dinglemek, işte ızdırabın tanımı. (buffbot nedir bilmiyorduk tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ahaha pa cd ss sonra miiih miiiih miiih diye diye kesiyoduk lag olurda pa misslerse KAAAÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 hayatımda daoc kadar kasıntı olup insanı manyak edeni ama bir o kadar da bağlayan başka mmorpg oynamadım resmen. Wizard ile az mı dayak yedim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 İki infil emain de MMG tarafında gezerken... Zegna: Devrim, karşıdan bir dworf geliyor, gel keselim şunu. Devrim: Olm adam tek başına geziyor, gizlenmiyor bile, kesmesin bizi ? Zegna: Yok olm ne olacak len, tek başına işte keseriz. Dworf dönüşür vendo ya, ikisinide bi güzel kesip yoluna devam eder... fsjhgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Off la nerfü öncesi zerkerlar. RÖÜÜÜGGGGH armasman tekte yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Fire Wizard'la milleti one shotlamanın keyfi negüzeldi be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 peki ya sorc ile solo breamarda rp farm? veya skald veya minstrel ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Minstrel diyince direk Alpha geliyor aklıma, excalibur da, birde Zzang ve cutiepie mıydı neydı, zerker-skald ikilisi, adamlar deli gibi kesiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Aahah of lancelot da mistwraith in tower camp gruplari vardi bir iki kere ben de girmiştim bildiğin tower difens oynar gibi adamlar inatla gelip içinde bekliyordu o pbae lerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Title sistemi falan ne iyiydi ya. Doktora bittikten sonra bile o sıfatı emerald ridere kadar gururla taşımayacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 thane'in o alan büyüsü ne efsaneydi ya. gökten çekiçler iniyordu falan. sırf o büyü aşkıyla ne aoe mezler kırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar