Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 son patche bug varmis, XP vermiyormus questler: http://forums.cdprojektred.com/threads/39300-Exp-bug-makes-game-impossible-to-play-gt-cdprojekt-please-reply?p=1709208&viewfull=1#post1709208 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 iyi yirtmisim bende yok oyle bir sorun heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Degis tonton zirhi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Darksun said: Bugün gelmiş :) hani 25. de aktif olmustu? sdsfs bu hafta ki dlc'ler neler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Yennefer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 yennifer mı triss mi çok kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 yennifer tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 http://i1196.photobucket.com/albums/aa405/Sheira_Varney/triss-merigold-the-witcher-2-assassins-of-kings-15979-1920x1080_zpsfrvfkfld.jpg triss tabii ki... imlerith death marchta oynuyorum fena kan getirdi kesene kadar. son phase'de teleport oluyor sacma sapan en ufak hatada affetmiyor. baya bi yiyecek le falan girmek lazim bu fighta rahat gecmesi icin. ben baya az bi stokla girdim onceki savelerde baya gerideydi kasmadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Yen Az kopek cekse tam olacak ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Benim tercihim triss bikere busty yen tahta asdf onun dışında bi achi icin trisse yurumeniz gerekiyor yoksa triss bi yerden sonra uzaklara yelken aciyor, ayrica yennin burnu cok havada garot malida süt dekmis kedi oluyor yennin yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Garot mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Garot y u do dis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 I am groot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 lan npc questte mefta oldugu icin butun gwent kartlarini toplayamiyorum 50 saat onceki save'e mi donsem acaba diye aklimdan sacma sapan fikirler gecmeye basladi, obsesifligim ayaga kalkti icim rahat degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 modlarlar onu, her kardi satan adam koyulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 quixef said: Garot mu Hee garot; geralt la gavatın karışımi gibin noldu zoruna mı gitti he ni didin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Bu arada delayed recovery sadece potion toxicityle çalışıyormuş, decoction toxicity ayrı sayıldığından etkilemiyor bu skilli. Heightened tolerance alıp all potions always active gezme hayallerim suya düştü =/ HellHound said: lan npc questte mefta oldugu icin butun gwent kartlarini toplayamiyorum 50 saat onceki save'e mi donsem acaba diye aklimdan sacma sapan fikirler gecmeye basladi, obsesifligim ayaga kalkti icim rahat degil :( Allah rahmet eylesin doggy, öz eniştem ölse sanırım şu kadar üzülürdüm. Hangisi o, kartını almadan questini yapmayalım. Güzel güzel oynuyoruz oyunumuzu, sinir krizine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 oynadığım bütün open world oyunlardaki en yüksek yüzdem 71 ile gta 5 sanırım. main bitirip bırakıyorum genelde. ıvır zıvır şeylerle zaman öldürtene kadar daha fazla main quest kassınlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 axedice said: Bu arada delayed recovery sadece potion toxicityle çalışıyormuş, decoction toxicity ayrı sayıldığından etkilemiyor bu skilli. Heightened tolerance alıp all potions always active gezme hayallerim suya düştü =/ Geçen %90 üstü yazmışın yalnız 3. skille puan verdiğinde above %50 oluyor ve upgradelediğin potionlar lar 4 e çıkıyor yani 8 potionla zorlu combatlarda up tutarsın sonra medi, bende ona yürüyodum da söylediğin iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 %70 olması lazım 3 puanla. Yalnız şöyle bi sıkıntı var decoction kullanamıyorsun o kadar toxicityle, bitek potion bonuslarına kalıyorsun. Ki baya iyi decoctionlar var griffin gibi. Chainpottingin microsuna değmez gibi geliyor, acquired tolerancela 2 decoction + 2 pot patlatmak mümkünken hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 axedice said: %70 olması lazım 3 puanla. Yalnız şöyle bi sıkıntı var decoction kullanamıyorsun o kadar toxicityle, bitek potion bonuslarına kalıyorsun. Ki baya iyi decoctionlar var griffin gibi. Chainpottingin microsuna değmez gibi geliyor, acquired tolerancela 2 decoction + 2 pot patlatmak mümkünken hele. alchemy skill ağacında en sağ üstteki her öğrendiğin alchemy recipe ı için +1 max toxicty artırıyor 30 da generals tan alabiliyorsun 200+ max toxicty le geziyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 200 * %70 = 140 60 kalıyor geriye, yine decoction yok, min 270 olması lazım ki kalan 81le bi tane içebilesin. Onun yerine 2 decoction patlatıp kalan 40 toxicityle thunderbolt + istediğin bi pot daha karlı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 talent calculatorda %50 diyordu ama hatalı olabilir yani dediğin gibi %70 olabilir. gerçi %50 de olsa sadece potionun toxicty'snin count olmasından dolayı bende vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 axedice said: Allah rahmet eylesin doggy, öz eniştem ölse sanırım şu kadar üzülürdüm. Hangisi o, kartını almadan questini yapmayalım. Güzel güzel oynuyoruz oyunumuzu, sinir krizine gerek yok. Now or Never QuestQuestteki bir secim Novigrad'daki innkeeperlardan birinin olumune neden olabiliyor, onun sattigi kartlar gitti ders oldu, zugurdum sonra alirim diye ertelemeyecez demekki kart almayi 2. kere oynadigimda oyunu heh... ne guzel turnuvayi kazanip butun gwent questlerinde koymustum millete oysa, beklenmedik yerden vurulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Keira Metz spo 18+ gore içeren spo ama http://i.imgur.com/XMAVhHD.jpg Radovide giderse kazığa oturtuyorlarmış lel Oyun güzel ya. Edgy olmak için kasmasına gerek yok tutarlı hep olaylar, sapkowskinin dünyasını güzel yansıtmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar