Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Herseyine doydum, dedim yeter kestim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 spoiler veriyosun ama ayboluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 nasil bi hayvanlik lan su yaptigin kanuni belli degil (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Abi secenekler var ya.. Spo degil bu arada , benim secimim oyunla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Oyunda yapçak şey çok azmış gibi bide kart oyununa sardim kimi bulsam duel atiyorum kart beriyolar cünkü bu arada baronun manor a yakin dwarfin deck baya tirt ve sizin deck antisi sayilir archerlarini rahat kapadiginiz icin orda 10g 10g kasabiliriz hizlica materyalde veriyor. Bu oyun bitmez -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ya senin seçiminde olsa direk spoiler yazmayın ama. bide GoG versiyonunu ya da GoG galaxy'i Steamden çalıştırmayı başaran var mı? Steamden açıyor ama sonra Steam görmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Abi ciddi bir sey olsa anliycam ha.. iyiki bir geyigine laf ettim etmez olaydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Etme abi mahvettin.oyun zevkimizi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Velen'deki Monster Den Bu geldiğimiz yerde, Hanged Man 'in hemen üstünde bir Monster Den var, mağaraya giriyorsun içindeki tüm ghoulları temizledim dışarı çıktım etraftaki banditleri vs ne varsa temizledim, her sandığı herşeyi lootladım hala tamamlanmış gözükmüyor. Bilen var mı? tamam ya bir yerde bir chest daha varmış onu lootladım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Witcher sense de cikan ipuclarini minimap de gostertebiliyorsunuz settingsden, cok rahatlatiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Oyunda beni en çok rahatsız eden şey zırh tasarımları ya ilk zırh nekadar güzelse çoğu okadar kötü gerald için, ilerde inş düzeliyordur. Gerçi witcher gear serisi var upgrade ediyorsun onlar iyidir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 dün velen de quest yaparken baya manuel geldi, bakamadım ama isimler karizmatikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Jester gibiyim bende :) Yesilden ormandan kustum yeter insallah col vs vs degisik yerler vardir ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Kanuni said: Allahtan oldurmeden once sevistim :) Breh Öldürmeden de devam edebiliyosun. 2. seçeneği seçseydin, pompişe devamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bu kadar open world modunda olan bir haritadaki tüm interest pointlerin gösteriliyor olması çok yorucu ya. Böyle bir giriyorsun zone'a 1 milyon tane şey var, Ulan naapıcam ben dedirtio adamı. Orada guild wars 2 e bağlamış oyun. Kendi akışında gidemiyorsun haritayı açıp açıp soru işaretine koşturuyorsun, ki haritayı açma vs çok responsive değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Öbür türlü daha kötü bence ya, karış karış heryeri arayıp mekanları bulmaya çalıştığını düşünsene. Bir yığın sitede bu yerlerin koordinatları çıkardı sürekli oradan bakmak zorunda kalırdın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Yapmayın abi hepsini zaten saçma derecede yorar ve sıkar side questleri yaparken yakınlarına geldiğiniz de gidin 1-2 1-2 zaten öyle ağım şahım bişi de çıkmıyor must do olanlara da önceki sayfalarda koyduğum ign interactive mapten bakın (skill point veren vs.) Asıl loot treasure hunting ve witcher contact questlerinden geliyor side quest sekmesinin altında lvl10 da 2 silahımda Relic kalitesinde mesala question marklaradı yakınsa yapıyorum sadece ki zaten başa çıkamazsınız 3290875327408963498 tane falan çıkıyor :P bide kimisinin lvl ı çok yüksek vs oluyor o yüzden questler yönlendirdikçe gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 obsesife haritaden çıkarken bağlamak lazım, öncesinde edriel in dediği gibi main-side-contract-tre hunt gidip çevresindeki ? yapmak en mantıklısı. Sonra main bir sonraki bölgeye yönlendireceği zaman bitirilir harita ki çok kalacağını sanmıyorum quest ler bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bide interest pointler yalnızca merkezdeki noticeboardlara gidince açılıyor, hub hub gezince pek bi kalabalık yok. Ben beğendim ya öbürtürlü evet gezmek işkence olacaktı, handholding done right (tu) Yalnız questler karakterler falan akıyor ya, skyrim şunun yarısı kadar kaliteli yazılsa akarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 soru isaretlerine bende basta saldiriyordum da pek manasi yok gibi. main quest, witcher contract ve diger side questler guzel. ordan oraya giderken zaten soru isaretleri bir sekilde bitiyor. DA2019 said: Kanuni said: Allahtan oldurmeden once sevistim :) Breh Öldürmeden de devam edebiliyosun. 2. seçeneği seçseydin, pompişe devamdı. aman abi sex konusu spoiler direk buralarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 o zaman mesela başta haritayı açıp tüm boardların oraya gidip tüm contractleri toplayıp başlayacaksın işe. Şu an mesela üst taraftaki 3-4 boarddan topladım contractları , böle level 30 contract da var 10 da var karışık yani ve ben level 5'im. Sadece 1 tane contract benim seviyemde. 1 de ana quest. Öyle olunca ben de koşturuyorum soru işaretlerine paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Edriel said: Yapmayın abi hepsini zaten saçma derecede yorar ve sıkar side questleri yaparken yakınlarına geldiğiniz de gidin 1-2 1-2 zaten öyle ağım şahım bişi de çıkmıyor must do olanlara da önceki sayfalarda koyduğum ign interactive mapten bakın (skill point veren vs.) Asıl loot treasure hunting ve witcher contact questlerinden geliyor side quest sekmesinin altında lvl10 da 2 silahımda Relic kalitesinde mesala question marklaradı yakınsa yapıyorum sadece ki zaten başa çıkamazsınız 3290875327408963498 tane falan çıkıyor :P bide kimisinin lvl ı çok yüksek vs oluyor o yüzden questler yönlendirdikçe gidin. benim level 5 main questinde 2 relic silah çıktı. şans mı yoksa pre-defined loot mu emin değilim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 velen de mi main, bir silver bir steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Velen'de keira'mı ne ile elf'in peşine gittiğimiz mağarada. wild hunt'ı fln gördüğümüz yerde. orada sağda solda gizlenmiş baya loot var. evet bi steel bi silver çıktı şansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 demek ki random değil, bana da orada çıktı aynıları, tam da durability sıfırlamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar