df Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ben strong'tan başladım. gerçi daha 1pt verdim. 3-5 tanesini biriktirdim bi ara karar verip basarım. haritadan da 4 tane bonus point aldım ?'nde çıkan taşlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ilk haritada 6 tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Fast ve heavy arası çok değiştirmek gerekiyor moblara göre, ben sign ağırlıklı giderim gibi. Şimdilik quen (W2 kadar broken değil hp based olduğu için) ve axiyi üçledim (mind trick lel), bide şekmişirrakiye verdim regen için. Bu arada nasıl basitleştirmişler karakter sistemini nasıl bi streamlining var akıl sır ermiyor. Burçlu skyrimin gerisinde neredeyse, bi işte farklı skilleri kombine edebilmekten ve sinerjilerden kurtarıyor. Alchemy tarafı da W2deki gibi imba görünmedi, ama potların bombaların falan alkol + meditasyonla yenilenmesi (lanet olası konsolizasyon =(( etkilerini biraz kısmışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 İlk mapteki tüm soru işaretlerine gidin orda baya bir skill point geliyor buda 2. maptekilerin yerleri http://www.ign.com/maps/the-witcher-3-wild-hunt/white-orchard Skill pointten ziyade lvl atlamak ama asıl mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 peç çıkmış 1.03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Evet, yanlış hatırlamıyosam White Orchard'dan 8 ya da 9 ability pointle çıkmıştım. Yoğunlaştığım 3 ability'i fulletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 oba 1.0.3 baya sağlam artırmış performansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 hangi kart var? ayrıca kabaca artış yüzdesi verebiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Changelog: The Witcher 3: Wild Hunt - Patch 1.03 changelog: Improves stability in gameplay and the UI. Improves performance especially in cutscenes and gameplay Fixes grass and foiliage popping that can occur after density parameters change Improves Nvidia Hairworks performance Boosted texture anisotropy sampling to 16x on Ultra preset Sharpen Postprocess settings extended from Off/On to Off/Normal/High Improves menu handling Improves input responsiveness when using keyboard Corrects an issue with stamina regeneration while sprinting Fixes a cursor lock issue that sometimes occcurs when scrolling the map Generally improves world map focus Corrects a bug where player was able to fire bolts at friendly NPCs Corrects an issue in dialog selections Corrects some missing translations in the UI Minor SFX improvements -Blood particles will now properly appear after killing enemies on the water Rostan Muggs is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ayıya fast attack çooook uzun sürüyor ya. Bir ara 2 black bear birden saldırdı öldürene kadar feci kastım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Şu ana kadar benim başıma gelen buglar ; - Oyun içi inventory olsun loading screen olsun donma - World mapte kenarlara bakarken bazen haritanın ortasına geri atması - Gerek Geralt'ın gerek humnaoid mobların ölürken yaptıkları abuk subuk animasyonlar(yarısı havada kalan renegadeler ve Geralt'ın bisikletten düşer gibi geri bir hamle ile ölmesi fln) - Atın salak pathfinding hataları(ıslık ile çağırıldığında) - Teknenin başka teknenin içinden geçmesi (gerçekten çok kötü duruyordu) - Yine bottan suya atlayıp tekrar bota çıkmak isterken botun altında bir süre stuck kalmam(collision) - Durduk yere ata bindikten sonra atın sürekli çifte atıp hiç kıpırdamaması ve attan inememem (tayyip bug) - Bazı cutscenelerde fps düşüşü şimdilik aklıma gelenler bunlar birkaçınada çözüm üretmişler sanırım 1.0.3 ile akşama denerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 GTX 680MX le nasıl performans verir bu wiçır? On a göre vericen D&R dan sipariş yoksa zorlamayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 pcye en ucuz nerden alınıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Bende NVIDIA MSI 670 PE Var high de oynanıyor genelde. (en üst seviye ultra bu arada) 1-2 defa göçünce biraz kıstım ama zannediyorum optimizasyon problemi giderilince yine high a dönerim :) TR de en ucuz yer Dr ya da steam. Expansion vs alacaksanız steam i öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 59.49 TL demişler adiler. 60 üstü kargo bedava ya. Uyanıklar. Neyse tamamladık 60 küsüre. Ultrada oynamayız bide napak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 df said: hangi kart var? ayrıca kabaca artış yüzdesi verebiliyor musun? gtx770 oc %20 falan gibi farketmiş gibi bende fps ye bakmadım ama böyle hissediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Witcher 2 bana bilgisayar aldırtmıştı :P her witcher da yeni bilgisayar mı alacağım ulen. Kötğde değil sistem ama ekran kartı üzdü biraz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 oo patch çıktıysa bugün underclock yapmadan deneyiyim bakalım çökecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Oo patch iyiymis :) Minimap zoom out mevcutmu ? Bulamadim. Yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 DA2019 said: Kanuni said: 2k cozunurluk ultra, hairworks kapali 980gtx 70-72 derece max. FPS kaç? Bi postlasana settingsleri. 970le de high oynarız ne olacak. En kötü bi 970 daha alıp SLI yapcam. dozoooo :) bro ben yanlis bakmisim ya. texture res low daymis meger diyorum ne bicim vignette bu camur gibi ahahaha. simdi ultra yaptim 45-50 arasinda gidip geliyor. grafikler ne iyiymis... yaslilik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 770le highli ultrali oynuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 son gelen nvidia exp de bir kaç ayarı ultraya çekti benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 iyi mi optimizasyon, deneyemiyorum evde değilim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Allahtan oldurmeden once sevistim :) Breh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 keira sağolsun nipple a doyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar